Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

500 000 użytkowników ! Wygraj Blue Membera!

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby nie padł mi limit to bym dał wcześniej.

Sory za DB ale bez limity transferu laguje

vncx.jpg

Hahahah Fail ;x Nie taki uzytkownik byl ;x podrobka=ban // i tak nie wygrales bo ja dalem wczesniej z prawdziwym uzytkownikiem

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Opublikowano

@Marc Spójrz na screeny wszystkich co mają 5 użytkowników więcej i każdy jest ten sam... dziwne...

Czytam wasze wypowiedzi i się dziwie... ja miałem normalnie... spamowałem cały czas F5, byłem przekonany że ktoś będzie przede mną

a tu patrze wy jakieś 500005 wstawiacie...

@Down nie wiem jak to możliwe... może liczyły się ułamki sekund.. ja żadnych podrób nie robiłem... To dla mnie tylko forum

i żeby wygrać za wszelką cenę bym nie oszukiwał.. no ale pewnie wy sądzicie co innego.. (bo każdy miał...)

To jest jak loteria, walka na szczęście i sprzęt (+łącze)

1329228482-U118767.png

Opublikowano

@up w momencie robienia ss z 500005 było 4227883 posty na forum , na swoim ss masz więcej , WTF? kolejna podróba.. , za to powinny być warny

Opublikowano

Gdyby nie padł mi limit to bym dał wcześniej.

Sory za DB ale bez limity transferu laguje

vncx.jpg

Kolejna podróbka.. Liczby postów zapomniałeś zmienić ;<

EMPTY :C

Opublikowano

@up w momencie robienia ss z 500005 było 4227883 posty na forum , na swoim ss masz więcej , WTF? kolejna podróba.. , za to powinny być warny

To zwarnuj go :D Kokosz tylko cie pochwali bo idiotów trzeba tępić

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

A NAJCIEKAWSZE JEST TO ŻE KAŻDY SS Z 500000 UŻYTKOWNIKAMI MA INNEGO OSTATNIEGO ZAREJESTROWANEGO ?! Podróby ....

Opublikowano

Sprawdzenie 500k usera to nie problem :) Wystarczy poprosić któregoś z Adminów czy Global i wyjdzie na jaw kto wygrał, a kto oszukiwał.

Opublikowano

Adminów ten konkurs chyba nie obchodzi, przed chwilą Seldek przeglądał forum i nawet nic nie odważył się napisać, tylko wyszedł z tematu, global moderatorzy też nic nie piszą.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nagrody zapewne zostaną rozdane jutro ,albo w ogóle ;) Powód: Seldek wylogował się z forum :P

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Nagrody zapewne zostaną rozdane jutro ,albo w ogóle ;) Powód: Seldek wylogował się z forum :P

Nagrody..... ZA ??? :)

No raczej, nie za 5,005k userów, nie ?

W zasadach było napisane - tylko 500k userów, inne się nie liczą ;x

Mogę też wstawić 500005 i będę fajny -.-

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Tylko kto uchwycił 500k bez przerabiania ss? Jakieś trole umówiły się na multi acc i z 97 na 05 od razu wskoczyło, więc to nie normalne :) OT: 2 byłem (nie licząc Spritexa, który ma już BM)

Opublikowano

Radzę Wam się wstrzymać z tymi postami , bo to nie ma sensu , czekajcie na decyzje administracji.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...