Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival][Gildie][24/7]XCrafters

tomash9966

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No chyba Cię poy*bao, usuń to człowieku zanim ja usunę Ciebie.

//Ktoś dał wyżej reklame jakiegoś serwera, stąd taki post.

Opublikowano

SMSy Premium już działają (od wczoraj).

Niestety platnosci.pl mieli awarię...

Zapraszamy!

Opublikowano

Serwer to jedno wielkie gówno, jednak post który dałem wyżej, dlaczego gówno? Wszystko można zwalić na administratorów oraz moderatorów których wybrał sobie tomash9966, <-- jedyny normalny człowiek oraz założyciel tej sieci. Dlaczego, grałem tam 3 dni wraz z swoimi kumplami bylo nas 6 już 1 dnia "obrabowaliśmy" najlepsza gildie 40 osob w 3 osóbki którzy potem przenieśli się do drugiego zamku, aż zdarzyło się tak że został odnaleziony 2 zamek i znów wyszczyszczony z itemków, aż do dnia dzisiejszego kiedy nasz zamek został okradziony , lecz nie bylo jak sie do niego dostać był obtoczony kaktusami oraz lawa na 4 kratki, jak się tam dostali? Proste admini to "dzieci" chociaż tak nie można nazwać "duży ciałem, maly mózgiem" tak to pasuje. Teleportowali się do nas do zamku oraz cała bane "Pro gildi" za sobą sprawiedliwość? Ch_j z taka grą jezeli w gildiach sa postacie adminow modow ktorzy teleportuja się za Toba a za nim idzie 10 jego przyjaciół ktorzy nie dali by rady wejsc i złapac pomysłu jak dostac sie do zamku. :) Myślicie sobie że to sciema,albo zostałem zbanowany na tym forum.? Nie posiadamy nawet dowody, http://www.youtube.c...h?v=im8FfcHrf-E pokazuje jak admini sie bawia na "vanishu" oraz rozwalają sobie bedrock, wmawiając na początku iż to mogło się samo zrobić , albo my rozwaliliśmy z pieści !. Aktualnie odradzam granie na tym serwerze dopóki Tomash nie zmieni swojej ekipy przyjebanych adminow oraz moderatorów Cya !.

imetin_logo.png

Opublikowano

Doprawdy, jesteście żałośni (co do sprawy znikających klocków pod nogami, wyjaśniliśmy to... Więc wyciąganie rozwiązanych spraw jest ... żałosne).

Dzisiaj wygrażałeś mi, jak będziemy się bać gdy dasz mapę do internetu, a teraz to nie, nie damy itp.

To jest śmieszne.

Na forum nie jesteś zbanowany, no ale dobra.

Z resztą nie będę wam tłumaczył tego, że za grę na MC Edit jest ban.

Dostaliście bana, sami się przyznaliście do tego. Teraz wyzywacie nas od debili.

Tak naprawdę nie wiecie co można robić jako moderator (na vanishu dodatkowo) więc proszę o ograniczenie swojej wypowiedzi do minimum.

Morał:

Kozak w necie, pizda w świecie

(pewnie dostane za to warna albo i bana, walić to... prawda musi zostać powiedziana).

Opublikowano

nikt Ci się do tego nie przyznał a zamki znalazłem przez nether kozaczku:)

I po 1 "Kozak w necie, pizda w swiecie" mozna powiedzieć również o Tobie, jesteście zwykłymi pionkami którzy nie potrafią do wszystkiego dojsc samemu i pomagacie nawet budowac zamki komendami mówiac ze zamek jest od dawna;] Wytłumacz mi jak dostaliście się do naszego zamku przez 2 warstwy kaktusów 4 lawy oraz zamek z obsydianu !. to usune wszystkie złe posty na temat serwera :*

imetin_logo.png

Opublikowano

A więc tłumacze: na około zamku znajdowały się nieścięte drzewa, na które weszliśmy za pomocą Ender pereł. Tak też dostaliśmy się do waszego "zamku". Obecność twojego kolegi pozwoliła na otwieranie skrzynek w waszym zamku. Co do płaczu o "zniszczony obsydian" - były tam deski, które na cuboidach i claimach można palić dzięki Fire Charge ;3

Kolejny odnośnik: 3 osoby ( w tym ja) mogą potwierdzić to, że przyznałeś się do posiadania i używania MCEdita. W regulaminie serwera jest to zabronione i uznane jako program ułatwiający grę, tzw. cheat. Za samo posiadanie grozi PermBan. A więc takie konsekwencje wyciągnęliśmy.

