Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

twwwwwdd

carck3r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zarzucił byś hasłami

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

mi banda bot nie chce logować się do innych ;/

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Thx , działa ale czemu musi kupować piwo do szkolenia ? (daj żeby wybierał czy z alkoholem czy bez)

Jeżeli menel jest na*ebany, to szybciej się uczy :).

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

Wyszła nowa wersja:

http://www.zul.0hna.com/zul.rar

Pod tym adresem zawsze będzie najnowsza wersja.

Zmiana:

- usunięto błąd, dzięki któremu dało się ominąć wpisywanie hasła.

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

Polubiłem te... khem.. linki na stronie i nic ;C WTF

Idioci z hostingu 0hna wrzucili jakieś linki do facebooka, których nie da się usunąć. Niepotrzebnie polubiłeś, bo na stronie zul.0hna.com nie ma już index.html. Są tylko pliki potrzebne do działania bota oraz najnowsza wersja. Polubić musisz tylko post na tym forum. Jedyną oficjalną stroną jest:

http://prostyporadni...-zul-v1110.html

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

carck3r zrób w bandabocie by logował także z krakowa bo widzę że samą warszawę zrobiłeś.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

carck3r zrób w bandabocie by logował także z krakowa bo widzę że samą warszawę zrobiłeś.

Się kiedyś zrobi xD

BTW: Jaki błąd wyskakuje?

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

Po zalogowaniu wyskakuje coś takiego :

"Wystąpił problem z aplikacją ŻUL i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

Jeżeli jesteś w trakcie pracy, informacje, nad którymi pracujesz, mogły zostać utracone."

Jest tak za każdym razem, nawet jak od nowa rozpakuje. Na samym początku działał wyśmienicie ! Teraz coś się zje*ało :c

Opublikowano

Ja bym nie czekal na twoim miejscu bo menelgame zostal juz na pastwe losu. Server chodzi bo chodzi nie bedzie zndych aktualizacj.Info mam z swojej poczty mail. Sprawdze takze swoje bo pewnie tez dostaliscie maila. Gra nie cale 400 osob w dzien a kiedys nawet po 1000. Ja juz sie przezucilem na menelgame de

BUM

Opublikowano

Po zalogowaniu wyskakuje coś takiego :

"Wystąpił problem z aplikacją ŻUL i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

Jeżeli jesteś w trakcie pracy, informacje, nad którymi pracujesz, mogły zostać utracone."

Jest tak za każdym razem, nawet jak od nowa rozpakuje. Na samym początku działał wyśmienicie ! Teraz coś się zje*ało :c

Spróbuj odpalić z innego miejsca na dysku.

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

spr. pobrać najnowszego netframeworka

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

@kondzio1997: W tym komunikacie nie ma żadnego przycisku "Pokaż szczegóły" etc.?

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

Pasek tytułu nie wygląda za ciekawie, hehe. Nie wiem o co chodzi. Musiałbym do Ciebie pojechać i sprawdzić w debuggerze, co jest niemożliwe :P. Nikt nie miał takiego błędu (oprócz Ciebie).

nnnnnnnnnnnnnn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...