Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

twwwwwdd

carck3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eh jedno jest denerwujące gdy trzeba wpisać hasło to gdy wciskam w tę "budke" to nic się nie dzieje muszę celować w obramowanie by móc wpisać hasło.

Też tak macie ??

U mnie jest OK. To pewnie przez przezroczystość. Masz .NET Framework 4.0?

nnnnnnnnnnnnnn

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak ostatnio musiałem instalować.

To w następnej wersji dodam mechanizm zapisywania tego hasła, żeby nie wpisywać sto razy.

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

Potrzebuję listę wszystkich zadań dnia. Na razie mam tyle i nie wiem czy to wszystkie:

// Niemieckie zadanie

// ------------------------------

// Jetzt den Stadtteil wechseln - zmienić dzielnicę

// Deine Wasserbombe hat 'nen Loch, die Silvesterknaller sind feucht geworden und der Gummiknüppel ist auch mehr ein VorVorVorjahresmodell. Mach mal platzt in Deiner Waffenkammer und trenne Dich von alten Schätzen. - kupić wykałaczki i je później sprzedać

// Zahnstocher - Kupić wykałaczki (???)

// Jetzt einem anderen Penner spenden. - dać datek menelowi

// Polskie zadania

// -------------------------------

// Wpłać pieniądze na konto bandy - Banda=> Finanse=> Wpłacamy dowolną kwotę na konto bandy.

// Popełnij przestepstwo - Akcje=> Wybieranie przestępstwa=> Start. Pamiętaj, by później sprawdzić czy przestępstwo zakończyło się powodzeniem, w przeciwnym razie nie otrzymasz znaczka.

// Poziom promili 2‰ - Inwentarz=> Napoje=> Pij. Wystarczy wypić 1 wódkę lub 6 piw, by zaliczyć zadanie.

// Wygraj walkę - Akcje=> Walki=> Pokaż graczy do zaatakowania=> Wybieramy osobę z listy i atakujemy. Walkę należy wygrać! Działa również, gdy zostaniesz zaatakowany i wygrasz.

// Majsterkuj rupieć - Inwentarz=> Majsterkowanie=> Wytwórz dowolny rupieć z dostępnych materiałów.

// Zacznij zbierać puszki - Akcje=> Idź zbierać. Wystarczy, że zaczniesz zbieranie (10min/30min/1h/.../12h) a już zadanie będzie zaliczone.

// Przekaż rupiecie do kasy rupieci twojej bandy - Banda=> Majątek bandy=> Bank rupieci. Do bandy możesz wpłacić tylko niektóre rupieci: zardzewiały gwóźdź, zepsutą deskę, strzępki materiałów, drobiny szkła, okulary lub nieznana Ci sygnał.

// Rozpocznij szkolenie zwierzaka - Zwierzak=> Zacznij szkolenie. Szkolenie należy jedynie włączyć! Niestety, jeśli jedno szkolenie już jakiś czas trwa i nie kończy się tego dnia, należy je przerwać i ustawić jeszcze raz by otrzymać znaczek.

// Napisz do kumpla - Komunikacja=> Nowa wiadomość=> Wyślij wiadomość. Aby zadanie zostało zaliczone, musisz wysłać wiadomość do gracza, który ma Cię zapisanego na liście przyjaciół!

// Sprzedaj rupiecie - Inwentarz=> Rupiecie=> Sprzedajemy rupieć (kolumna "opchnij")

// Przekąsić małe co nieco. - Inwentarz=> Jedzenie. Nie ma znaczenia który posiłek spożyjesz, zadanie zostanie zaliczone.

// Sprzedaj puszki. - Inwentarz=> Puszki=> Opchnij. Wystarczy, że sprzedasz jedną puszkę a otrzymasz znaczek.

// Wykąp się! - Miasto=> Pralnia=> Kup. Osoby niezbierające puszek, z czystością stale utrzymującą się na poziomie 100%, mogą wykonać to zadanie używając mydła.

// Odwiedź monopolowy - Miasto=> Supermarket=> Napoje=> Kup

// Napisz coś w shoutbox. - W bandzie znajduje się Shoutbox, na którym musisz napisać dowolną wiadomość. Nie mając bandy nie możesz wykonać tego zadania.

// Kup zdrapki - Miasto=> Gry hazardowe=> Kup

// Rozpocznij walkę zwierzaków. - Zwierzak=> Walki zwierząt=> Ustawiamy odpowiednie kryteria i wciskamy zapisz. Zadanie będzie zaliczone tylko wtedy, gdy Ty kogoś zaatakujesz, a nie gdy ktoś zaatakuje Ciebie

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

"- Puszkoboty nie są dostępne, dla siebie zrobiłem."

jak zrobiłeś dla siebie tę funkcje,

to po jakiego grzyba ją dajesz, mogłeś wystawić wersje bez tego -,- .....

Proszę o zdjęcie tych %. Dziękuję.

Opublikowano

"- Puszkoboty nie są dostępne, dla siebie zrobiłem."

jak zrobiłeś dla siebie tę funkcje,

to po jakiego grzyba ją dajesz, mogłeś wystawić wersje bez tego -,- .....

Ona Wam się nie przyda, a nie chcę robić dwóch projektów osobno.

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

Właśnie zauważyłem mega-buga w szkoleniach. W następnej wersji go poprawię.

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

Ogólnie to nie wszystkie zadania dnia są obsługiwane. Na przykład dzisiejsze działa poprawnie.

[info][09:50:49] Sprzedano rupieć.

[Warn][09:50:49] Nie udało się sprzedać rupiecia.

Ale bug :D. W końcu to wersja alpha.

nnnnnnnnnnnnnn

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy po ustawieniu wszystkiego w bocie mozna go wylaczyc i on nadal bedzie dzialac ?

Nie, nie będzie działał. Chcesz, żeby działał przy wyłączonym komputerze :D?

nnnnnnnnnnnnnn

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"Jeżeli chcesz uzyskać to super-tajne hasło polub post i wyślij do mnie prywatną wiadomość..."

Próba wysłania PW...

"Użytkownik carck3r nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomości"

Mogę jakoś dostać to hasło? pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...