Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shain.pl [DEDYK] [PL]

Pastor.Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten server raz dziala raz nie dziala...co to k***a no-hamachi czy dedyk? Ogarnijcie te logowanie ....

• Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mylisz się do 7 są

Ty też się mylisz dla ziomków od Administracji można mieć +9 i weź tutaj graj.

A tutaj prawdziwe cytaty z forum na które sam osobiście się przekonałem.

RediOne

"Witam ponownie jak widze serv co chwile jest off tylko nie wiem dlaczego jak nic nie robicie na nim wrecz przeciwnie z surami BM mial HA cos zrobic miesiac temu dalej nic nie zrobil przeciesz wszyscy nie beda grali BM bo by to byl nudny serv ale na to sie zanosi to pierwsza sprawa 2 to bug nie mozna sie na aktualizacji 0.0.7 poruszac na feniksie 3 sprawa co to za administracja jest jak dzieciakom daje jakies dziwne kd +9 i lataj po calym servie i sie chwala

robcie tak dalej a upadniecie jak Arius tam tez GM podobnie robili i z tego co mi wiadomo nie ma juz tego serva pozdrawiam mysle ze teraz dostane jakąś odpowiedz a nie wyladuje to w koszu

pozdrawiam"

A tutaj mamy odpowiedź drugiego usera

"Rzeczywiście muszę tutaj przyznać ci racje niektóre itemy tutaj są dla normalnego użytkownika nie realne mam tutaj na myśli bony są kosmiczne gdzie takich bonów nie da się wbić tak samo z tymi kd,a nie mówiąc już o lvl-ach przecież na starcie pisze,że max lvl to 200 więc jak ci niektórzy mają ponad 200+ to jeszcze nic powiedzcie jak po 128 gdzie te takie lv-ce zostały wbite przecież tutaj później ten exp idzie jak krew z nosa... Administracja dno sry bardzo ja tutaj nikogo nie chce obrażać,ale takie rzeczy są nie do akceptacji jak już faworyzujecie ziomków znajomych to chociaż zróbcie to godnie,a nie jak w tym przypadku idziecie z grubej rury,więc jak już tak faworyzujecie tych ziomków w taki sposób to zrobmy i dla wszystkich albo w cale."

Także podsumuje jak tak team leci w kulki to lepiej wcale nie grać ... .

Opublikowano

Server na samym poczatku ma problemy z byciem online to kolejne no-hamachi a nie dedyk !!(jak łatwo teraz postawić swój własny ? sa odpowiednie tematy na mpcforum) i ludzie sie nabieraja ...inwestuja w server swój cenny czas i często też pieniądze...i co z tego mają? Server którego właścieiel ma to w dupie czy server pochodzi miesiąc czy kilka dni ! przecierz pozniej zalozą nowy a co tam.... znowu sie znajda ludzie którzy chetnie zagraja ...

Opublikowano

Serwerem nikt się już nie interesuje, także nie polecam tracic czasu, miejsca na kompie na te gówno.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...