Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival][Gildie][24/7]XCrafters

tomash9966

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteście żałośni. Wiemy co to xray i go skutecznie zwalczamy. Jest zainstalowany plugin, który ostrzega nas o ewentualnych xrayowcach. Po prostu się do nich tp z niewidzialnością i sprawdzamy czy kopią oni w kierunku rud (admini mają xraya po to, aby to sprawdzać). Jeśli nie mieliście xraya, a zostaliście za niego zbanowani zgłoście to na TS3. Jeśli chodzi o posiadanie gildii przez adminów poprosiłem ich, aby przekazali oni gildie innym graczom, a sami zajęli się samotną rozgrywką. Mam nadzieję, że moja wypowiedź wyjaśni powyższe wątpliwości.

P.S. Nie jesteśmy dzieciakami. Chodzimy do gimnazjów i liceów.

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wyłączony z powodu prac technicznych nad mapą.

Niedługo zostanie włączony!

Opublikowano

Do gimnazjów, liceów i wyżej. Nie ma dzieciaka w administracji czy modach.

Polecam serwa. Macie problem? Piszcie do modów ewentualnie ekspertów. Skarga? Na forum albo na TS.

Serwer fajny, miły. Polecam, sam jestem modem i pilnuje porządku ;)

Opublikowano

Hah,o co ja tu mam się w ogóle kłócić. I tak nawet jakbym wam nie wiem jak to udowodnił,to była by odpowiedź że mieliśćie rację. No bo jak? Nie umiecie przecież przyznać się do błędu,prawda? :)

Pozdrawiam albo i nie

Bez reklam fb

Opublikowano

Prosimy nie zwracać uwagi na komentarze niektórych osób. Są to osoby zbanowane najczęściej przez używanie XRay'a lub innych cheatów.

Zapraszamy!

Opublikowano

Nie polecam serwera, jest do kitu. Nie miła administracja, biją przed spawnem, admini tepają

się do jakiejś gildi i niszczą ją jajkami creepera.

Opublikowano

Nie polecam serwera, jest do kitu. Nie miła administracja, biją przed spawnem, admini tepają

się do jakiejś gildi i niszczą ją jajkami creepera.

Brawo.

Byłeś modem, łamałeś regulamin, używałeś komend do celów własnych.

Sprawdzałeś koordy gildii a potem ich atakowałeś.

Zabraliśmy Ci go, a teraz ty burzysz się wypisując bzdury.

Opublikowano

Dokładnie. Przepraszamy wszystkich, którzy ucierpieli przez ataki na gidię Saharefa. Nie ma on już moderatora, zostały zwerbowane inne osoby, które jak mam nadzieję nie będą nadużywać swojej funkcji.

Opublikowano

Na serwer została wgrana nowa mapa. Wszelkie problemy zgłaszajcie administratorom na serwerze. Wszystkie osoby zbanowane za xray i.t.p. zostały odbanowane. Zapraszam!

Opublikowano

Nie polecam przez duże N

Dlaczego?

Administracja w ogóle nie ogarnięta.Dają bany dla zabawy -.-

Administracja widać Początkująca same 10 latki.

Dziwię się że jeszcze istnieje serwer -.-

Nie Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Jesteś żałosny. Dostałeś bana za xraya, którego miałeś. Jeśli chcesz się wyżyć to na pewno nie jest odpowiednie miejsce. Zapraszam gdzie indziej.

Opublikowano

o lol..

Sam powiedziałeś ''Zapraszam gdzie indziej.''

To co Graczy już nie zapraszasz?

i kto tu jest żałosny? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...