Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GM a kasowanie statusów

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko że geo to pisał w odstępie czasowym a nie kurwa codziennie linki do statusów pierdolnąć i już.

Poza tym od kiedy ip serwera to strona?

Czy ty naprawdę myślisz, że liżę dupę niektórym osobą?

Lizanie dupy, a szanowanie to zupełnie co innego.

Owszem, hejtowałem, hejtuję i będę hejtował.

Ale z lizaniem dupska to żeś kurwa pocisnął, chcesz beef'u synu?

A hejtowałeś swoją sygne?

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Koniuh weź ogarnij emocję, GM łamią regulamin w statusach a ich także on obowiązuje więc wiesz. Nie broń ich bo doskonale wiesz że nie masz racji.

Opublikowano

Tylko że geo to pisał w odstępie czasowym a nie kurwa codziennie linki do statusów pierdolnąć i już.

Poza tym od kiedy ip serwera to strona?

A hejtowałeś swoją sygne?

Nie ma czego hejtować, ty możesz hejtować bo jak co niektórzy wybrałeś forum.

w83od2.jpg

Opublikowano

Mówimy tu o przestrzeganiu regulaminu, którego jeszcze nie ma.

Skoro jeszcze go nie ma, to czemu wytykacie błędy przeszłości i przez to znowu powstaje konflikt?

Opublikowano

mixsie, to nie jest IP serwera... Minecraft.mpcforum.pl to subdomena domeny MPCforum.pl, a to ze jej dns jest ustawiany na IP serwera na ktorym stoi forumowy serwer Minecrafta nic nie zmienia, nadal jest to link.

//topic.

Cały ten temat podsumowac mozna trzema wyrazami: ''Walka z wiatrakami''. Mozemy walczyć o chociaz odrobine normalnosci na tym forum, jednak jest to jak walka z wiatrakami, bo oni zawsze zasłonia sie ranga albo ''odstepami'' czasowymi...

Popieram, niech przestaną okazywać rasistowskie zachowanie wobec użytkowników . Oni cały czas się zasłaniają, tak samo tym że tematy masowo się powtarzają ale według nich nasza wina bo oni ciężko pracują.

Opublikowano

tshirt-bitch-please.jpg

Jak patrzę co za głupoty wymyślacie to aż mi się śmiać chce. Piszecie podobne statusy, a ktoś z uprawnieniami po prostu wam je kasuje.

Samowolka gm mnie rozpierdala, lepiej było gdy admini mieli największy wpływ na wszystko, a nie obecnie gm którzy nie najlepiej się rozwinęli psychicznie i emocjonalnie :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

mixsie, to nie jest IP serwera... Minecraft.mpcforum.pl to subdomena domeny MPCforum.pl, a to ze jej dns jest ustawiany na IP serwera na ktorym stoi forumowy serwer Minecrafta nic nie zmienia, nadal jest to link.

//topic.

Cały ten temat podsumowac mozna trzema wyrazami: ''Walka z wiatrakami''. Mozemy walczyć o chociaz odrobine normalnosci na tym forum, jednak jest to jak walka z wiatrakami, bo oni zawsze zasłonia sie ranga albo ''odstepami'' czasowymi...

Domena podpięta pod ip serwera. Poza tym to oficjalny serwer mpc

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Dziewczyno jak na razie to dorośnij, jak nie rozumiesz wyrażenia '' każdego obowiązuje ten sam regulamin'' to mas problem. Autor tematu ma rację, że forum ma wszystko można każde złamanie regulaminu wam udowodnić, więc za mądra nie jesteś. Kultury dziewczyno. Po twoich wypowiedziach rozumiem że masz same kompleksy bo prawda zwyczajnie was oi. Jestem ciekawa co właściciele innych for z których są kopiowane poradniki do gier, przy okazji przeczytaj sobie prawa autorskie bo pozwalacie publikować, czyli współwinni.

