Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vilis.org [Dedyk]

*Vilis*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1333064277-U342378.jpg

Tak to jest jak się biologa nie robiła, expienie pare h, a i tak lv trzebało cofnąc, bo administracja nie wie jak zrobić zeby na +90 oddawać u biologa.

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak to jest jak się biologa nie robiła, expienie pare h, a i tak lv trzebało cofnąc, bo administracja nie wie jak zrobić zeby na +90 oddawać u biologa.

Pozdrawiamy i dlatego wlasnie potrzebna nam byla wasza zgoda na cofniecie lvl, wiedzielismy ze ktos da to na MPC, jacy to my zli jestesmy

Wyjasniam dlaczego im cofnelismy:

Gracze wbili lvl 90+ bez oddawania biologa, potem narzekali ze nie moga oddawac ksiag klatw (przykro nam lecz to sie zawsze tak blokuje, nawet na PL). Byla ankieta na forum czy wycofac limit biologa (wynik = NIE). Postanowilismy ze mozemy cofnac graczom lvl aby dac im szanse oddawac misje u biologa. Gracze ktorzy chcieli zostalo im to cofniete za ich zgoda. I tak poszlismy wam na reke ze dalismy 2 szanse..... oddania biologa. Jak wiadomo zawsze znajdzie sie jakis hejter ktory bedzie chcial kogos pograzyc.

Opublikowano

server niby fajny ale bony wchodza tragicznie sa niby max hp 3 k i absy 15% ale na BS caly dzien nie wbije sie 3 hp i 2x 15% a co mowic o 3 k hp i 4x 15% server fajny ale jesli ktos chce bonowac 1 item z tydzien to polecam elo :<

20a6db2105a009f8m.jpg
Opublikowano

Scinanie klienta jest spowodowane tylko i wylacznie od waszego komputera, proponuje wam dostosowac rozdzielczosc monitora do gry (lub na odwrot).

Ścinanie clienta spowodowane jest ścinaniem Twojego mózgu, którego obawiam się, że możesz nie mieć.

Dziwne, ale jest to jedyny client który mi ścina, a dodam jeszcze, że przed pierwszym resetem kont, na starym launcherze wszystko ładnie mi chodziło, także nie jest to wina ani naszego łącza, ani komputera, którego zapewne mam lepszego od Ciebie.

Opublikowano

Dziś wbijam na ts i co widzę? Wiadomość Od informatyka, No cóż jeśli Ty lepiej wiesz że ktoś ma komputera z Drewna to jesteś zaje... dodam że już dużo mi Lilith powiedziała... Nie potraficie nić zrobić jesteście nieudolni Inaczej tego ująć nie można. Jeśli ktoś ma lagi Zaufajcie Adminowi Serwera, "Macie komputer z Drewna"

post-10534-0-28398100-1333091966.jpg

Opublikowano

Ja nie mogę wejść na ten serwer wogole cały czas mi wyłącza metka:/ Nie wiem czemu

Za Śmierć Naszego Brata Zginie Jeszcze Nie Jedna wislacka Szmata !!!
Opublikowano

Pozdrawiamy i dlatego wlasnie potrzebna nam byla wasza zgoda na cofniecie lvl, wiedzielismy ze ktos da to na MPC, jacy to my zli jestesmy

Gracze wbili lvl 90+ bez oddawania biologa, potem narzekali ze nie moga oddawac ksiag klatw (przykro nam lecz to sie zawsze tak blokuje, nawet na PL). Byla ankieta na forum czy wycofac limit biologa (wynik = NIE). Postanowilismy ze mozemy cofnac graczom lvl aby dac im szanse oddawac misje u biologa. Gracze ktorzy chcieli zostalo im to cofniete za ich zgoda. I tak poszlismy wam na reke ze dalismy 2 szanse..... oddania biologa. Jak wiadomo zawsze znajdzie sie jakis hejter ktory bedzie chcial kogos pograzyc.

Było więcej graczy na tak. Co wam by szkodziło zrobić to? Mniejsze lvl na tym by nie ucierpiały.

Opublikowano

a ile razy można mówić, że ja nie mam lagów? jedynie jak wchodzę do m1 i jest dużo osób to zlaguje na chwilkę, ale później jest ok...

Opublikowano

@up. poczekaj jeszcze chwilę. ja czekam do końca tygodnia. a co do Vala**ma... na początku był pro hard a teraz zrobili z niego easy/medium.. na początku serwera wbiłem 53lvl i wielki szacun bo to był naprawdę wielki wyczyn. a teraz? z tego co mi wiadomo serwer zszedł na psy, boj na start, raty zwiększone itd. ale nie o tym serwerze mowa więc nie będę o nim więcej pisał ;p

Opublikowano

I tak pewnie sporo osób odejdzie przez biologa. Pewnie sam bym grał, dalej nawet po tym cofce lvl, ale jak nie chcą zwrócić nawet pd z is'a to ide na troje już...

Opublikowano

Mat ale Ty byłeś WP który buffa nie potrzebował do av2.

Ja musiałem buffa wyexpic by do groty av2 wbił ;x

Bo ślub nie dziala,więc zeszło trochę z buffem ;p

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Mnie pierścionek normalnie działa, ale mniejsza o to, przecież w PT jest możliwość przywołania do siebie gracza(np. buffa) co jest lepsze od samego pierścionka.

Opublikowano

Przyznam,że serwer godny uwagi. Gram w chunjo,miła atmosfera,pomocni gracze. Nie widziałem jeszcze GM na tym serwie, ale być może z uwagi że nie gram długo. Zapraszam i polecam.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Czy ktoś, kurwa jest łaskaw?

Wrzucicie mi tą łatke z 27.03? Bo mi sie kurwa nie chce pobrać...

Daje limit, ja jebe..

Niema to jak czekać, całą noc, żeby ktoś łaskawie wrzucił..

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

wrzuciłbym Ci ale jednak mi też się nie chce pobrać ;/

:f.. Ale liczą się chęci, łap like'a..

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Heh.nawet nie mogę się zalogować do gry. Client się wiesza po wyborze postaci,w momencie kiedy jest pasek wczytywania plików gry...

Wgl w folderze pack pliki mają jakieś zj*bane rozszerzenia...epw i epz czy coś takiego. Co do tej nakładki to postaram Ci się ją upnąć jednak to potrwa sporo,bo mam naprawdę słabe łącze... Na speedyshare wrzucę.

sygnampc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...