Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fiora

Gooomeeez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fiore kontruję na Mundo, gdy ona odpala ulti ja daje swoje i fiora leży bo zaciągam ją w krzaki gdzie czeka reszta teamu, wystarczy dobry tank w teamie i fiora nie poskacze...

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, nie jest OP i ww to świetny counter pick na nią, bo ww szybciej odzyska życie przez pasyw i Q, niż ona. Poza tym nie porównujcie ulta ww do fiory, bo to całkiem dwa inne ulty - ww ma stuna + zadaje dmg, a fiora ma ten swój AoE ult, z którego wcale nie wali jakiegoś mocnego dmg chyba, że mówimy o sytuacji kiedy ktoś ma nią staty 37/0/0, lol.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

fiora do zesrania sie przypomina siona, tylko imo jest od niego trochę lepsza, w sensie feednieta fiora od feednietego siona ; )

167161466687770313241.png

Opublikowano

Ale macie ból dupy ludziska.. Ona nie jest OP tylko 15 lvl nie potrafią w dobrym momencie dać silence/stun, Nawet głupia soraka kontruje fiorę.

Imo kontra na solo topie to:

Pantheon (nie ma szans abyś wygrał z nim grając fiorą).

WW może dać radę ale dopiero po 1-2 recallu.

Urgot też może być ok.

Opublikowano

Ww klepie fiore od 3lvl nie od recalla ,nie znasz sie nie mow thx

Urgot klepie 90% champow na topie

Yorick daje rade ze wzgledu na stronk haras w early

Na late game wystarczy jakis silenc/stun/knock w/e i juz po niej

Opublikowano

To że Ty w jednej grze umiałeś klepać średnią fiorę na topie która miała pewnie runy pod dmg to nie znaczy ,że zawsze tak będzie..

WW nie ma szans klepiania fiory , bo ona malepszy haras, q,e,w,q i o pół mniej hp, jak ww podejdzie to znowu. Dopiero po zrobieniu glacial i tabi ww może coś zrobić.

Opublikowano

Smiechlem x100

Srednia fiora ,hmhm na 1900 elo moze na twoim 6k elo (wymyslonym) sa ,no coz ok

Mozemy nawet zagrac ww vs fiora tylko nie ragequituj w 10min

Opublikowano

Smiechlem x100

Srednia fiora ,hmhm na 1900 elo moze na twoim 6k elo (wymyslonym) sa ,no coz ok

Mozemy nawet zagrac ww vs fiora tylko nie ragequituj w 10min

ty naprawde sądzisz ze ww ma szanse 1vs1 z fiorą? powiem ci jak bedzie wygladala taka walka (zakładam ze macie 6 lvl, buty na sa, firoa latarke a ww nie wiem co tam niewazne) warwick podchodzi odpala ulti, leczy sie z Q , odpala boosta do speedatacku fiora ma jakies pol hp (wiecej jej nie wezmie) potem odpala swoj boost do attackspeeda 105% nie jak warwick 40% :( bierze riposte warwick leczy sie znowu z Q fiora wciaz sie regeneruje i lifestealuje potem odpala ulti a warwick moze w tym czasie sobie stać i czekać aż padnie, warwick nigdy nei pokona fiory w 1vs1 jest to fizycznie niemożlwie

ps. Q nie bedzie musiala uzywac

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

pierwsza lepsza postac ze stunem ja zniszczy np

veigar kennen Ryze

oczywiscie OP

ryze ma snera a nie stuna kurwa

pierwsza lepsza postac ze stunem ja zniszczy np

veigar kennen Ryze

oczywiscie OP

ryze ma snera a nie stuna kurwa

scaleds.png
Opublikowano

Sam posiadam Fiorę i muszę przyznać, że ten passyw to lekka przesada.

co ty? passyw własnie jest słaby, powinni go buffnąć, a ulti znerfić, no i zeby miala wieksze koszty many na skillach, bo ona bez bluebuffa moze junglować a i tak jej many wystarczy, true story.

no bo co to jest te 12 hp regen przez 5 sekund? który i tak stackuje sie wtedy jak atakujesz championa, w teamfightcie to tyle co nic. uwierz mi. to jest pasyw tylko do jungle/laning phase.

Opublikowano

co ty? passyw własnie jest słaby, powinni go buffnąć, a ulti znerfić, no i zeby miala wieksze koszty many na skillach, bo ona bez bluebuffa moze junglować a i tak jej many wystarczy, true story.

no bo co to jest te 12 hp regen przez 5 sekund? który i tak stackuje sie wtedy jak atakujesz championa, w teamfightcie to tyle co nic. uwierz mi. to jest pasyw tylko do jungle/laning phase.

Zgadza się.Mimo wszystko passyv nie jest taki tragiczny zawsze to jakiś sustain.Sam mam fiore ale jakoś nie lubię nią grać ulti ma op i w ogóle bardzo dobra jest.Niby nie najgorzej mi się nią gra ,lecz nie lubię grać takimi oferpofer champami.
Opublikowano

Jax - E, i Fiora sra na ziemie :)

ojej, fiora jest kontrowana aż przez 1 champa! O NIE O O NIE O O O NIEEEEE

dobra. mozeeeeeeeee hm. teemo,jax,vladimir w czasie plamy, maokai w trakcie dasha, hm i kto więcej?

z tego na normalach to po 1. ani vlada ani maokaiego nie widzę często a teemo i tak papiereczek więc sam fakt ze jest postać którą kontrują może 4-5 postaci świadczy o jej op. ;|

Opublikowano

Idź się zesrać że nikt nie gra Vladem. Poza tym Trollujesz to forum w pizdu, niech ci rodzice kompa odetną bo widzę że źle z tobą.

silverdragon_talon_by_lheaven-d4p9u1o.png

"Only fools pledge life to honor."

Opublikowano

Idź się zesrać że nikt nie gra Vladem. Poza tym Trollujesz to forum w pizdu, niech ci rodzice kompa odetną bo widzę że źle z tobą.

Po co ta agresja? ;|

Na moim low elo nikt nie gra vladem.

Opublikowano

Po co ta agresja? ;|

Na moim low elo nikt nie gra vladem.

Jak się gra na chama Rankedy to się nie dziw.

Każda postać jest OP, jak się nią grac potrafi.

silverdragon_talon_by_lheaven-d4p9u1o.png

"Only fools pledge life to honor."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...