Błyskotka, czemu krytykujesz ludzi, którzy tak zapierdalali na tym forum jak nigdy nic ?

Wredna jest naszym MK, czyli to ona decyduje o przyjęciu mentorów, jesteś nim ? Nie, więc uszanuj chociaż raz osobę, która odwala zaje... kawał dobrej roboty.

Odkąd nie dostałaś się do grona kidów, zrobiło Ci się "hejting_mode_ON" ale zapewniam że na dobre Ci to nie wyjdzie.

A co do tematu, z tego co czytałem to rmcf ma zamiar zrobić jakiś regulamin, będzie regulamin, możemy dyskutować dalej. ; /

@down

thx

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Błyskotka, czemu krytykujesz ludzi, którzy tak zapierdalali na tym forum jak nigdy nic ?

Wredna jest naszym MK, czyli to ona decyduje o przyjęciu mentorów, jesteś nim ? Nie, więc uszanuj chociaż raz osobę, która odwala zaje... kawał dobrej roboty.

Odkąd nie dostałaś się do grona kidów, zrobiło Ci się "hejting_mode_ON" ale zapewniam że na dobre Ci to nie wyjdzie.

A co do tematu, z tego co czytałem to rmcf ma zamiar zrobić jakiś regulamin, będzie regulamin, możemy dyskutować dalej. ; /

Nie groź mi, zacznijmy od tego, nie będe moderować waszego sufu

Opublikowano

Domena podpięta pod ip serwera. Poza tym to oficjalny serwer mpc

A on gdzie dawał link na redtuba ?

1330007971-U359964.png

Opublikowano
Opublikowano

strona podana w adresie ip też jest llinkiem według ich myslenia, po za tym oni już nie łamią tylko regulaminu forum ale także polskie prawo. RMCF szpieguje nasze prywatne wiadomości i dzsiaj się przekonałam, na tym forum nawet prywatności nie ma .

Opublikowano

Ośmieszasz się dziecko ty, nie ma prawa czytać moich wiadomości a regulamin tego forum w świetle prawdziwego prawa jest niczym , Włamał się mój drogi tak odbiera to nasze prawo, użytkownicy nie mają prywatności żal!!! Przynajmniej wiadome kto następny lizus

Łamie prawo a regulaminem forum się nie obroni

Opublikowano

Ośmieszasz się dziecko ty, nie ma prawa czytać moich wiadomości a regulamin tego forum w świetle prawdziwego prawa jest niczym , Włamał się mój drogi tak odbiera to nasze prawo, użytkownicy nie mają prywatności żal!!! Przynajmniej wiadome kto następny lizus

Łamie prawo a regulaminem forum się nie obroni

Skończ, bo jesteś tu gównem i nie masz prawa głosu.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mateq wyrażaj się dziecko bo jesteś podług mnie maluchem i swoją burzę hormonów zostaw sobie bo mi nie potrzebna.

Pod pojęciem korespondencji należy rozumieć zarówno korespondencje listowną, jak i prowadzoną za pomocą innych środków (telegraficzną, tekstową i przy wykorzystaniu emaila). Ze względu na fakt, iż ze swojej natury jest ona skierowana do oznaczonego podmiotu, a przekazanie mu określonych treści wiąże się z pewnym zaufaniem ze strony nadawcy, jej upublicznienie wymaga zgody obydwu stron, tj. zarówno nadawcy, jak i adresata [zob. również T. Grzeszak (w) J. Barta (red.) System prawa prywatnego. Prawo autorskie. Tom 13, Warszawa 2003, s. 494].

Zgodnie z art. 267 par. 1 kodeksu karnego, kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Jednak na podstawie par. 4 powyższego przepisu ściganie tego przestępstwa następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Dzieci które nie znają się to niech bez sensu nie spamią.

Opublikowano

Mateq wyrażaj się dziecko bo jesteś podług mnie maluchem i swoją burzę hormonów zostaw sobie bo mi nie potrzebna.

