Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vilis.org [Dedyk]

*Vilis*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie zapraszam , serwer jest mega. Jedyny minus to client na słabym hostingu. Musiałem w partach pobierać. Ale tak to jest całkiem fajnie. ; ) exp dopasowany.

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwerek mogę polecic, troszkę go ''zasmakowałem''. Nie jest to ideał ale wart pogrania, fajnie dopracowane są zbroje dające graczom wysokolevelowym spora przewagę nad motłochem. Dziwię się dlaczego gra tam tak mało ludzi bo to jeden z lepszych medium, które ostatnio powstały. Jak dla mnie skopano system wbudowanych bonów do broni - wszędzie ludzie i diabły - widzę w tym sporą wadę. Brakuje biżuterii na wyższy level ale ogólnie jeszcze raz polecam tym, którzy chcą pograc dłużej. O ile pamiętam jest troszkę mało questów (mogę się mylic, jesli tak niech ktoś mnie skarci).

Opublikowano

@Draxxxx

wszelkie informacje o serwerze znajduja sie na naszym forum, co do bizuteri to bedzie dodana nowa (aktualnie jest w fazie testowania i wrzucania na serwer). Co do graczy na serwerze to my nikogo do gry nie bedziemy zmuszac, sami wejda ocenia i stwierdza jaki on jest, wiadomo wszystkim nie dogodzimy.......

Opublikowano

Wszystkich zapraszam na serwer. Ponieważ jestem wybredny na większości nie gram. Na tym sie zatrzymałem. Magiczny serwer ^^. Polecam w 100%. Ludzi sporo , system PvP wyrównany , exp dopasowany. Jak najbardziej polecam + stoi już dobry 1,5 mies z tego co sie nie myle . Admini ogarnięci + często pomagają : )

Opublikowano

Wszystkich zapraszam na serwer. Ponieważ jestem wybredny na większości nie gram. Na tym sie zatrzymałem. Magiczny serwer ^^. Polecam w 100%. Ludzi sporo , system PvP wyrównany , exp dopasowany. Jak najbardziej polecam + stoi już dobry 1,5 mies z tego co sie nie myle . Admini ogarnięci + często pomagają : )

Ludzi nie gra sporo bo większość odeszła. Serwer nawet nie ma miesiąca, tylko 3tygodnie. Z resztą mogę się zgodzić.

Opublikowano

Nie zagram ze względu, że jest mało ludzi, a także exp na początku był kozacki a teraz go zmniejszyli co jest nie fair wobec innych.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Nowe forum serwera mpcforum.net

@UPDATE

Nowe fryzury i wierzchowce dodane @! można je dostać z nagrody albo kupić

Więcej informacji na forum mpcforum.net

Opublikowano

Pobierz nakładkę ;p

Sciągnołem i nic nie pomogło pokazuje mi się błąd że "nie znaleziono takiego pliku" ???

Opublikowano

Będzie jakis luncher czy nie ?...

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

SYF i chuj, gracze wbili 215 a miałbyć 250, nowe bronie, zbroje, questy, etc, a tu kurwa chuj nic nie ma. banda kretynow postawila.

pjona.

ODRADZAM GRĘ !

Opublikowano

Będzie jakiś luncher bo mi net nie pozwala na ściągnięcie clienta ;/

Albo chociaż niech ktoś wstawi rooty itd ;P

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

help jka scioglem clienta nie mam ikony to wlaczania ale nakladke nie moge pobrac bo nie mam konta speedy;/

dacie mi np link iny ? co za free sie scioga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...