Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GM a kasowanie statusów

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2up

Ktoś to czytał? Mi się nie chciało

Pewnie normalni ludzie czytają.

Masz taki przycisk w prawy, górnym rogu, nazywający się "Wyloguj" kliknij go.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla przykładu i rozwiania wątpliwości:

http://www.mpcforum.pl/user/48159-rmcf1902/

http://www.mpcforum.pl/user/144516-omek/

Tak wygląda link w statusie, więc skoro autor tematu ma usunięte to w tym momencie Global Moderator również powinien mieć usuniete.

Opublikowano

Tak narzekaliście na Mnie, że ja zwracam uwagę na pracę Moderatorów Globalnych Moderatorów. Niby Regulamin ich obowiązuje a tak na prawdę robią sobie samowolkę, już w ciągu 3 dni się przekonałam, nie słuszne warny, wywalanie poradników mimo że takiego samego nie ma ale Moderator identyczny poradnik może umieścić i nie ma żadnych konsekwencji. Użytkownicy tutaj są traktowani 2 kategorii, czyli jesteśmy niby w myśleniu gorsi od nich tak tu się odbywa. Dzieci ktore mają jakieś stanowisko tutaj myślą że są mądrzejsze od osoby która już swoje przeżyła. Większość tutaj Moderatorów poleciało zwyczajnie na rangę, gdyż w życiu realnym nie są docenieni przez rodziców i po za tym większość ma 15 lat.

Tak samo czytałam jak GM AceBoy centralnie w poście umieścił przesłanie groźy że otrzyma warna i wyśmiewał się ż użytkownika, który obecnie przez Niego jest prześladowany.

W końcu inne osoby zaczęły się odzywać i przedstawiają prawdę.

Odniosę się do tego co "pogrubiłem".

Centralnie to Mateq przy tych skargach/sugestiach nie umiał się opanować. Tak przy okazji, wiesz co to znaczy "prześladować"? Bo jak widać niezbyt.

Kiki, teraz się odniosę do Ciebie. Cwaniaczek z Ciebie, jednakże nie masz racji ;).

Hmm, inaczej tego nie powiem, ale piszesz o liżaniu dupy, a właśnie co robisz ostatnimi czasy? Hejting połączony z lizaniem dupy tak jak to nazywasz.

Drążenie tematu wokół linków, usuwamy je, bo są wychodzącymi, nieważne czy z ".pl" itd. Tak czy siak próbujecie tylko kombinować jak obejść regulamin.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Centralnie to Mateq przy tych skargach/sugestiach nie umiał się opanować. Tak przy okazji, wiesz co to znaczy "prześladować"? Bo jak widać niezbyt.

Kiki, teraz się odniosę do Ciebie. Cwaniaczek z Ciebie, jednakże nie masz racji ;).

Hmm, inaczej tego nie powiem, ale piszesz o liżaniu dupy, a właśnie co robisz ostatnimi czasy? Hejting połączony z lizaniem dupy tak jak to nazywasz.

Drążenie tematu wokół linków, usuwamy je, bo są wychodzącymi, nieważne czy z ".pl" itd. Tak czy siak próbujecie tylko kombinować jak obejść regulamin.

Liże to źle, hejtuje to źle.

Ja się pytam, jak Wam kurwa dogodzić?

w83od2.jpg

Opublikowano

Liże to źle, hejtuje to źle.

Ja się pytam, jak Wam kurwa dogodzić?

A w taki sposób, że po prostu będzie normalnie zachowywać się...

Jakoś do tej pory wytrwałem bez lizania, więc bierz przykład ze mnie :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Doskonale wiesz, że mam rację ale owszem Ty też bo autora tamtego tematu emocje za bardzo wzieły. Ale tutaj jest inny temat do rozwikłania, to że macie GM to nie dowód że jesteście lepsi bo nie ma człowieka mądrego więc się za takich nie uważajcie bo po prostu ktoś dorosły was wyśmieje.

W poscie moim wyżej udowdniłam jak wygląda link i rasizm wobec statusów użytkowników.

AceBoy ale niestety to wy nagminnie łamiecie regulamin i dobrze wiesz, że to forum wszystko o was powie więc brak porządkowania jego zrobiliście na swoją stratę.

Opublikowano

Czy ty naprawdę myślisz, że liżę dupę niektórym osobą?

Lizanie dupy, a szanowanie to zupełnie co innego.

Owszem, hejtowałem, hejtuję i będę hejtował.

Ale z lizaniem dupska to żeś kurwa pocisnął, chcesz beef'u synu?

w83od2.jpg

Opublikowano

Ace boy - uwierz mi że nie szukam na siłę kruczków. Móże nie mam stażu 5 lat ale troszke na forum jestem i od czasu gdy ego RMCF przerosło M. Everest, wiele normalnych sytuacji uznaje się za hejting czy szukanie kruczków w regulaminie. Sam moderowałes 1.5 roku to wiesz jak było i nie powiesz mi, że jeszcze w 2011 były takie śmiechowe sytuacje jakie wyprawia się dzisiaj. Statusów nikt mi nie kasował (nawet z pełnymi linkami), dopiero jak zacząłem wytykac błędy Samej Elicie - sytuacja się zmieniła.

Opublikowano
Ale tutaj jest inny temat do rozwikłania, to że macie GM to nie dowód że jesteście lepsi bo nie ma człowieka mądrego więc się za takich nie uważajcie bo po prostu ktoś dorosły was wyśmieje.