Nie masz prawa osądzać działań innych graczy i wnioskować na podstawie swoich trzydniowych spostrzeżeń. Żaden, ale to żaden zamek, należący do frakcji, którą okradaliście, nie był budowany przy pomocy z zewnątrz (adminów). To, że ty nie potrafisz zbudować czegoś ciekawego bez czyjeś pomocy, to twój problem. Ale to, że inni to umieją nie oznacza, że nie mogli zrobić tego sami. Jesteś rozpieszczonym gówniarzem, który za to, że dzieje mu się krzywda, stawia wszystko na nogi, aby tylko zaszkodzić winowajcom. Jesteś zły, bo dostałeś słusznego bana i nie potrafisz się pogodzić, że nie będziesz mógł dłużej sobie pograć z cheatami. Jeśli jeszcze raz wejdziesz na TeamSpeaka tego serwera i zaczniesz temat - już tam więcej nie wejdziesz. A jeżeli mapa wypłynie do internetu poniesiesz konsekwencje prawne. Zacznij dostrzegać granicę między zabawą, a realnym życiem, gdzie grożą ci prawdziwe konsekwencje. Jeśli myślisz, że serwer nie rozwija się przez administrację - mylisz się. Administracja dobierana jest precyzyjnie i należą do niej jedynie zaufani. Ostatnia sprawa: serwer nie rozwija się jedynie przez takich ludzi jak ty oraz twoi koledzy, którzy nie mogą pogodzić się z przegraną, bądź upokorzeniem, które może być przez was odczuwane. Pewnie tak nie jest, bo jesteście bandą debilnej i rozpieszczonej gównarzerii, która nie ma ani krzty dobrego wychowania i kultury. Tyle mam do powiedzenia. Nie wiem czy wyciągniecie z tego jakieś wnioski, ale mnie to nie obchodzi. I tak takich osób się nie zmieni. Dziękuję, dobranoc ;x

Opublikowano

Nie nie wiesz ,że nie było by tematu, gdyby nie to iż rozmawiałem z waszym Adminem czy też modem mniejsza o to który mówił iż gracze "wyższej rangi" chodzi o moderatorów w górę mieli nie mieć dostępów do frakcji, czy tak wasz regulamin nie mówi sam fakt zacytuje Ciebie:)

na około zamku znajdowały się nieścięte drzewa, na które weszliśmy za pomocą Ender pereł. Tak też dostaliśmy się do waszego "zamku". Dlaczego Ty jako administrator grasz ową postacią nie było by wojny gdyby własnie nie to gralibyśmy nadal na Waszym serwerze ,ale zachowanie ze pewien mod teleportuje siebie do naszego zamku rozumiem ale, że tp za soba kolegę była sytuacja ze DjAuri został tp do nas nie jest chore? Pomyślcie nie chcę się już sprzeczać bo i tak do niczego to nie prowadzi, bo ty tylko gra.

imetin_logo.png

Opublikowano

Nikt się do nikogo nie tepał, przynajmniej żaden mod ani administrator. To, że gram na innej postaci jak zwykły gracz, to nie znaczy, że mam tam opa, goda, gm'a i wszystko inne.

Nie, nadany jest tam moderator, abym miał podstawowe funkcje podczas nieobecności na koncie Vincu. Każdy moderator oraz administrator ma prawo do takiego anonimowego konta, i zdziwiłbyś się, gdybyś się dowiedział kto jest kim. (oczywiście się nie dowiesz... głupi nie jesteśmy).

VIP posiada /tpa i nie jest zabronione za jego pomocą tepanie kogoś nawet i do czyjejś gildii. DJAuri ma Eksperta, fakt, ale znamy go nie od dzisiaj, i wiemy, iż teleportować się tam da koordynatów - śmieszne.

Co do tej całej dyskusji, to uważam, że jest to całkowicie zbędne. Graliście na MCEdicie, zostaliście zbanowani i teraz chcecie niby jakiejś sprawiedliwości (?).

Trzeba było myśleć, a nie ściągać mapę i podglądać przez nią wszystko.

Powiedziałem już chyba, że wgranie mapy na internet jest zwykłą kradzieżą. Jest to rzecz należąca do Tomasha9966, więc jeżeli takie coś by się zdarzyło, będą wyciągnięte konsekwencje. I to poważne.

Od teraz uważam tę durną dyskusję za bezmyślną i zwyczajnie będziemy ignorować kolejne próby "ataku" z waszej strony na forum.

p.s jeżeli chcesz, aby ktoś cokolwiek wiedział z Twojej powyższej wypowiedzi, lepiej przeczytaj co napisałeś, i napraw trochę zdania, które (chyba) złożyłeś samodzielnie, bo czytając to, zastanawiam się co robiłeś na lekcjach języka Polskiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...