Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy dział - Mass Effect

Zavetti

Tyyyn  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nale?y dodac dzia??

2. 2. trolololo

• Tak - osobny dzia?.
    • Nie -Inne MMO/FPS/SP
    • Nie mam zdania
    • Dopiero jak dzia? uzyska *popularnosc*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc i czołem. Z racji tego, że na naszym forum pojawił się dział Assassin's Creed - proponuję dodanie działu Mass Effect.

Któż nie słyszał o trylogi ME? Wcielamy się w komandora Sheparda - Widmo, nadludzia, o charyzmie jak mało kto, o sile motywacji Mou (jeszcze chwila i wszyscy lecicie do membersa). Pozdrawiam Mouthainsa z tego miejsca :P.

Po co dział dla gry, która kosztuje powyżej 100 zł i jest głównie nastawiona na singla? Ano dlatego, że według ankiety konkursowej wynika,że ludziom się to podoba, jesli powstał dział AC. Więc, czemu nie?

Seria posiada w jednym słowie Z-a-j-e-b-i-s-t-e-g-o CO-OP'a (w przeciwieństwie do AC :) ) oraz tryb multi, dodany w ME3, do którego większosc produkcji nie ma nawet startu. O fabule tez można gadac i gadac. Tutaj nie ma jednej wyznaczonej drogi do finału - jak np w Call of Duty. W Mass Effect nawet jeden dialog całkowicie może zmienic nasze dotychczasowe poczynania.

Więc, czemu nie? Uważam, że warto, bo dzięki dziesiątkom sposobów na rozwiązanie każdej misji i fanatycy Multi znajdą cos dla siebie. Ba, można nawet pobrac demo wiec szanse na utrzymanie działu oceniam na poziomie średniego działu MMO.

Cóż, zapraszam do ankiety i dziękuje za przeczytanie moich wywodów.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie słyszałem do czasu pojawienia się trójki ;D AC póki co wgl. nie ma co - op'a.

Czemu w konkursie tego nie dodałeś?

Dział to może nie, ale do tych innych tak. Ale jeżeli powstanie nowy dział to spoko ;)

@Down

xD

@2Down

ravneż?

Aha ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

"Dodac do działu Inne MMO/FPS/SP czy jako osobny dział?"

"Tak"

No kurwa, propsy. :D

Jest AC, niech będzie i ME. Jak takie gówno może mieć dział, to czemu nie Mass Effect?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Tak, chociaż wątpie aby przeszło. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

aśnaebauem

@Topic

Jestem na Tak.

AC padnie to może chociaż ME zostanie.

Przynajmniej ME się szybciej rozwinie niz AC

Jak padnie to padnie, kto nie ryzykuje ten traci, na razie jednak nic na to nie wskazuje.

Tak czy tak jest w moim dziale (SP) więc jaki problem? - :)

@Topic

Hmmm czemu by nie? gra jest popularna i ciekawa więc niech będzie Tak

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Tak, tak, tak.

Jak to ująłeś Zajebista gierka :P

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Słyszalem o tej grze,ale na moim złomie nie pójdzie.Jestem za dodaniem tego działu jako dział zwykly a nie subforum ,bo inaczej by nie miało to sensu.Gra jest sama w sobie dobra i raczej popularna, cieszy sie zainteresowaniem wielu Polaków i nie tylko ;)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

taka sama głupota jak dodanie AC...

przez całą serię, "multi" dostała albo 1 albo 2 części... tyle że AC jest kontynuowane, a ME kończy się na 3...

do tego dochodzi to iż gra jest P2P... więc będzie sporo pytań jak grać w ME3 na multi bez oryginału... tak jak było/jest to w dziale Battlefield (napisał bym BF, albo boteki z Brick Force pomyślą że chodzi o nich... )

Osobiście zwisa mi to czy dział/ poddział wejdzie czy nie, tylko wyraziłem swoje zdanie.

@down

GjeZet. porównać Metina "grę" mmorpg do gry która jest nastawiona na singla... cool story bro

EXPmIpC.gif

Opublikowano

tumblr_m03cav1eNN1qfmlp3.jpg

No jasne, że tak! Gra ma genialne multi, więc na zasadzie AC/LoL-a Można by go dodać!

UP

A metin się rozwija?

Przy okazji, wkurza mnie jak niedoceniane jest ME

:)

UP

Gry single mają kontynuacje, MMO mają aktualizacje, a metin? Metin gówno ma... Jak w to można grać w ogóle?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Fajna gierka, bardzo mnie wciągnęła.

Skoro AC jest to ME też się przyda.

Tak

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano
Na tak, bo Zavetti napisał tak.

Proszę uznac głos za nieważny. Dział powstaje dla userów a nie dla mnie i fakt, że mam zielony nick nie powinien wpływac na Wasze zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...