Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [HARD] IndiVidual [DEDYK] [PL]

Asti™

IndiVidual  

243 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak.
      179
    • Nie.
      64
  2. 2. 6/7 bon

• Tak
      69
    • Nie
      174
  3. 3. Nowo?ci na serwerze?

• Mapy/Moby.
      138
    • Mapy.
      18
    • Moby.
      7
    • Bez nowo?ci
      80

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zostanie jeszcze dziś uruchomiony max do 3h

Hahahahahahahhahahahaha Kur*a nie moge z was hahahahhahahah HAHAHAHAHHAHAHAHAHH HAHAHAH ROFL HAHAHA

Opublikowano

OGaR powiem tak niechciałem was wcześniej krytykować bo myślałem że ogarniecie, ale widac wielkie GÓWNO!

Jeżeli macie problemy to czemu nieprzelożycie np na srode o 18:00 jak zrobicię to co trzeba to otworzycie a nie takie wciskanie KICZU.

Prawdopodobnie i tak pogram u was max 2 tygodnie bo startuje hard FelTheGame bardzo ogarniaty server polecam zapowiedz powinna być na mpc forum niebawem.

Opublikowano

Nie ma serwera, idę się powiesić. Życie straciło sens.. Tak się zachowujecie. Założe się , że 8/10 osób nie wie nawet nic o serwerze i jego konsekwencjach. To nie hamachi , że eq od gm na start. Tu liczy się cała Fabuła ,a wasze posty nic nie pomagają , Typu" Ale gówno" , gdyż to świadczy o waszym wysokim ilorazie inteligencji. (Ironia , dla niekumatych)

Opublikowano

Polecał bym dodanie clijęta z godzinke wcześniej zawsze troche zajmnie ściągnięcie paczki. A gdy server będzie włączony będzie można spokojnie grać i nie martwić się , że jest jeszcze nie ściągnięty.

Opublikowano

rozumiem.. ale spakować pliki root, locale, icon i exe możesz spakować winrar'em i uploadować na speedyshare lub inny hosting ? zostawił bym komputer na noc i pobrał clienta gdyż jak wspomniałem słaby net i potrwa to z 3-4h ;f

Opublikowano

@up 2 i 3 wystarczy się zarejestrować (jeśli wyskoczy error załóż konto na onet tam na 100% pójdzie) i dostaniecie za darmo konto premium na kilka dni

Opublikowano

srakosz, proszę ogarnij się. Kilka stron temu wyklinałeś że serwer to syf itp. Potem już nagła odmiana . Wystarczy poczekać , a nie pisać posty " odpalać serwer" . Ludzie.... oczopląsu można dostać . Asti wie co robić, z tego co z nim gadałem na skype wychodzi że robi najwięcej z całego teamu i ma największe pojęcie. Więc docencie pracę innych. Ja w spokoju czekam gdyż topka mnie nie interesuje. Aż tak ciężko poczekać? boli to ?

Ps . Odpalać serwer to nie jest komentarz, więc leci raport

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...