Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy dział - Mass Effect

Zavetti

Tyyyn  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nale?y dodac dzia??

2. 2. trolololo

• Tak - osobny dzia?.
    • Nie -Inne MMO/FPS/SP
    • Nie mam zdania
    • Dopiero jak dzia? uzyska *popularnosc*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedziałem coś odrzucona to odrzucona, będzie chciał admin się wypowiedzieć to się wypowie. A nie bd mi tu randomy spamować.

Jeśli zobaczę niżej posta kogoś innego jak GM, admin bd banował.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sugestie o nowy dział można zakładać co tydzień jbc ;).

Odświeżam z szacunku do osób, które poświęcił swój czas na zagłosowanie w temacie. Traktujcie to jak kolejną sugestie n/t tegoż działu.

Pozdrawiam

Opublikowano

Powiedziałem coś odrzucona to odrzucona, będzie chciał admin się wypowiedzieć to się wypowie. A nie bd mi tu randomy spamować.

No sorry, ale Twoje zachowanie jest chore. To, że masz gm-a nie oznacza, że możesz sobie robić co zechcesz. Nie jesteś lepszy. I to nie są randomy. Lol.

Co do działu, to na tak. To, że w konkursie nie wypalił, nie oznacza aby go skreślać od razu...

Dla mnie na próbę można by było go stworzyć ; )

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No sorry, ale Twoje zachowanie jest chore. To, że masz gm-a nie oznacza, że możesz sobie robić co zechcesz. Nie jesteś lepszy. I to nie są randomy. Lol.

Co do działu, to na tak. To, że w konkursie nie wypalił, nie oznacza aby go skreślać od razu...

Dla mnie na próbę można by było go stworzyć ; )

Cieszę się, że wróciłeś.

//Szpam ;x

Sorki, odpracuje w MMT :)

//JUHU!

DAWAJ RECENZJE!

Opublikowano

RMCF1902 twoje zachowanie było co najmniej karygodne, jeżeli nie dojrzałeś do tego stanowiska to po prostu zrezygnuj, tak będzie lepiej dla nas wszystkich... Co do tematu dział "Mass Effect" według mojej wizji artystycznej składał by się z

2 sub działów

Mass Effect 1 oraz 2

dlaczego tak, a nie inaczej ponieważ do me1 było mało modów i nie jest tak rozwinięty jak 2 :-) Co do me2 to jest ogromna baza modów oraz wiele smaczków, każdy znajdzie tam coś dla siebie. Można by było zrobić temat z własnymi bohaterami gdzie każdy mógłby pokazać co stworzył, a jest tego pełno praktycznie nie ma tam ograniczeń. Code team też znalazł by tam swoje miejcie ponieważ gra ma łagodny sposób napisany kod co umożliwia zrobienie wielu modyfikacji oraz graficy ponieważ mogą tam tworzyć nowe np:. fryzury, czy ubiory oraz jest masa DLC :->

Mass Effect 3

Me3 to najnowsza cześć i być może ostania ( w planach miała być to trylogia, ale sami wiece jak to jest zwłaszcza po ostatniej aferze z zakończeniem...) Tutaj będziemy mieli masę pytań o solucje bo czasami jest ona skomplikowana co prawda nie tak jak wątek miłosny w me2, ale jednak są momenty gdzie trzeba na chwilę przestać biec i pomyśleć. Jak do poprzedniej części gra ma ogromną bazę modów oraz co-op i wsparcie postaci DLC na najbliższe 3 lata albo do wydania nowej wersji gry. Dział nie umrze tak jak w przypadkach niektórych gier. Będzie masa tematów co do wspólnej zabawy (bez skojarzeń proszę)

Jestem chętny co do pomocy, przy dziale znam doskonale całą fabułę ponieważ przeszedłem wszystkie części wraz z DLC, których legalnie nie dało się kupić w Polsce kilkanaście razy B)

Dziękuję i pozdrawiam MPM

<- czekam jak zbanujesz 5 userów...

