Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shain.pl [DEDYK] [PL]

Pastor.Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

za to ja polecam tiliana... stal jeden dzien i wstac nie moze hahaha gz teamu... tu przynajmniej widac ze chlopaki ogarniaja i znaja sie na tym co robia bo juz prawie wszystko zrobili...

Opublikowano

Lipny serwer nie polecam...

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

serwer off grota nie dziala wczoraj polazlem tam postacia i sie zbugowala dalem odbuguj i nadal ma buga jak wchodze metek mi sie wylacza a na inne postacie mozna wejsc.

Opublikowano

serwer off grota nie dziala wczoraj polazlem tam postacia i sie zbugowala dalem odbuguj i nadal ma buga jak wchodze metek mi sie wylacza a na inne postacie mozna wejsc.

Jesli nie zrobiłeś odpowiedniego patche a mówimy tu o Aktualizacji 1.1.6 to dlatego problem tez jest taki ze nie czytacie Forum serwera a na to nic nie poradze

Opublikowano

juz navi jest na serwie i zaczyna sie kradziez postaci tak jak to bylo na tristram

a Legion to RangorR z Tristram czyli administracja ta sama jak sie okazuje

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

daj skana tego keya kOLEgo.. wymyslasz bajki... tak to jest jak sie wypowiada dziecko co G wie... to Ci wir moze wykryc z winy patchera.. ale wirusa nie ma.... pokazuje ostrzezenie tylko jak np w cliencie nexusa..

Opublikowano

nie polecam administracja jest z TRISTRAM slyszalem Rangora na TS,serwer pod is na miesiac czy dwa potem do wyje**** a co do kradziezy to prawda na tristramie gm ukradl mi postac i sprzedal na allegro

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Idź już

nie polecam administracja jest z TRISTRAM slyszalem Rangora na TS,serwer pod is na miesiac czy dwa potem do wyje**** a co do kradziezy to prawda na tristramie gm ukradl mi postac i sprzedal na allegro

GM postac ci ukradł hahaha, jak czytam twoje posty w różnych prezentacjach to dochodze do wniosku że czegoś ci brakuje....

Opublikowano

HAHAAHHAHHAHAHAAAHHHAHAH TROLOLO!

schino3.png

Opublikowano

Serwer Administracja 2-/10 serwer 4/10 nie polecam.,

I takie pojebane dzieci jak @Up

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...