Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obce planety.

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Więc jak wyobrażacie sobie planety po za ziemią ( np, Mars, Jowisz, Neptun oraz Ozyrys lub HD 40307 ) czy myślicie, że jest życie po za ziemią?

graphic.png

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość malutki688
Opublikowano

Ja tam nie jestem w stanie wierzyc w to ze jestesmy jedyna forma zycia, jest tyle galaktyk wiec obcy gdzies zyje;p

Opublikowano

Nie w naszej galaktyce ;) nie ma już tutaj planet na których było by możliwe życie o ile życiem nazywamy oddychanie i poruszanie się :)

PS.Nie zapominajcie o BIG ZIEMI która leży bardzo daleko ja czuje że w na niej coś jest :P

(ładne laski z dużymi cyckami :D )

Opublikowano

Na 99,9% gdzieś tam jest życie, i nawet nie wiecie, jak bardzo mnie wkurwia to, że pewnie nie dożyję jego odkrycia...

MASS EFFECT!!!

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

http://pl.wikipedia.org/wiki/Superziemia

Co do życia to na pewno gdzieś jest, choćby i nawet formie jednokomórkowców.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Gdzieś 'tam' we wszechświecie na pewno jest jakieś życie i możliwe że jakaś cywilizacja pozaziemska jest o wiele bardziej rozwinięta niż ta nasza :D

Opublikowano

Jednak podobno na marsie istnieje życie. Udowodniono małe kanaliki które stworzyły prawdo podobnie "robaczki" ;D (Tak czytałem :D)

simply.4557.gif

Opublikowano

Jednak podobno na marsie istnieje życie. Udowodniono małe kanaliki które stworzyły prawdo podobnie "robaczki" ;D (Tak czytałem :D)

J

Udowodnili ? A ktoś był namarsie ?

@Topic

To nie możliwe żebynacałym przechświecie byliśmy tylko my

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano
przechświecie

Smoki też w tej bajce były?? Na pewno gdzieś tam jakieś stworzenia są, lecz raczej coś na wygląd zwierząt a nie ludzi -.-

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

A ja jestem w 100% pewny że istnieje tam życie, oczywiście nie koniecznie coś podobnego do ludzi bo na żadnej planecie nie istnieje homo sapiens, ale inne formy życia na pewno .

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Myślę że na innych planetach istnieje życie, na pewno stworzenia tak rozwinięte jak my nie, ale mikro organizmy na pewno ;]

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Urodziłem się za późno, aby odkrywać Ziemię. Za wcześnie, by odkrywać Wszechświat...

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Nie wierze w to, że na innych planetach jest życie, a jeśli już to na pewno jest życie, ale nigdy go nie odkryjemy..

Opublikowano
Nie wierze w to, że na innych planetach jest życie, a jeśli już to na pewno jest życie

tak głupie zdanie jak "Być, albo nie być. Oto jest pytanie".

gdzieś pewnie jest, ale szczerze mam to w dupie, bo nie znajdą go bliżej niż kilka tys lat świetlnych.

Opublikowano

tak głupie zdanie jak "Być, albo nie być. Oto jest pytanie".

gdzieś pewnie jest, ale szczerze mam to w dupie, bo nie znajdą go bliżej niż kilka tys lat świetlnych.

Lata świetlne to jednostka odległości...

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...