Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shain.pl [DEDYK] [PL]

Pastor.Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu nie widzę żadnych postaci!?

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Polecam serwer. Gra dosyć dużo osób, a pety zostały już wprowadzone. Jedynym minusem jest brak map dla lvli 120+, exp na av4 leci tak jakby chciał a nie mógł...

Opublikowano

jak dla mnie super serwer bo widac ze cos sie dzieje i pracuja... zaden dotychczasowy serwer nie pracowal w takim tempie... jedyna wada to te mapy i exp na nich ale i tak kazdy expi na WW... poza tym maja wprowadzic nowe mapy i katakumby wiec zostalo tylko spokojnie grac i czekac na zmiany.

Opublikowano

polecam serwa bardzo fajny i wgl kasa ladne dropi i exp tez bardzo dobry tutaj macie labczera http://speedy.sh/7NU...in-launcher.rar z folderu pack tylko rooty i locale_pl.eix i epk nic wiecej polecam !!!!!!

Ten launczer nie za bardzo działa.. Nie widać postaci.. W ogóle wywala po 3 sekundach..

Ja tego clienta nie ściągnę.. Próbowałem przez kilka godzin (15-21godz).

Podejmowałem 4próby.. Raz mi się udało ściągnąć 644MB i skończyło..

Szczerze, pierwszy raz widzę clienta z 1,4GB.. ;x

Zrobiłby ktoś dobrego launczera (najpotrzebniejsze rzeczy) do 300-400 MB ? Pls. ;x

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Dobra, ale skoro mam multihacka..

To jak mam ulepszać w dt te rzeczy? Nie da się.

Daję na 1 eq i nic. ; / Coś nie tak?

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Hm.. Serwer dość ciekawy, ale niestety mnie nie wciągnął.. Znudziłam się po niecałej godzinie gry..

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

Grałem...server ogolnie dla bogatych. Jak ktos wyda okolo 200 zl to moze zacząc grac. Bo tak bez IS nie ma gry. Itemy sa drogie. Ciezko zrobic bo bardzo czesto pali itemy do epikow ktorych cena zaczyna sie od 100kk a zdobycie tego to ladna godzina gdzie potrzeba okolo 300kk na 1 poziom epika. Oceniam 3/10

Opublikowano

Grałem...server ogolnie dla bogatych. Jak ktos wyda okolo 200 zl to moze zacząc grac. Bo tak bez IS nie ma gry. Itemy sa drogie. Ciezko zrobic bo bardzo czesto pali itemy do epikow ktorych cena zaczyna sie od 100kk a zdobycie tego to ladna godzina gdzie potrzeba okolo 300kk na 1 poziom epika. Oceniam 3/10

Haha, ten serwer jest pod IS?.. Wszystko co jest w IS możesz kupić od graczy za yangi, łuski, kd+7. W 1h mając 60% na yang można nadropic 2kkk 80lvlem, więc trudno nie jest. Kwestia nastawienia. Serwer jest spoko, gra dużo osób - tylko administracja zaczęła go zbyt mocno olewać.

Opublikowano

Czy komuś ten serw na daną chwile działa ?

Chciałem zagrać utworzyłem nowe konto pobrałem clienta i lipa chanel 1-6 off wtf ?

Edit:

Serwer raczej off,a status na stronie pokazuje ,że są osoby online na kilku channelach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...