Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Vestalia

Vestalia

Serwer  

275 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      180
    • Nie
      95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo mnie interesuje exp na tym serwerze . Prawdopodobnie zagram takie 75%.A co do Szajlasa to był dobry GM , odpisywał pomagał itp.Przynajmniej dla mnie.

Opublikowano

Wy se jaja robicie to x -king który 1 dzień stał, wy to dla kasy robicie ( kasa za rejestracje), czy chcecie żeby postał z 1 rok, jeżeli to znowu nie wypał to

ŻAL MI WAS

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Opublikowano

@up jakie quentinosy?

Coś ci się chyba pomyliło

Ludzie jaki znowu king?

Jak by king robił reaktywacje pewnie by na nazwie king wystartował

Opublikowano

Matko wiesz co nieiwem jak to jest z tym serwerem ale poprostu nie chcesz nie graj napewno ludzie którym Szajlas pomógł jak ja wiedza że gdyby to była reaktywacja to on by nam powiedział wiec ludzie ogar

Ja też grałem na x-King'u i za Szajlasem ide tutaj

Opublikowano

Serwer był spoko ale to wszystko zależy od administracji a ona nieźle pokazała na x -kingu.

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

Opublikowano

Serwer Fajnie wygląd tylko ciekawe czy wystartuje

xHTAx <<< uspokój dupę a nie... nawet jak to są tamte pliki czy coś to co -,- ?? ważne że serwer wystartuje i czy będzie się trzymał, wiec zamknij dupę i siedź po cichu

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

Dobra szajlas moze wy za to nie macie ale dostałem informacje od innego własciciela dedyka co pisał że za rejestracje dostaje się kase moze się mylę ale to nic nie zmienia i nie usprawiedliwia waszego posunięcie. Co serwer do bani to inna nazwa moze ludize się nie skapną, gracie takich cwaniaków

Opublikowano

JEBAĆ HEJTERÓW!!! A powiem wam szczeze ze hejtowałem server x-king ale to napewno nei x-king bo widze nawet..... Zobaczcie sobie IP byłem stronki x-king a strony vestalia to dwa inne ip... masakra.. JEBAC TAKICH HEJTEROW JAK WAS

Opublikowano

Pierdole ten syf i Szajlasa

Skoro masz cos do szajlasa to załatw to prywatnie bo teraz obrażasz cały serwer xDD a moim zdaniem szajlas jest spk i niewiem co ty do niego chcesz na xKing rozwiazywał wiele problemów miedzy graczami i odpowiadał na pytania nawet tych najmniej ogarnietych jak ja ;/

Opublikowano

Pliki te same, z tym, że troszeczkę edytowane ale team zupełnie inny, tak więc z pewnością nie stanie się nic podobnego do tego co miało miejsce na serwerze x-King.

Dziękuję wszystkim za słowa uznania, nie mniej jednak zawsze znajdzie się ktoś kto swoim ilorazem inteligencji ledwo przegania świnkę morską.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Pokażcie że coś umiecie wystartujcie bez opóźnień i bez bógów to się można jeszcze zastanowić

Serwery które mają prawdziwych porzadnych adminów stoją juz z 2miesiace maja po 100 ludzi i dlaczego? Np NewMetin i Estrosi2

Tu tylko nazwe zmieniacie by ludzie zagrali, i co znowu ze dwa dni postoi ludzie odejdą i co dalej czas na inną nazwę?

Opublikowano

Pokażcie że coś umiecie wystartujcie bez opóźnień i bez bógów to się można jeszcze zastanowić

Serwery które mają prawdziwych porzadnych adminów stoją juz z 2miesiace maja po 100 ludzi i dlaczego? Np NewMetin i Estrosi2

Tu tylko nazwe zmieniacie by ludzie zagrali, i co znowu ze dwa dni postoi ludzie odejdą i co dalej czas na inną nazwę?

Może dasz zobaczyć ludzia a nie odrazu im obrzydzać serwer co?

Opublikowano

@up ten slayer zna się mylisz kogoś pliki są porządnie edytowane bo te co nam dał szajlas mialy bugi z expem . wiec kto nie wieży przekona się na serwerze;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...