Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vilis.org [Dedyk]

*Vilis*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JEZU, dajcie lepiej laucher do tego servera, bo client jest tak strasznie do dupy, że nawet przy schodzeniu z konia gra się tnie jak porąbana. MASAKRA z tym clientem... -_-

Opublikowano

W Dupie mam Taki Serwer Więcej czekam jak gram NIE POLECAM !

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Zgadzam sie z 2xUP

Client sie tnie masakrycznie czasami, po prostu odechciewa sie grac. I niech administracja nie mowi ze tak nie jest, bo sporo osob ma taki blad ze client sie tnie, specjalnie moge to nawet udowodnic robiac kilka filmikow porownawczych.

Prosze nie pisac, zmien komputer, lepszy internet czy cos... Nie chodzi tutaj o lagi serwera czy o lacze lub przesyl danych client-serwer czy cos podobnego. Chodzi tutaj tylko i wylacznie o sama budowe clienta. Wydaje mi sie ze ma do bardzo duzy zwiazek albo z jakas czcionka albo dokladnie z teksturami.

Serwer ogolnie polecam nie liczac kilku niedociagniec.

Opublikowano

UP@ Też tak mam

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Zgadzam sie z 2xUP

Client sie tnie masakrycznie czasami, po prostu odechciewa sie grac. I niech administracja nie mowi ze tak nie jest, bo sporo osob ma taki blad ze client sie tnie, specjalnie moge to nawet udowodnic robiac kilka filmikow porownawczych.

Prosze nie pisac, zmien komputer, lepszy internet czy cos... Nie chodzi tutaj o lagi serwera czy o lacze lub przesyl danych client-serwer czy cos podobnego. Chodzi tutaj tylko i wylacznie o sama budowe clienta. Wydaje mi sie ze ma do bardzo duzy zwiazek albo z jakas czcionka albo dokladnie z teksturami.

Zgadzam sie z 2xUP

Nie wiem ja mam słabego kompa, a nie mam żadnych scin na tym cliencie.

ps; Nie pogramy,bo logowanie ooff

Opublikowano

Również nie polecam, zbyt długo i często logowanie pada

Opublikowano
JEZU, dajcie lepiej laucher do tego servera, bo client jest tak strasznie do dupy, że nawet przy schodzeniu z konia gra się tnie jak porąbana. MASAKRA z tym clientem... -_-
mi się nic nie tnie ; ) a launchera sam zrób. pliki root to patch5

Opublikowano

Witam właśnie wbiłem na serwa dopiero zacząłem grać serwer wygląda fajnie tylko jeden wielki ---- jak grać na ścinach? masakryczne z chodzę z konia i ścina włączam aure ścina wchodzę na konia ścina albo to ogarnienie albo nikt nie będzie grać tyle na ten temat:)

2dtt01s.png
Opublikowano

Mam to samo co kolega wyżej, + jeszcze to że gdy wyjdę z clienta wywala mi błąd z mscoree.dll :s.

Gdyby nie to, to serwer byłby super.

Opublikowano

To samo mam ściny gdzie nie pójdę, podczas schodzenia z konia Też są, W Red nie da się expić tak ścina.

Opublikowano

Scinanie klienta jest spowodowane tylko i wylacznie od waszego komputera, proponuje wam dostosowac rozdzielczosc monitora do gry (lub na odwrot).

Opublikowano

Nie.... żadny inny client się tak mi nie zacina jak ten, na innych serverach mogę włączyć sklep, buffa i główną postać a tutaj zawiechy na maxa w lesie. Nie spodziewaj się dużo graczy, jeżeli nie chcesz lauchera zrobić na inny client.

Opublikowano

Scinanie klienta jest spowodowane tylko i wylacznie od waszego komputera, proponuje wam dostosowac rozdzielczosc monitora do gry (lub na odwrot).

Człowieku że ty masz mózg wypalony od Trawy, To nie znaczy że ja też, Widzisz co piszą wyżej? na innych Serwera jest wszystko dobrze. Tylko na Twoim Jest coś wysrane... Nie potrafisz zrobić klienta by chodził płynnie Lol pozdro...

PS: NIE POLECAM Administracja to dzieci Max tydzień serwer closed.

Opublikowano

Zacząłem grać, wszystko jest na ten moment w miarę ok, praca adminów i GA na duży plus, jednak ja tak samo jak Ci z góry mam problemy z lagami. O ile kiedy gram solo jest do wytrzymania, jednak kiedy załączam buffa czy idę ostrzej poexpić to niestety pokaz slajdów. Nie wyobrażam sobie na tę chwilę iść na przykład na dt..

Opublikowano

Na ts siedzi 72 osoby i nikt problemu z klientem nie ma, przykro nam ale kazdemu dogodzic nie potrafimy

No to te 72 osób będzie tu jedynie grało, 70% graczy ma problemy z clientem a ty masz na to wylane. Nie wróżę przyszłości temu serverowi.

Opublikowano

dokładnie jak up. ja mam sklepik, dropka, buffkę i postać główną i mi nie laguje

//edit

@kamil7877

1GB dysk linux (nie obrarzając linuksa)

1KB ram (Bf 3 idzie jak wichura)

net yhym masz wgl ?

muzg: Brak kup

se nowy

Twoja pisownia mówi sama za siebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...