Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

razy chodz mam "12 to wierze cc" <- WTF ?

O co tutaj chodzi chodz mam 12 (czego). cc (wtf) ? o co chodzi

@top.

Nie nie wierze, w smoki tez nie wierzę uprzedzę twój następny temat.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

I co kłamiesz? Masz 11 lat...

Co do duchów to jakbym miał widzieć to już bym widział je z milion razy, chyba że mnie nie lubią bo nie wierze. Czemu o 12 lub 2 lub 3? Dlaczego nie o 14 albo 16? Dlaczego jak pojawiają się duchy to są to zawsze cywilizowane osoby? Dlaczego zawsze są to biali ludzi? Czemu nie muzułmanie? Powiem ci że za wiele bajek się naoglądałeś...

Raz miałem zwidy jak cały dzień na kacu po ruskich szmpanach grałem na kompie <3

Opublikowano

nie

jak widzicie martwych to albo zmiencie miejsce zamieszkania na bardziej oddalone od cmentarza/kostnicy/krematorium lub udajcie sie do lekarza specjalisty celem podjecia odpowiedniego leczenia

s2c77Oa.png

Opublikowano

Niech ci będzie, wielu uzna to za dewastacje ale pamiętam jak w wakacje rozwaliłem butelkę po 12 na figurce przydrożnej i nic mnie nie zjadło :)

Ludzki umysł sprawia różne figle, a ty jak ich widzisz?

Opublikowano

Nasza wyobraźnia nie zna granic. Pamiętam, jak w twoim wieku (jak powyżej kończę za mniej niż 3 miesiące, tylko że 13 lat) bałem się chodzić sam po piwnicy w nocy. Teraz się z tego śmieję ^ ^

@Dangerous_

Dobij do 100 postów! Będziesz miał pijawkę III :DD

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Nie wierze, kilka krotnie próbowałem zobaczyć tych duszków ale nic ;] po 00:00 nic, itd.

To są urojenia ludzkie, widzimy to co chcemy, dlatego mówią żeby iść spać i wstać po 00:00 i zobaczyć można ducha, tak sb mózg to przyswaja że go zobaczymy -_-

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

@up

I pewnie dobijesz sobie trochę % za głupi post.

@top

Nie wierzę. czemu duchy są niby tylko w nocy ? Jak zobaczę to uwierzę.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

up piszesz jak jakieś neo

Przepraszam Cie, ale nie ja tu pisze jak twoje 'neo'. Ja nie piszę zbędnych tematów, żeby sobie nabić posty, no chyba, że na prawdę jesteś chory to Cię przepraszam :)

EXPmIpC.gif

Weteran
Opublikowano

Ludzie zazwyczaj wierzą w coś co nie istnieję, albo nigdy tego nikt wprost nie widział..

Kosmici, duchy, potwory.

Ja osobiście nie wierze, ale się boję.. no cóż za dużo horrorów za młodu obejrzałem ;p

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Ja osobiście nie wierze, ale się boję.. no cóż za dużo horrorów za młodu obejrzałem ;p

Możesz zawsze na terapię pójść...

... nie no żartuję, jeżeli chcesz to po prostu to z siebie wyrzuć.

Ja jak oglądnę horror, to przez pierwszą noc mogę mieć stracha, potem przechodzi ;o

pewdiepie fan :3

Opublikowano

I co kłamiesz? Masz 11 lat...

Co do duchów to jakbym miał widzieć to już bym widział je z milion razy, chyba że mnie nie lubią bo nie wierze. Czemu o 12 lub 2 lub 3? Dlaczego nie o 14 albo 16? Dlaczego jak pojawiają się duchy to są to zawsze cywilizowane osoby? Dlaczego zawsze są to biali ludzi? Czemu nie muzułmanie? Powiem ci że za wiele bajek się naoglądałeś...

Raz miałem zwidy jak cały dzień na kacu po ruskich szmpanach grałem na kompie <3

Dlaczego zawsze są to biali ludzi? Czemu nie muzułmanie? Hmm bo oni moze sa rasistami xD? i nie chce nic czarnego widziec ;p

Opublikowano

Nie wierze, kilka krotnie próbowałem zobaczyć tych duszków ale nic ;] po 00:00 nic, itd.

To są urojenia ludzkie, widzimy to co chcemy, dlatego mówią żeby iść spać i wstać po 00:00 i zobaczyć można ducha, tak sb mózg to przyswaja że go zobaczymy -_-

Iść spać i wstać o północy? Codziennie chodzę spać po 1, w weekendy po 3 i nigdynie widziałem żadnego ducha.

Duchy nie istnieją, nie wierzę w takie coś.

//Zakaz gifów-Dektored

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...