Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

twwwwwdd

carck3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że mam kod źródłowy (do trochę starszej wersji), spróbuję to naprawić. Usunę też wprowadzanie hasła do programu.

EDIT: UPDATED! Program powinien sam włączyć stronę, z której można ściągnąć nową wersję (czyli stąd: http://zul.0hna.com/ ).

nnnnnnnnnnnnnn

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
16. 07.08.2014 (v1.1.4.2)

- Dodano możliwość zmiany ceny puszki w puszkobotach (BandaBotach).

- Teraz puszkoboty działają (przetestowałem).

- Usunięto hasło do programu.

- Można minimalizować do traya :)

17. 07.08.2014 (v1.1.4.3)

- puszkoboty: możliwość wrzucania rupieci do bandy,

- naprawiono błąd z wyświetlaniem liczby puszek.

nnnnnnnnnnnnnn

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, czy istniałaby możliwość aby menel zbierał puszki co 10 min z włączoną koncentracją i ustawionym jako dodatkowe zadnie zbieranie puszek. Teraz wyskakuje Log: "W tej chwili się koncentrujesz oraz cud NIE jest aktywny, co oznacza, że zdobędziesz mało puszek (będziesz chodził co godzinę)! Najlepiej naciśnij stop, wyłącz koncentrację i rozpocznij ponownie zbieranie puszek". Lecz teraz korzystając z przeglądarki mogę wysyłać menela na zbieranie co 10 min.

Opublikowano

Witam, czy istniałaby możliwość aby menel zbierał puszki co 10 min z włączoną koncentracją i ustawionym jako dodatkowe zadnie zbieranie puszek. Teraz wyskakuje Log: "W tej chwili się koncentrujesz oraz cud NIE jest aktywny, co oznacza, że zdobędziesz mało puszek (będziesz chodził co godzinę)! Najlepiej naciśnij stop, wyłącz koncentrację i rozpocznij ponownie zbieranie puszek". Lecz teraz korzystając z przeglądarki mogę wysyłać menela na zbieranie co 10 min.

Spróbuję to dzisiaj zrobić. EDIT: Zrobione, zaraz zaktualizuję do nowszej wersji.

Bo mi cały czas nie działają puszkoboty :/

Ale co nie działa? Co jest napisane w logu puszkobotów? Tutaj jest link do najnowszej wersji: http://www.zul.0hna.com/zul.rar

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

Zaraz spróbuję to zrobić.

EDIT: Powinno działać bez poprawiania bota. Upewnij się, że boty są na tym samym serwerze (kraków lub warszawa) i wprowadzasz poprawnie loginy i hasła.

login1#haslo1
login2#haslo2

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

Bot ma problem z opróżnianiem koszyka(opróżnia co 20 min), wydaje mi się, że jest to spowodowane tym, że bot za mało czasu czeka po skończeniu zbierania i opróżnia koszyk już po sekundzie (i nie opróżnia koszyka, myśli że włącza zbieranie puszek a po 10 min opróżnia ten koszyk co miał opróżnić 10 min temu). W starym bocie do menelgame PGA była opcja ustawienia w sekundach czasu przerwy. Sprawdziłem na rupieci stary silnik(Redukuje czas zbierania o 20%) i wtedy bot za każdym razem opróżniał koszyk po zbieraniu.

Opublikowano

Bot ma problem z opróżnianiem koszyka(opróżnia co 20 min), wydaje mi się, że jest to spowodowane tym, że bot za mało czasu czeka po skończeniu zbierania i opróżnia koszyk już po sekundzie (i nie opróżnia koszyka, myśli że włącza zbieranie puszek a po 10 min opróżnia ten koszyk co miał opróżnić 10 min temu). W starym bocie do menelgame PGA była opcja ustawienia w sekundach czasu przerwy. Sprawdziłem na rupieci stary silnik(Redukuje czas zbierania o 20%) i wtedy bot za każdym razem opróżniał koszyk po zbieraniu.

Rzeczywiście, miałem wpisane równo 10 minut bez żadnej przerwy. Teraz dodałem taką opcję w wersji 1.1.4.5.

nnnnnnnnnnnnnn

• 6 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Niestety, zgubiłem kod oraz .exe do tego bota. Mogłem przewidzieć, że ten hosting padnie...

nnnnnnnnnnnnnn

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...