Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival][Gildie][24/7]XCrafters

tomash9966

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Je*ać was śmiecie ! zbanowaliście mnie za xraya ktorego nawet nie uzywalem , dopiero tutaj na forum sie doczytalem ze takie cos istnieje. niedosc ze wszystkie itemy stracilem dzisiaj bo lamusy nawet serwera upilnowac nie umiecie i sejwa serwera nie zrobiliscie to jeszcze kur*a rano VIPa sobie kupilem specjalnie bo serwer mi sie podobal bo czitów na nim nie było a tu kur*a taka niespodzianka. CHU* WAM W DU*E NYGUSY !!

Opublikowano

to samo miałem jak sie podpisałem drugim nickiem i im nawrzucałem :D patafieje, najgorszy serwer jaki może być, lagi jak stąd do ameryki, co raz serwer nie działa, a idźta wpizdziec. jeszcze niedosc ze ich kur*a sie sponsoruje to bana walą za coś czego wogóle nie było.

Opublikowano

Daj mi swój nick odbanuję cię. A DJAuri dostanie porządny opieprz ode mnie za lekceważenie graczy :)

Opublikowano

Ok, Jak wrócę do domu gdzie będę miał dostęp do konsoli odbanuję cię - będzie to w okolicach 18:00 - 20:00

Opublikowano

Ten serwer to... GÓWNO, odradzam grania na tym bezsensownym chujowym serwerze, administracja dupna - dzieciaki. Mówią survival a każdy domek gracza ma cuboid, niezależnie od tego czy ten domek to szałas z drabinkami czy szałas bez drabinek. Ten serwer nie powinien w ogóle istnieć.

Gracze- zero ortografii. 8 latki.

Administracja- Niewiele lepsza. 12 latki

Po stokroć odradzam grać na tym gównie.

Cześć wszystkim, jestem MlodyCebo.

Robię grafikę!

Opublikowano

Proszę usunąć te bezsensowne posty, bowiem są to osoby które zostały ukarane za najczęściej XRay'e, obrazy graczy czy bugowanie.

Jest to komiczne, widząc wypowiedzi tych osób.

Co do cuboidów dla Pana wyżej, to chyba nie rozumiesz pojęcia Gąbka Ochraniająca 8x8 której plan jest przed wyjściem ze spawnu...

Żenada, najpierw dowiedzcie się czegoś, potem zacznijcie komentować.

Opublikowano

Więc tak - każda wasza skarga jest do rozpatrzenia. Bany z powodem "The Ban Hammer has spoken" oznaczają to, że zapewne spamowaliście ip innego serwera. A co do banów za XRaya - bany w niektórych przypadkach były niesłuszne, bo administracja (a właściwie jej część) źle interpretowała statystyki pluginów anty-xray'owych. Bany na TeamSpeak'u zdarzały się tylko w ostateczności i to najczęściej z jedną przyczyną: nadmierna wulgarność. Nikt nie ma odwagi wprost porozmawiać z administracją i poprosić o unbany. Każdy ban jest do odwołania po spełnieniu warunków, które ustala się w czasie rozmowy. Myślę, że każdy ten post, który zniechęca graczy do grania na tym serwerze powinien być usunięty. Są to ewenementy z całości i nie należy generalizować waszych przypadków do ogółu. Tymi postami jedynie pokazujecie tchórzostwo oraz potwierdzacie swoją winę, bo każdy niewinny próbuje to udowodnić, a nie ogłaszać to każdemu i próbować ugrać coś na stratę serwera. Wszystko jest do wyjaśnienia, należy tylko odpowiednio i grzecznie zagadać ;3 Dziękuję z tej strony ~Dragoness

Opublikowano

Pracujemy nad nową mapą z powodu wybryków pewnych graczy którzy po przez bugi otrzymali tryb Kreatywny...

Niedługo otwieramy nowy spawn, wszystko wyzerowane.

Więcej atrakcji, więcej zabawy, więcej przygód :)

Opublikowano

Odświeżam, nowa mapa, nowe skrypty już w pracy.

Serwer działa ;)

Zapraszamy

Opublikowano

Odświeżam.

Niedługo planujemy zbudować Świątynie Blaze która była już na poprzedniej mapie ;)

Planujemy rozbudować w znaczącym stopniu pułapki i parkoury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...