Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fiora

Gooomeeez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się gra na chama Rankedy to się nie dziw.

Każda postać jest OP, jak się nią grac potrafi.

picknij evelynn zagraj nią(jeśli nik t nie wyjdzie z kolejki) i zroaumuj enemy teem wrzuć na youtuba i jak zobacze ze wycarryowałeś gre evelynn to ci obciągne

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jestem gejem. Jak grasz Evelynn z noobami to każdego zjedzie.

albo nie myslisz co piszesz albo masz zaniki pamieci o.O pierw powiedziales ze kazda postac jest op a teraz mowisz ze evelynn wygra tylko z noobami...
Opublikowano

ojej, fiora jest kontrowana aż przez 1 champa! O NIE O O NIE O O O NIEEEEE

dobra. mozeeeeeeeee hm. teemo,jax,vladimir w czasie plamy, maokai w trakcie dasha, hm i kto więcej?

z tego na normalach to po 1. ani vlada ani maokaiego nie widzę często a teemo i tak papiereczek więc sam fakt ze jest postać którą kontrują może 4-5 postaci świadczy o jej op. ;|

Akali składa ją na combo, sam ją kilka razy na combo zabiłem zanim mnie zobaczyła.

Opublikowano

Shen, Yorick, Lee Sin, Warwick - wystarczy early sustain + szybki frozen heart i Fiora nie ma nic do gadania :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Akali składa ją na combo, sam ją kilka razy na combo zabiłem zanim mnie zobaczyła.

Hahhhahaha! Akali pokonać Fiore? Padłem. Akali wyskoczy z ulta, walnie q, fiora paruje jej next AA i tu się kończy combo akali, bo zapewne zginie. Poza tym akali tera bardziej na mida bo na solo prawie wszystko ją kontruje

Opublikowano

Hahhhahaha! Akali pokonać Fiore? Padłem. Akali wyskoczy z ulta, walnie q, fiora paruje jej next AA i tu się kończy combo akali, bo zapewne zginie. Poza tym akali tera bardziej na mida bo na solo prawie wszystko ją kontruje

Akurat Akali kontruje fiorę w miare :) ja tam nie miałem problemów akali vs fiora i był easy win. W early oczywiście fiora ma przewagę, ale od 6lv stała tylko pod swoim turretem i czekała, aż udostępnie jej farme. Oczywiście jeśli jest nie ogarnięta akali, lub dosyć ogarnięta fiora to wszystko może się inaczej potoczyć.

btw. jak Ty zaczynasz combo od ulta to lepiej nie graj akali :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...