Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AvistaMt2

AvistaMt2

Bony  

517 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co my?lisz o bonusach w Pier?cieniu Pó?ksi??yca?

• S? dobre!
      400
    • Nale?y je zmieni? (podaj swoj? propozycj? w odpowiedziach)
      116
  2. 2. Co my?lisz o bonusach w wierzchowcach?

• S? dobre!
      433
    • Nale?y je zmieni? (podaj swoj? propozycj? w odpowiedziach)
      83
  3. 3. Bronie na 75 Lv dropi? w Grocie Wygna?ców?

• Tak!
      313
    • Nie...
      148

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o Serw to jest godny uwagi i nie jest to żadna kopia. (Nie grałeś na becie wiec się zamknij hajterze)

Jeśli chodzi o start to opóźnienia nie są winą Team-u tylko tych co dostarczają nowe dyski.

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teksty Kopia balmory są już żałosne.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Kto mi powie ile już startuje ten serwer bo się pogubiłem -.O

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

KURWA tez zachowujecie sie jak lamy ,zwlekacie kurwa nie wiem z czym obiecujecie gruszki kurwa na wierzbie a itak kurwa chuj z tego wyjdzie ....Nie wiem po co wgl zasmiecacie mpc takim czyms najebali wam postow i wszystko na panski chuj...kurwa clijenta daliscie a strony glownej nawet kurwa nei macie ..z tego wynika ze jak jest klijent to serwer powinien byc tez juz gotowy...

Opublikowano

@Up

Nie reklamuj innych serwerów...

A wgl. to jest już jakiś żart... na dyski nadal czekamy, a zapewniano nas, że dziś rano będą najpóźniej ;x Może niektórzy mieli rację mówiąc, że KIMSUFI (dziadostwo!) jest do dupy... Po starcie zmieniamy serwerownię, bo u nich nie zostaniemy. Zaraz bd. pisać posty typu "dziś miał być start, ale nooby" "żal" itp. itd. My również jesteśmy zdenerwowani zaistniałą sytuacją i od razu jak się czegoś więcej dowiemy damy znać - bo ostatnio nie pisaliśmy Wam informacji, za co przepraszamy.

BTW.

Klient zostanie upnięty, max do jutra.

Opublikowano

HAHA wielka Troja ktora miala byc taka pro a nie wypaliła w pierwszy dzien hah , wyjdz z tym shitem.

Zapraszam na aviste warto poczekac !

Opublikowano

Witam. Jestem administratorem TS ten pierwszy który był podany został zaatakowany więc został wyłączony ale jest już nowe IP: 91.237.52.173 i serdecznie zapraszam. Server jest publiczny ale również z chęcią poświęcam go dla proo servera AvistaMT2.

PS. FreeQ proszę o kontakt jak coś wbij na tego ts 91.237.52.173

Pozdrawiam: ღ♥ Adrian ♥ღ

Opublikowano

CZEKAMY NA SERWER !!!! :>

serwer będzie naprawdę godny uwagi, choć długo się czeka (Jebane kimsufi.. też miałem z nimi do czynienia)..

Za duza sygna sygna - MrPiotrek122

Opublikowano

0 info troche lipa ;/

No jak 0 info a to?:

@Up

Nie reklamuj innych serwerów...

A wgl. to jest już jakiś żart... na dyski nadal czekamy, a zapewniano nas, że dziś rano będą najpóźniej ;x Może niektórzy mieli rację mówiąc, że KIMSUFI (dziadostwo!) jest do dupy... Po starcie zmieniamy serwerownię, bo u nich nie zostaniemy. Zaraz bd. pisać posty typu "dziś miał być start, ale nooby" "żal" itp. itd. My również jesteśmy zdenerwowani zaistniałą sytuacją i od razu jak się czegoś więcej dowiemy damy znać - bo ostatnio nie pisaliśmy Wam informacji, za co przepraszamy.

BTW.

Klient zostanie upnięty, max do jutra.

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Kimsufi jest dobra serwerownia, aktualnie używam od nich o to ten serwer od ponad 3 miesięcy i 0 problemów.'kimsufi 24g'
banner_02.png

Opublikowano

@Wentyl

Tak, ciekawe kiedy i ciekawe co wyszło na jaw. Do błędu się przyznaliśmy więc o nic nas nie oskarżaj... a że serwerownia jest jaka jest to nie nasza wina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...