Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GM a kasowanie statusów

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę się zapytac jakim prawem kasowane są moje statusy? Nie zawierają ani obelg ani linków więc nie wiem jakim prawem GM usuwa moje wpisy. Nie obchodzi mnie kto to robi, nikomu nie chcę nic wytykac palcami. Wnioskuję jedynie o zaniechanie tej czynnosci. Może jestem głupi i slepy,łamie jakis pkt w regulaminie. Jesli tak to również proszę o link.

I darujcie sobie wpisy, że bagatelizuję sprawę. Również proszę osoby postronne o nie wszczynanie dyskusji i obelg, wszystko chcę wyjasnic "po ludzku". I nie, nie można było na pw.

Niektóre z usuniętych wpisów:

http://screenshooter.net/2853292/dupxffl

http://screenshooter.net/2853292/lerlpxw

Nie wiem czy w logach można sprawdzic komu przeszkadzają moje wpisy.

@co od sugesti działu Mass Effect

Nie zamierzam się kopac z koniem i zgodnie z regulaminem:

Sugestie dot. nowych dzialow mozna skladac raz na tydzien na jednego składającego

Więc proszę spodziewac się kolejnego tematu. Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwszy status to status który ma na celu wskazanie tematu, czyli link bez początku. Można taki wywalić

Drugi to spam, ja to bym Ci dał jeszcze warna za to. :)

PS. Sam bym Ci je wywalił.

Pretensja odrzucona.

@Cls

Opublikowano

Otwieram bo nie dostałem wyjasnienia. Pierwsze to zwykły ciąg liter. Skoro to link to proszę o jego skopiowanie i wklejenie do wyszukiwarki. Sam kiedys sugerowałem usuwanie takich linków i sugestie odrzucono. I innym userom nikt takich statusów nie kasuje. Mam tylko 2 ss a giną wszystkie, w tym pytania/opinie.

Co do drugiego. jak wspomniałem - mogłem cos ominąc więc proszę o link z regulaminu (któregokolwiek) że można takie statusy kasowac i warnowac. Jesli taki dostane to "wina ma ewidentna".

Opublikowano

Dobrze wiesz, że w ten sposób "omijacie" sobie zasade regulaminu. Ale ok, zmienie to.

Co do drugiego, to zwykły spam, jak nie masz co pisać wyjdź na dwór z kolegami.

Opublikowano

@UP

Statusy a komenty to wielka różnica

Jest zakaz stawiania w statusach , spoko nie wstawiam

Nic nie ma o komentach więc o co kurwa chodzi !?

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Pierwszy status to status który ma na celu wskazanie tematu, czyli link bez początku. Można taki wywalić

Drugi to spam, ja to bym Ci dał jeszcze warna za to. :)

PS. Sam bym Ci je wywalił.

Pretensja odrzucona.

@Cls

Jeśli to drugie to spam to ty równiesz powinieneś dostać warna :

http://screenshooter.net/2256579/tpclvvg

Fail ;x Przecież nie ma regulaminu komentarzy ;<

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

To skoro już taki temat powstał, to ja proponuję by na forum znalazł się osobny regulamin dotyczący statusów, tak jak jest w przypadku np filmów...

Bo to się robi chore. Ile to razy ktoś samą emotke wstawiał do statusu, a nie był usuwany.

Opublikowano
jak nie masz co pisać wyjdź na dwór z kolegami.

Takie teksty zachowaj dla siebie, temat z mojej strony prowadzony jest kulturalnie i tego samego oczekuje. Tak btw. To ty "masz urlop" i siedzisz na niewidocznym na forum, zamiast poznac troche kibla swiata.Hipokryta.

Nadal czekam na link mówiący o spamie w statusach.

@Wredna

Popieram, jak widac moja skarga ma też ciekawy efekt uboczny.

Opublikowano

Nie ma linku. Każdy kto nadużywa systemu statusów zostanie adekwatnie ukarany do poziomu spamu.

Na razie nikt nie dostał warna za to, że napisał coś tam głupiego. Ba, nie raz nawet nie są karani za 100komentarzy w statusie.

Pisz sensowniejsze rzeczy w statusach, a na pewno on zostanie.

Opublikowano

beka równa, dałem sobie coś takiego w statusie http://screenshooter.net/6865053/uqsgays i usunęli, gdzie tutaj kurde jest link?

Polecam zapoznać się z definicją słowa : LINK.