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

ja jestem na tak ale narazie za dodaniem do inne fpp jako subforum a jeśli sie rozwinie to wtedy dać jako osobny dział

1388363882-U262029.png
Opublikowano

ja jestem na tak ale narazie za dodaniem do inne fpp jako subforum a jeśli sie rozwinie to wtedy dać jako osobny dział

Działy w inne fpp szybko umierają, lepiej dać jako testowy, a nie podkategorie, nadal jestem na tak.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Oj będą bany...

@topic ta

Opublikowano

W sumie to że w konkursie nie wypalił, to nie oznacza, że w ogóle nic z tego nie będzie.

Może i w gierkę nie grałem, komp nie pozwala i czas, ale jestem za dodaniem działu :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

RMCF1902 twoje zachowanie było co najmniej karygodne, jeżeli nie dojrzałeś do tego stanowiska to po prostu zrezygnuj, tak będzie lepiej dla nas wszystkich... Co do tematu dział "Mass Effect" według mojej wizji artystycznej składał by się z

2 sub działów

Mass Effect 1 oraz 2

dlaczego tak, a nie inaczej ponieważ do me1 było mało modów i nie jest tak rozwinięty jak 2 :-) Co do me2 to jest ogromna baza modów oraz wiele smaczków, każdy znajdzie tam coś dla siebie. Można by było zrobić temat z własnymi bohaterami gdzie każdy mógłby pokazać co stworzył, a jest tego pełno praktycznie nie ma tam ograniczeń. Code team też znalazł by tam swoje miejcie ponieważ gra ma łagodny sposób napisany kod co umożliwia zrobienie wielu modyfikacji oraz graficy ponieważ mogą tam tworzyć nowe np:. fryzury, czy ubiory oraz jest masa DLC :->

Mass Effect 3

Me3 to najnowsza cześć i być może ostania ( w planach miała być to trylogia, ale sami wiece jak to jest zwłaszcza po ostatniej aferze z zakończeniem...) Tutaj będziemy mieli masę pytań o solucje bo czasami jest ona skomplikowana co prawda nie tak jak wątek miłosny w me2, ale jednak są momenty gdzie trzeba na chwilę przestać biec i pomyśleć. Jak do poprzedniej części gra ma ogromną bazę modów oraz co-op i wsparcie postaci DLC na najbliższe 3 lata albo do wydania nowej wersji gry. Dział nie umrze tak jak w przypadkach niektórych gier. Będzie masa tematów co do wspólnej zabawy (bez skojarzeń proszę)

Jestem chętny co do pomocy, przy dziale znam doskonale całą fabułę ponieważ przeszedłem wszystkie części wraz z DLC, których legalnie nie dało się kupić w Polsce kilkanaście razy B)

Dziękuję i pozdrawiam MPM

<- czekam jak zbanujesz 5 userów...

Nic dodać nic ując, jestem dokładnie tego samego zdania co ty. Z RMCF oraz z nowym działem jak najbardziej nie zaszkodzi go dodać :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Jak dla mnie też na tak.

Polecam zagrać..

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Jak już pisałem

Yes is good idea

Ta gra jest ciekawa, nowa część wprowadza nowy poziom ale nie jestem pewien czy są do tego hacki, cheaety czy boty.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

uwierz mi, że są niestety...

Masz tutaj link, na tej stronie znajdują się wszystkie darmowe cheaty do gry ( Uwaga mogą być wirusy i strona jest naszpikowana reklamami o lekko erotycznym wyglądzie<- te reklamy nie zawsze się pokazują)

http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_mass_effect_3.shtml

A tak swoją drogą wiadomo, czy zostaną dodane nowe klasy do multi ?? Bo coś mieli dodać tylko nie wiem co i kiedy :X

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Podaj mi inną trylogię, tak nieliniowej, w której wyniki naszych działaj przekładają się na konsekwencje? Tak, DLC będą płatne, ale dla każdego fana nawet 20 zł na 2-3 godzin gry to i tak taniocha.

Opublikowano

Taniocha? CDProjektRED. Mówi to panu coś? PC dostaje wszystkie patche, nawet edycję rozszerzoną ZA DARMO do Wiedźmina 2 (jutro wychodzi i update mmm) Do tego niska cena ER na Xbox360 (130zł), a na PC za free. Jak obiecują nam twórcy to będzie z 6 godzin rozgrywki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...