Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy dział - Mass Effect

Zavetti

Tyyyn  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nale?y dodac dzia??

2. 2. trolololo

• Tak - osobny dzia?.
    • Nie -Inne MMO/FPS/SP
    • Nie mam zdania
    • Dopiero jak dzia? uzyska *popularnosc*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mówię o DLC, a o samej grze. Wiedźmin też nie jest "grą jak każda inna". Chodzi mi o to a nie o kosztownośc DLC. Co do ceny to się zgadzam bez dwóch zdań.

Ok, sorki za offtop, jbc. to kontynuujmy rozmowę na pw..

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli w ogóle ten dział zostanie dodany, powinien znaleźć się w kategorii Single Player, tuż pod AC. Do działów "Inne XYZ" się nijak nie kwalifikuje, chociażby ze względu na brak jakkichkolwiek czitów (kiedyś z tego względu propozycja była automatycznie odrzucana, ale widocznie się już trochę pozmieniało).

@down.

Są, ale trainery.

Opublikowano

Nadal tak, ale mam pytanie, kiedy jakiś czerwony się wypowie, odpowiedzi się powtarzają, a decyzji nadal nie ma. ; /

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Pewnie. Mimo, że gra wywołuje na moim laptopie BSoDa, to mam dużą ochotę w nią zagrać. Z samych opisów/filmików można zauważyć, że wolniej się nudzi niż AC.

Opublikowano

Można z całą dożą pewności napisać, że Mass Effect jest najlepszą trylogią jaka powstałą w ostatnich latach, a dział AC jest tak samo popularny jak grafika 3d. Dosłownie śmiech na sali ludzie i dlaczego nikt z adminów się nie wypowiedział ?!

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Nie wiem na co jeszcze czeka administracja, przecież nie często dział chce aż taka masa userów. Oczywiście na tak.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...