Nie wiem jakim prawem GM'owie mogą sobie dodawać link z screenshotera, a userzy nie.

Trochę normalności i traktujmy się równo, a nie, że kurwa macie czerwoną rangę to wszystko Wam wolno.

w83od2.jpg

Opublikowano

@UP

To siedź cicho i czekaj aż ci 100% wybije.

Ja o coś walczę na forum i nie będę siedział cicho dopóki tutaj nie będzie normalnie.

Co do statusów

Najpierw zmniejszenie

Teraz regulamin

Jeszcze wprowadźcie cenzurę .......

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Jeżeli kurwa dla was linkiem nie jest www.google.pl/jebacidiotów > gugle . peel/jebacidiotow

to macie coś z głową

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

To ty masz cos z głową bo to NIE jest link. Skopiuj i wrzuc do wyszukiwarki i powiedz mi co ci wyskoczy. Potem wpisz byle co i powiedz mi czy to samo ci wyskoczy.

Opublikowano

Jeżeli kurwa dla was linkiem nie jest www.google.pl/jebacidiotów > gugle . peel/jebacidiotow

to macie coś z głową

http://pl.wikipedia.org/wiki/Hiperłącze

A z głową to co najwyżej ty możesz coś mieć.

@down

Wykurwi** koniu

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Tak narzekaliście na Mnie, że ja zwracam uwagę na pracę Moderatorów Globalnych Moderatorów. Niby Regulamin ich obowiązuje a tak na prawdę robią sobie samowolkę, już w ciągu 3 dni się przekonałam, nie słuszne warny, wywalanie poradników mimo że takiego samego nie ma ale Moderator identyczny poradnik może umieścić i nie ma żadnych konsekwencji. Użytkownicy tutaj są traktowani 2 kategorii, czyli jesteśmy niby w myśleniu gorsi od nich tak tu się odbywa. Dzieci ktore mają jakieś stanowisko tutaj myślą że są mądrzejsze od osoby która już swoje przeżyła. Większość tutaj Moderatorów poleciało zwyczajnie na rangę, gdyż w życiu realnym nie są docenieni przez rodziców i po za tym większość ma 15 lat.

Tak samo czytałam jak GM AceBoy centralnie w poście umieścił przesłanie groźy że otrzyma warna i wyśmiewał się ż użytkownika, który obecnie przez Niego jest prześladowany.

W końcu inne osoby zaczęły się odzywać i przedstawiają prawdę.

Opublikowano

No chyba nie bo skoro podają linki do screenshotera tylko bez http to kurwa jest to samo.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

http://pl.wikipedia.org/wiki/Hiperłącze

A z głową to co najwyżej ty możesz coś mieć.

@down

Wykurwi** koniu

Przeczytaj uważnie definicję, po za tym autor tematu dał na tym forum więc podstaw do skasowania nie było.

Skoro tak bardzo zależy to może przedstawimy statusy Administracji, gdzie niektóre łamią regulamin.

Opublikowano

Tak narzekaliście na Mnie, że ja zwracam uwagę na pracę Moderatorów Globalnych Moderatorów. Niby Regulamin ich obowiązuje a tak na prawdę robią sobie samowolkę, już w ciągu 3 dni się przekonałam, nie słuszne warny, wywalanie poradników mimo że takiego samego nie ma ale Moderator identyczny poradnik może umieścić i nie ma żadnych konsekwencji. Użytkownicy tutaj są traktowani 2 kategorii, czyli jesteśmy niby w myśleniu gorsi od nich tak tu się odbywa. Dzieci ktore mają jakieś stanowisko tutaj myślą że są mądrzejsze od osoby która już swoje przeżyła. Większość tutaj Moderatorów poleciało zwyczajnie na rangę, gdyż w życiu realnym nie są docenieni przez rodziców i po za tym większość ma 15 lat.

Tak samo czytałam jak GM AceBoy centralnie w poście umieścił przesłanie groźy że otrzyma warna i wyśmiewał się ż użytkownika, który obecnie przez Niego jest prześladowany.

W końcu inne osoby zaczęły się odzywać i przedstawiają prawdę.

Ta prawda jest niesiona odtąd od kiedy Geo dostał drugą szansę, a zwykli moderatorzy, którzy zostali zdegradowani co nie liżą dupy nie mają szans na powrót na stanowisko.

//Czyli to Cię tak bardzo boli.

Tak, tak bardzo mnie to boli i proszę Cię Szymonku o to żebyś nie edytował moich postów, dziękuję.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...