Dzieci które nie znają się to niech bez sensu nie spamią.

Taki dorosły, a zamiast się spełniać w życiu i walczyć o wolność biednych murzynów, walczy o swoje "prawa" na forum, no kurwa, bitch please. Wyjdź, bo się ośmieszasz.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mateq żałosny jesteś.

Prawo Polskie jest prawem i żadne forum i głupota użytkowników jeo nie zmieni a artykuły są zacytowane z konstytucji rp ale wy nawet nie wiecie co to jest więc nie mój problem. Dorośnijcie a dopiero wypowiadajcie sie na tematy o życiu.

Kasując zacytowane art Konstytucji myślicie że zatuszujecie wszystko ? Wybacz ale jesteście w błędzie bo faktu że użytkownicy uciekją od was nie zmienicie.

Opublikowano

Mateq żałosny jesteś.

Prawo Polskie jest prawem i żadne forum i głupota użytkowników jeo nie zmieni a artykuły są zacytowane z konstytucji rp ale wy nawet nie wiecie co to jest więc nie mój problem. Dorośnijcie a dopiero wypowiadajcie sie na tematy o życiu.

Kasując zacytowane art Konstytucji myślicie że zatuszujecie wszystko ? Wybacz ale jesteście w błędzie bo faktu że użytkownicy uciekją od was nie zmienicie.

Jeśli prowadzisz swoje "życie" na tym forum, no to nieźle z tobą musi być.

Nikt niczego nie skasował, o chuja się rzucasz. Użytkownicy uciekają? To ciekawe, bo jest ich coraz więcej.

btw. Wiesz, że kobiety w internecie nie istnieją?

Km5iG.png

Opublikowano

Ty możesz za chwile nie istnieć za publiczną obrazę.

HAAHHAHAAHHAHA. WYPIERDALAJ I MNIE NIE ROZŚMIESZAJ, BO JAK JUŻ PISAŁEM JESTEŚ TUTAJ NICZYM.

PANOWIE LAJKOWAĆ JEGO POSTY ZA ZAPEWNIENIE DOBREJ BEKI!

Km5iG.png

Opublikowano

Dobra kurwa spokój!

bo zadzwonię po chuck norris'a

@topic

teraz juz jest zjebany regulamin i temat nie ma sensu.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH 2012 GROZI STAREJ GWARDII FORUM NIE WYTRZYMAŁEM :D

Błyskotka, przeanalizuj liczbę kont założonych na forum, ilość osób na forum... Jest tego coraz więcej, więc nie pierdol farmazonów że userzy uciekają... Jesteś żałosna o ile naprawdę jesteś kobietą... Spinasz się jak stringi o coś co jest nie możliwe... Chyba też nie bardzo znasz prawo bo jeżeli np. listownie (nie można czytać cudzych listów) dręczysz kogoś, to poszkodowany może to zgłosić i dać te listy odpowiednim organom. Można to porównać z Prywatną Wiadomością. Jeżeli ktoś np. obraża innego usera na PW to poszkodowany może to zraportować, a wtedy Global moderator może przeczytać to PW, które razem z raportem jest takim jakby dowodem w "sprawie"...

Ostatni raz proszę Cie, zachowuj się jakoś.. Jeżeli chcemy coś zdziałać musimy być poważni. Oczekujemy żeby potraktowali nas poważnie, zachowujmy się tak samo.

Ja myślę ze to stara Kusicielka^^

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Dobra kurwa spokój!

@topic

Ja bym to wypierdolił w kosmos.

Topic : spierdalaj jesteś tutaj niczym i nikim. Podobno dzieci i ryby głosu nie mają.

Dobra kurwa spokój!

@topic

Ja bym to wypierdolił w kosmos.

Topic : spierdalaj jesteś tutaj niczym i nikim. Podobno dzieci i ryby głosu nie mają.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...