Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AvistaMt2

AvistaMt2

Bony  

517 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co my?lisz o bonusach w Pier?cieniu Pó?ksi??yca?

• S? dobre!
      400
    • Nale?y je zmieni? (podaj swoj? propozycj? w odpowiedziach)
      116
  2. 2. Co my?lisz o bonusach w wierzchowcach?

• S? dobre!
      433
    • Nale?y je zmieni? (podaj swoj? propozycj? w odpowiedziach)
      83
  3. 3. Bronie na 75 Lv dropi? w Grocie Wygna?ców?

• Tak!
      313
    • Nie...
      148

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przykro nam, lecz serwer nie ruszy aż do poniedziału/wtorku, poprzez nagłe i bardzo duże ataki ddos, padł dysk twardy na naszym serwerze dedykowanym, czekamy na odzew techników oraz wymianę dysku.

Pozdrawiamy,

Ekipa AvistaMt2.pl

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahaha dobra spadam z serwa beznadzieja

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

co wy pierdolicie ? dostał ddosa ostrego i padły mu dyski nie wszystkie ataki da się zablokować i musicie to zrozumieć są ludzie którzy zazdroszczą innym jednej pracy i nie chca aby ludzie grali na jakimś tam serwerze i robia wszystko aby tak sie stało.... serwer jest zajebisty po mimo tego że grać nie będę to polecam

Zachęcam do korzystania z Bonus Switchera specjalnie na Reinor.pl

http://www.mpcforum.pl/topic/713607-dl-tutorial-bs-na-serwer-reinor/

Opublikowano

Haha widzę bardzo ogarniętych Techników , którzy nie przewidzieli tego , że będą ataki DDOS NA SERWERZE . HAHA . Dla mnie to śmieszne jest . ; ]

Opublikowano

Ja pierdole dzieci ;x to nie ich wina ze zatakowaly ddosy .. nie chcesz czekac to nie czekaj spierdalaj na inny ...a nie bezsensu robicie spam ze " ja nie zagram , zal ,serwer off 4ever " to bez sensu.. nie chcesz grac siedz cicho idz na iinny .

POZDRO :P

Opublikowano

@ STR8 Widzę , że też pokazałeś klase ; > Przed atakami DDOS Da się w pewnym stopniu zabezpieczyć i trzeba mieć dedyka za 50zł żeby po paru atakach serwer padł ; ]

Opublikowano

Ja i tak zostane na serwerze. Nawet lepiej, że może bedzie 200 graczy dlatego bo wiekszosc dzieci neo pojdzie na serwery gdzie jest 50 nowych broni i oczojebne kolory.

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Dzisiaj jak wystartuje Hexalia to będzie kozak . A ta Avista , to będzie fail tak samo jak eTroja.pl

Opublikowano

Dzisiaj jak wystartuje Hexalia to będzie kozak . A ta Avista , to będzie fail tak samo jak eTroja.pl

Nie wspominaj mi o takich serwerach jak Hexalia. Jebany easy na ktory zleca sie same dzieci...

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@GetFun , gram gdzie chcę i inni też , a nazwa Priv Server . Jest po to , by było łatwiej , a nie jak na PL ; ] .

Bo nie każdy lubi serwery Hard ; ] a Easy jest po ty , by się zabawić; > .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...