Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AvistaMt2

AvistaMt2

Bony  

517 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co my?lisz o bonusach w Pier?cieniu Pó?ksi??yca?

• S? dobre!
      400
    • Nale?y je zmieni? (podaj swoj? propozycj? w odpowiedziach)
      116
  2. 2. Co my?lisz o bonusach w wierzchowcach?

• S? dobre!
      433
    • Nale?y je zmieni? (podaj swoj? propozycj? w odpowiedziach)
      83
  3. 3. Bronie na 75 Lv dropi? w Grocie Wygna?ców?

• Tak!
      313
    • Nie...
      148

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jebać ten serwer ! Jak wystartuje max 50 online bedzie pozdro ;/ Pierdole taka zapowiedź a gówno wyszło ..

Opublikowano

Admini siedzą teraz obijają się Ten Avista nie wiem po co w tym temacie siedzi ale mniejsza o to . Chociaż byście się wzieli za serwer i odpalili go trochę szybciej ...

Opublikowano

Everon frajerze, jak by na twoj serwer przeprowadzali ataki ddos to juz bys podziekowal... i spierdolil.

Administracja AvistaMT2 caly czas pracuje. Nie wiem po co ten caly spam.

Jak wczesniej pisal AvistaMT2 serwer wystartuje w poniedzialek - wtorek, a moze zrobia nam mila niespodzianke i wystartuja juz w ten weekend.

Do spamerow i dzieci neo: Spierdalac na inny serwer!

Opublikowano

Everon frajerze, jak by na twoj serwer przeprowadzali ataki ddos to juz bys podziekowal... i spierdolil.

Administracja AvistaMT2 caly czas pracuje. Nie wiem po co ten caly spam.

Jak wczesniej pisal AvistaMT2 serwer wystartuje w poniedzialek - wtorek, a moze zrobia nam mila niespodzianke i wystartuja juz w ten weekend.

Do spamerow i dzieci neo: Spierdalac na inny serwer!

Frajerem to jesteś ty skończ lepiej. Nie obchodzi mnie to kiedy startują więc na chuj piszesz ?
Opublikowano

Frajerem to jesteś ty skończ lepiej. Nie obchodzi mnie to kiedy startują więc na chuj piszesz ?

Jak nie obchodzi cie kiedy startuja to na ch** tu siedzisz, za przeproszeniem.

Najlepiej zrobisz jak przeniesiesz sie na inny serwer z oczo-jebnymi broniami i zbrojami, take serwery do ciebie pasuja.

Dziekuje dobranoc.

Opublikowano

Jak nie obchodzi cie kiedy startuja to na ch** tu siedzisz, za przeproszeniem.

Najlepiej zrobisz jak przeniesiesz sie na inny serwer z oczo-jebnymi broniami i zbrojami, take serwery do ciebie pasuja.

Dziekuje dobranoc.

Typie chuj ci do tego gdzie sobie siedzę . Oczo jebny to jesteś ty ..
Opublikowano

Serwer wystartuje, wiemy że straciliśmy wielu graczy i będziemy się starać to naprawić, ale pewnie nie wrócą bo pomyślą "o boże, jaka nie ogarnięta administracja" itp. itd.

Dostaliśmy potężnego ddos'a przez co dyski twarde uległy poważnym uszkodzeniom i czekamy na wymianę w hostingu, a że są święta to mamy jeszcze gorzej - jak na złość...

Z całego serca przepraszamy, i mamy nadzieję, choć pewnie tak się nie stanie, że 1/2 graczy powróci i będziemy mogli kontynuować projekt. Dążymy do celu i go zrealizujemy, odbudujemy "mur" i zaczniemy z impetem.

@Down

I nie rozumiem o co Ci chodzi? Tak jest prawda, a serwer godny uwagi, bo czytałem o nim... To już decyzja graczy czy zostaną czy nie...

Opublikowano

Będzie to już serwer oficjalny, ponieważ beta była.

Dyski wymienią dopiero we wtorek - święta ;x

Wtedy też, jeżeli nie bd. komplikacji wystartujemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...