Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vilis.org [Dedyk]

*Vilis*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up:

Powiesz mi może gdzie dokładnie pisze że serwer zostanie zamknięty na zawsze? ; ) (off 4 ever)

bo ja jakoś tego nie widze ; )

Pustka ;p

!-!

Opublikowano

Serwer nudzi sie po 2 dniach. Najwiekszy chlam na jakim mozna grac. Bugow wiecej niz zalet. Zapewniony byl balans postaci, a to wszystko guzik prawda. Eventow tyle co na lekarstwo, admini malo robia i nie potrafia przyjac do siebie grzecznie powiedzianej prawdy. Jesli szukacie czegos na dluzej to polecam zostawic ten serwer i szukac dalej.

Opublikowano

Serwer nudzi sie po 2 dniach. Najwiekszy chlam na jakim mozna grac. Bugow wiecej niz zalet. Zapewniony byl balans postaci, a to wszystko guzik prawda. Eventow tyle co na lekarstwo, admini malo robia i nie potrafia przyjac do siebie grzecznie powiedzianej prawdy. Jesli szukacie czegos na dluzej to polecam zostawic ten serwer i szukac dalej.

dziwne rzeczy piszesz lub się pomyliłes

jakos gram tam i nie ma bugow, jak byly adm. likwidowala nabiezaco

adm.sa caly czas dostepni o kazdej porze, malo na ktorym serverze jest tak idealny kontak z administracja

jak piszesz ze server na dwa dni to zapewne grales tylko te dwa dni nieudolnie przez to piszesz negatywna opinie

jesli Ci nieodpowiada cos w serwerze, to nie graj, a nie piszesz jakies wymyslone rzeczy

Opublikowano

@up

Po przeczytaniu Twojej opowieści to wynika iż :

jednak grałeś dwa dni i nic nie umiałeś osiągnąć ...

o niby bugach itd sam piszesz "nie wiem czy..."

ban za bs , dziwne, bo nie widać tego po zakładce bany....

podsumowując jak sam piszesz nie wiem czy... czyli nic nie wiesz jak jest obecnie, a wypisujesz opinie, aby zniechęcić graczy.

Opublikowano

Bo zakladki z banami sa czyszczone, jesli takowy wygasa, a pierwsze ostrzezenie jest na kilka dni. Nie obchodzi mnie to czy wbilem duzy lvl czy nie i Ciebie tez nie powinno, bo nie kazdy ma tyle czasu aby moc grac na tyle aby wymaxowac. Wiem, ze te bugi towarzyszyly serwerowi od samego otwarcia, wiec wynika z tego, ze wydali niedopracowanego gniota. Dzis sprawdzialem i te bugi dalej sa. Te wielkie zmiany na serwerze, o ktorych tak glosno to tez porazka. Jak serwer jest dobry to nowosci wprowadza sie po paru miesiacach a nie 2 tygodniach od otwarcia, bo tak jakby sami przyznali, ze ten serwer sie tak szybko nudzi. Dodatkowo jakby administracja sie nie srala z checia jak najszybszego odpalenia serwera i poczekala, potestowala i dodala wszystko to nie odeszlo by z niego tyle graczy.

Opublikowano

Polecam serwer ! Jak narazie nic lepszego nie ma z łatwiejszych serwerów !

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Dobry serwer teraz się za niego wzięli i zmieniają/dodają dużo rzeczy o czym można dowiedzieć się na Forum...

Opublikowano

No właśnie w tej liczbie ludności problem bo prędzej serwer był jaki był i cierpliwość została stracona...

Opublikowano

nie wiem o co Wam chodzi

ale wiem ze ludzi jest duzo

i duzo przybywa

serwer stoi 20 dni ciagle jest fajny i mozna na nim spokojnie grac

sami wiecie iz otwiera sie duzo serwerow i padaja od 1 do 7 dni

inne serwery robia powtorne otwarcie ktore tez nie wychodza w koncu serwer off

zanim znalezlismy Vilis gralismy ze znajomymi na roznych serwerach ktore niestety szybko padaly

a ten serwer jest super i po mino na poczatku drobnych problemow istnieje i sie rozwija,

wiec polecam wszystkim ktorzy chca dobrze sie bawic i pograc dluzej

Opublikowano

I jeb reupload jak to hard jest exp na serwerze że ~10 poziomów wbija się w 30 sekund!! Dodam że sytuacja nie wyjaśniona do dziś, a poprzedni ss wstawiony również na mpc został prawdopodobnie usunięty (nie znalazłem)

19066557551264506378.jpg

Niee_Zioom.png
Opublikowano

I jeb reupload jak to hard jest exp na serwerze że ~10 poziomów wbija się w 30 sekund!! Dodam że sytuacja nie wyjaśniona do dziś, a poprzedni ss wstawiony również na mpc został prawdopodobnie usunięty (nie znalazłem)

19066557551264506378.jpg

Kolego wtedy był większy exp + bonus 50%

Opublikowano

Mi tam serwer pasuje nie wiem o co wam chodzi z jakimys bugami czy coś w tym stylu.

Na serwie nie widziałem jak dotąd żadnego buga ,wiec na serwa serdecznie zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...