To, że masz plastikowy prostokącik w portfelu nie oznacza, że jesteś mądrzejsza, a tym samym dorosła. Do dorosłości niestety trzeba dojrzeć moja droga, życzę ci, byś szybko zdała sobie z tego sprawę.

Co do tematu. Słuchajcie, zaczęliśmy tutaj dyskutować na temat statusów i regulaminu, więc nie schodźmy na inny temat.

Opublikowano

emotka:

gayy.jpg

emotka:

hubb.jpg

link:

gvru.jpg

bardzo "sensowny" status:

rwff.jpg

"link" według konia

kbam.jpg

tak samo

dtom.jpg

bana mu!

Ace:

triple emota:

jjtx.jpg

owned. xD

Co do tematu : wolność słowa jest coraz bardziej ograniczana na tym forum. :)

Opublikowano

To, że masz plastikowy prostokącik w portfelu nie oznacza, że jesteś mądrzejsza, a tym samym dorosła. Do dorosłości niestety trzeba dojrzeć moja droga, życzę ci, byś szybko zdała sobie z tego sprawę.

Co do tematu. Słuchajcie, zaczęliśmy tutaj dyskutować na temat statusów i regulaminu, więc nie schodźmy na inny temat.

Dziewczyno jak na razie to dorośnij, jak nie rozumiesz wyrażenia '' każdego obowiązuje ten sam regulamin'' to mas problem. Autor tematu ma rację, że forum ma wszystko można każde złamanie regulaminu wam udowodnić, więc za mądra nie jesteś. Kultury dziewczyno. Po twoich wypowiedziach rozumiem że masz same kompleksy bo prawda zwyczajnie was oi. Jestem ciekawa co właściciele innych for z których są kopiowane poradniki do gier, przy okazji przeczytaj sobie prawa autorskie bo pozwalacie publikować, czyli współwinni.

Opublikowano

To samo z konkursami

Paint turniej i brick force turniej

Te turnieje zostały skasowane przez rmcfa przez jego błąd

Przeprosin do dzisiaj nie widzę.

3 dni starania się dla ludzi żeby było coś na forum.

A nie wiało nudą i totalnym brakiem demokracji :<

­39566146920630933015.png

Opublikowano

To samo z konkursami

Paint turniej i brick force turniej

Te turnieje zostały skasowane przez rmcfa przez jego błąd

Przeprosin do dzisiaj nie widzę.

3 dni starania się dla ludzi żeby było coś na forum.

A nie wiało nudą i totalnym brakiem demokracji :<

W pewnym sensie, co do Paint Turnieju RMCF miał słuszność kasując temat.

Czasami może dochodzić do sytuacji, że użytkownicy organizują konkursy i dają obietnice, z których później się nie wywiązują.

Co za tym idzie złość spada na członków zespołu, a nie na samego organizatora. Dlatego najlepiej chęć zrobienia konkursu przedyskutować z modem/gm.

Sam turniej (Paint) zostanie zorganizowany, jak tylko Mateq odzyska możliwość pisania....

Opublikowano

Dobrze wiesz, że w ten sposób "omijacie" sobie zasade regulaminu. Ale ok, zmienie to.

Co do drugiego, to zwykły spam, jak nie masz co pisać wyjdź na dwór z kolegami.

beka, musiałem HAHAHAHHAHAHAHA padam.....

Opublikowano

emotka:

gayy.jpg

emotka:

hubb.jpg

link:

gvru.jpg

bardzo "sensowny" status:

rwff.jpg

"link" według konia

kbam.jpg

tak samo

dtom.jpg

bana mu!

Ace:

triple emota:

jjtx.jpg

A połowa z tego to komentarze pod profilami innych użytkowników...

Nie nadużywam systemu statusów tak jak inni. Przeczytaj moje pierwsze posty w tym temacie.

Opublikowano

Dla Mnie to śmieszne, to że macie dane stanowisko wyższe to nie dowód że macie nie przestrzegać regulaminu, każdego on obowiązuje i zarówno administrację.

Opublikowano

Ace nie mam nic do ciebie jest okej no ale GM to niewiem za co dostales nigdy cie nie widzalem na forum jak i tego 2 ktory dostal GM. Jednego dnia wchodze na forum i widze 2 nowych GM ktorych nigdy nie widzalem na tym forum...

Geo do ciebie tez nic nie mam ale ten SS co dali to normalny owned on dal chyba z 2 statusy a ty... 2 to same buzki 3xlink i 1x jakis spam.... wiec niewiem cemu GM moze a user nie moze to jest juz nie fer... ( wiem ze duzo rzecy user nie moze robic zmiana tematu itp ale chodzi mi oto ze to co ty piszesz i nie dostajesz warna/usunietego statusa a user/elite tak. A co do regulaminy do statusow to:

areyoufuckingkiddingmehb.png

statusy powinny byc freedom czy jakos tak to jest twoj profil i chyba do kurw* nedzy mozna robic na nim co sie che... temat to jesce no ale statusy na wlasnym profilu <_<

Opublikowano

Każdego obowiązuje ten sam regulamin i nie ważne czy jest w administracji czy nie. Jak dla Mnie Administracja tego forum zachowuje się nie kompletnie . Wszyscy jesteśmy ludźmi i nikt nie jest gorszy od drugiego a wy kochana administracjo okazujecie swoim zachowaniem i myśleniem rasizm wobec użytkowników. Jak sami napisaliście regulamin jest to zabronione, więc zacznijcie traktować nas równo bo 85 % userów ma lepiej poukładane w głowie niz większość moderatorow tego forum. W ogole na Moda bierze sie osoby pelnoletnie ktore wiek dojrzewania przeszly i burzy hormonow juz nie maja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...