Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Prywatny Server SfGame

Dunczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka na pewno każdy czeka aż wyjdzie jakiś server Sf Game.I chciałbym żeby w tym temacie pisaliście swoje/kogoś servery prywatne SF GAME !

Ja mam 2 ale w budowie jest (ale storna główna działa) (server jest urzytkownika czarek1999)

A to jest 2 server gracza hackerX tylko że narazie nic niema tylko sama pusta domena ale powstanie

PS:Zmieniłem czarek1999

hackerX dodałem twojego servera ;)

beztytuurpe.jpg

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rejestracja u mnie dziala i lochy tez cos tam lapia ale nie moge ogarnąć mysql xD:) jak dobrze pujdzie to bedzie za 2/3tygodnie 1 polski serwer ale nie wiem co wy sie tak palicie bo jak by ktos sie znał to by wiedział że tutaj rat sie nie da zmienic a nawet jak tak to w js minimalnie 5miesiecy bedzie zmieniac

[You]Znasz Php/Msql/Inne? Lub znasz sie na grafice napisz na pw!

Opublikowano

Jeśli chodzi o plik od Else, to wszyscy na tym niemieckim forum zasypują go tego typu pytaniami. Chłopak (bądź dziewczyna) ma też swoje prywatne życie i nie siedzi tylko nad tym. Wcześniej mówił, że może nawet na Prima Aprilis się uda, ale jak widać się nie wyrobił. Dajmy mu czas... W każdym razie nadal się stara i nadal pracuje nad serwerem, bo jeszcze wczoraj z nim rozmawiałem na Elitepvpers.com.

Moje tutoriale:

[TuT] Jak założyć i rozwinąć własną gildię

Zapraszam!

Nick na s14 SF GAME: Macuser

Opublikowano

Dodaj moją domene. p-sfgame.pl

Niedługo podpięta zostanie pod coś vps. Mam już kod flasha. Gdzie można modyfikować wszystko. Ale i tak czekam na reje.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Ciekawe kiedy będzie pierwszy serwer na którym będzie wszystko działać :D

gmhq5mn.png

Opublikowano

ile razy powstanie taki temat jeszcze ?

plikom brakuje jeszcze około 30% do pełnej sprawności nie martwcie się do wakacji już będzie jakiś serwer : )

Opublikowano

Refresh ;)

po co zrobiles refresh? refresh mozna robic 24h po tym jak nikt nic nie napisal w danym temacie -.-

Aha nie wiedziałem

Nie spamować tutaj!!!

3682722200_1353946775_thumb.jpg

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

Na priv serwerach napewno na początek będzie więcej grzybów .. Mój kolega bardzo dobry informatyk stara się uzupełnić pliki do końca aby była karczma lochy itp. itd.. ale sam raczej nie da rady jeśli jest jakiś dobry bardzo dobry informatyk który się zna na tych sprawach pisać PW !

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...