Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fiora

Gooomeeez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym was zapytać o zdanie ... czy uważacie , że przesadził Riot ten heal Fiory ? No wiecie ... bije 10 sek. i zwiększa jej się hp (10-25) coś tak ... no i gdy bije wrogów zyskuje ten heal poczwórnie :D

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Na przykład jakimi?

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Wszyscy już płaczą ,że zbyt OP ,że ulti nie da się skontrować a to nie prawda a ten passyv imo dość słaby np. zwykły life steal był by lepszy.Ulti kontrują postacie te co podał Farex i jeszcze wukong vayne vlad shaco( chyba).Nerf jednak by się przydał na dm z ulti ,bo jak nią gram każdy ad carry pada na Qaa Qaa R.A jak sam gram np. kogiem to widzę ,że ulti robi około 1k dmg bez jakiegoś specjalnego feedu(oczywiście chodzi o ulti fiory).Heal na 100% nie jest przesadzony ale nerf ulti by się przydał.

Mimo że kupiłem postać po premierze dyby dostała nerf przynajmniej lekkiego na ulti nie było by to straszne.

Opublikowano

Irelia łatwo ją kontruje na solo topie.

Wystarczy postać z heal reduction i Fiora nic nie zdziała.

Teraz po tym nerfie w patchu Lulu będzie to ciężej szło, lecz dalej powinna ją kontrować na solo ;)

@top

Raczej nie, wiadomo jest to dobre do jungli, ponieważ sobie cały czas HP regenerujesz, lecz na tf'ach to ci gówno da -.- Przesadzili z tym jej parowaniem (nie chodzi o samo parowanie lecz o tą pasywke co daje AD).

Opublikowano

Na Fiorze kupujesz tiamat i masz pente z samego ulti. Nie, w ogóle nie jest przesadzona. Nie dość, że bije dmg z kosmosu to jeszcze się leczy ? I to wcale nie mało... Moim zdaniem w ogóle powinni ją usunąć :D

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

nieee, to normalne. Ja ci polecam Sivir, atak na odległość silne ulti, oraz skille. Łatwo o dogonienie wroga.

aaaaaaaaahahahahaha fiora ma 5 razy lepsze E od R(ulti) Sivir :D

potezny dmg wgl co to za porównanie ? Sivir vs OP Fiora? daj spokój

Opublikowano

Spokojnie juz niedlugo nerf nadejdzie z nowym patchem razem z Lulu mam nadzieje ze bedzie wciąż do grania bo jak sie okaze ze wydałem 6300 IP na jakieś znerfione gówno to pisze do riotu haha

Opublikowano

Idz sie jeszcze poplacz ,wyplacz all

Na fiore kontra cdrwick

nie zesraj sie z tym warwickiem, to noobska postać bez ulti jest gównem ma tylko aa + marne Q a fiora moze go zabić w pół sekundy i jeszcze zostanie jej pół hp więc nara ci

Specjalista
Opublikowano

fiorę bardzo łatwo kontrują postacie ap

np. le blanc jedzie fiore jak chce dopóki fiora nie kupi siły natury lub banshee :D

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

nie zesraj sie z tym warwickiem, to noobska postać bez ulti jest gównem ma tylko aa + marne Q a fiora moze go zabić w pół sekundy i jeszcze zostanie jej pół hp więc nara ci

hahahaha pozdro typie. Gówno? Widocznie nie umiesz nim grać proste. Ganki z ulti to 100%kill bez ulti też daje rade dziś zgankowalem na 4lvl i dwa kille poleciały :) Elo

btw co do tematu posiadam fiore i dosyc mocny champ te ulti to wymiata :)

Opublikowano

Niby da się skontrować ale jak zrobisz zajebjaszcze combo np: W;E;Q;R to są małe szanse na skontrowanie chyba że masz suuuper stuna.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

fiora jest zbyt oo. Dzis na pierwszy raz grałem i 21/0. Ma darmowe ad, potezny as z E i op ulti( no i pasyw pomagajacy w ustaniu na linii). Jezeli nie dostanie jakiegos super nerfa to ją kupie zamiast lee sina

Opublikowano

Ta chlopcze nie opluj kompa jeszcze krwia ,masz te 16 lat wiem ,ze pewnie przechodzisz trudny okres w swoim zyciu ,rozumiem to

Warwick kontruje 80% champow na topie robiac go na cdr, bardzo ciezki do zgangowania bardzo ciezki do ubicia , i ten dmg z QQQQQ i aa z wits endem robi swoje

Opublikowano

Może trochę... Ale teraz lifesteal dostaje nerfa , więc będzie dobrze ;)

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

... Ganki z ulti to 100%kill bez ulti też daje rade dziś zgankowalem na 4lvl i dwa kille poleciały :) Elo

...

no przecież mówie ze warwick to gówno i bez ulti jest useless gównem, champ nie moze polegać tylko na ulcie, a fiora z doskok potem W E i warwick moze jej loda robić.

w tym czasie jej passyw nastackuje sie do 4 i znowu sobie przywróci 100 hp więc? sory ale fiora aktualnie jest OP moze ci co jej nie mają to ból dupy jak musicie takim biednym warwickiem na solotopie z nia być no ale trudno0, pozatym ulti fiory jest 5 razy lepsze od ulti warwicka bo ona napiepsza 5 razy i robi przy tym 5 razy wiekszy dmg niz ten warwick z jego ultem na 1 osobe pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...