Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [HARD] IndiVidual [DEDYK] [PL]

Asti™

IndiVidual  

243 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak.
      179
    • Nie.
      64
  2. 2. 6/7 bon

• Tak
      69
    • Nie
      174
  3. 3. Nowo?ci na serwerze?

• Mapy/Moby.
      138
    • Mapy.
      18
    • Moby.
      7
    • Bez nowo?ci
      80

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Asti odezwij się: jest jakaś szansa, że serwer dzisiaj wystartuje bo już mam dosyć tego czekania

Już napisałem nikt nikogo nie trzyma. Zawsze możesz pójść na inny serwer.

Szansa że serwer dziś wystartuje wynosi 80%

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja kolejny raz olewa propozycje do serwera ; ) czyli robicie serwer taki jak wam pasuje? słuchajcie "głosu ludu" a serwer będzie cieszył się większą popularnością. komu będzie się podobał serwer gdzie skile wbija się ciężej niż na PL ?

@up żegnaj, tęsknił nie będę

Opublikowano

Administracja kolejny raz olewa propozycje do serwera ; ) czyli robicie serwer taki jak wam pasuje? słuchajcie "głosu ludu" a serwer będzie cieszył się większą popularnością. komu będzie się podobał serwer gdzie skile wbija się ciężej niż na PL ?

Czy ktoś powiedział że ta propozycja nam nie pasuje?..

Jest to dobre rozwiązanie i postaramy się wykorzystać Twoja sugestie

Opublikowano

@up warto poczekać chyba że wolisz niedopracowany serwer. oni wolą oddać serwer bez bugów itd niż żeby później ktoś je wykorzystywał

Opublikowano

zawsze na początku są problemy.. u jednych większe u drugich mniejsze to zależy od zabezpieczeń bo jak wiemy każdy nowy serwer jest atakowany

Opublikowano

BITCH PLEASE.

Start na początku miał być w piątek . Ok. Potem Sobota.. Ehh niech będzie . Następnie Niedziela - WTF? ok. ;/ . Dzisiaj 19 : 00 . WTF K**** przegięcie.

Było odrazu wszystkim powiedzieć że start dziś matoły ;/

Opublikowano

Serwer prezentuje się świetnie, mam nadzieje że star będzie się bez żadnego problemu i tego wam życzę!

Pozdrawiam, Kryspek

35081282.png

95335831576452200253.png

Opublikowano

Witam. Moim zdaniem dodania i zmianki bonów powinne być udostępnione u NPC za wysoką cenę lub też dropić , np z każdego metina po max 1 lub jakieś nowe szkatułki często dropiące z mobów, z których właśnie leciały by bony lub zmiany , oczywiście nie z każdej. Na pewno wielu innych użytkowników zgadza się z moją propozycją. Tak jak napisałem, to jest propozycja, ale mam nadzieję, że zostanie ona pozytywnie rozpatrzona.

Serwer bardzo mi się podoba, jeszcze gdyby zostały dodane zmianki/dodania tak jak napisałem wyżej zagrałbym na 100%. Pozdrawiam.

Opublikowano

@avek224

Człowieku, takie osoby jak ty powinni banować na wejście. Twoja wypowiedź zawiera sam sprzeczności. Nie wiem skąd Ci się wzięło, że 6/7 bon będzie, bo nic o tym nie ma i nie będzie to uwzględniane na serwerze.

Po drugie co to za różnica czy piątek wieczór, czy poniedziałek. Za każdym razem dzieci neo tak piszą i wypłakują się, a jak ruszy za 3 dni to i tak wejdą na serwer.

Po trzecie, nie grałeś na serwerze i już go nie polecasz? Jeśli według Ciebie nie jest "godny polecenia", to po co na niego wbijesz?!

Na twoim miejscu dwa razy bym się zastanowił przed napisaniem na tym forum, a nie bezsensowne nabijanie postów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...