Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego zawsze są to biali ludzi? Czemu nie muzułmanie? Hmm bo oni moze sa rasistami xD? i nie chce nic czarnego widziec ;p

W sumie czarnych to wiadomo czemu nie widać, dobrze maskują się w asfalcie ;D

Opublikowano

Ja mam lokaja ducha, smoka na łańcuchu przed domem i harem* elfek ^^ Jak się naczytałem creeppast to się bałem i nadal się boję luster ale nie duchów.___.

*harem - prywatny burdel tylko dla ciebie, popularny w krajach arabskich

Opublikowano

Hue hue! Faktycznie! Ludzie myślą, że to duchy, a to murzyni biegają na tle asfaltu :D

pewdiepie fan :3

Opublikowano

no to biali ludzie to nie duchy ale moga byc czarne i sie maskowac ;p

Opublikowano

Up kto to wie jak to jest naprawdę? ;D

U nas w polsce wszystko jest możliwe...

Prędzej na ukrainie

nie nie wierzę

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Pamiętam, jak byłem młody to idąc spać nie chciałem spać od zewnątrz, bo się bałem, że jakiś duch po mnie przyjdzie, więc zawsze się podsuwałem do ściany, owijałem się cały kołdrą i spałem. ;D Teraz nie wierzę.

Opublikowano

Ja 2 tygodnie temu zbudzilem sie o okolo 2 w nocy. Widzialem kosiarza dusz z kosa do zniw. Wiec myslalem, ze jest prawdziwy to przyjebalem noga w niego. Skonczylem na chirurgii .... okazalo sie ze to byl wieszak. Gdy zajebalem noga, przejechalem miesniem po ostrym zakonczeniu skladaka.... Nie zapome tego... dlatego nie wierze w duchy..

graphic.png

Opublikowano

czy widzielście ducha czy wierzycie ja wierze i to bardzo bo widzałem aż 4 razy chodz mam 12 to wierze cc

Zmień dilera albo bierz połowę koleś, bo Ci nie służy.

Opublikowano

Ja tam nie wierzę...ale czasem mam stracha jak ide przez jakiś lasek po ciemku hehe

Kiedyś jak byłem mały dziadek mi nagadał głupot że jak będę chodził w nocy po dworze to mnie upiór porwie i do tej pory mi zostało xD

Gość malutki688
Opublikowano

to nie duchy tylko domownicy ci sie odbija przez okno...

Opublikowano

No właśnie. Duchy nie istnieją, To nasza wyobraźnia tak działa. Wchodzi do Piwnicy O północy, nikogo w domu nie ma, prądu nie ma, i twoja wyobraźnia wtedy zaczyna działać i masz takie uczucie jak byś widział duchy itp. A te filmu o duchach to są po to by dać człowiekowi Dreszczyk emocji :)

Tak więc duchy nie istnieją.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...