Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [HARD] IndiVidual [DEDYK] [PL]

Asti™

IndiVidual  

243 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak.
      179
    • Nie.
      64
  2. 2. 6/7 bon

• Tak
      69
    • Nie
      174
  3. 3. Nowo?ci na serwerze?

• Mapy/Moby.
      138
    • Mapy.
      18
    • Moby.
      7
    • Bez nowo?ci
      80

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dodaj więcej informacji. drop broni 65/75 zbroi 61/66-70 to znaczy czy jest na przykład w atlantydzie. jakie wchodzą max bony? wchodzą maksymalne czy te śmieci 2,4,6% itd też? dropią gdzieś dodania i zmianki bonów oprócz tej niebkieskiej ebonitowej szkatułki ? 6 skill woj ninja odbugowany ? ku dropi z mobów czy metki ? kamienie duchowe od jakiego lvl ? egzo/rady dropią czy is, jak is to nie za drogo i pakowane po 200 ? jest możliwość wymiany ku u jakiegoś npc (tak jak było na serwerze helgrindmt2, że możma wymienić każde ku, ale na przykład body tylko na ku dla bodego i tak dalej)? jak coś sobie przypomnę to jeszcze zapytam.

//edit do ankiety: zagram, 6/7 bon do expa : bon na potwory 10% kryt/szycie 5% max hp 500. nowa jedna mapa do expa/dropu kasy i broni 65/75 oraz zbroi 61/66-70 oczywiście drop mały około 0.1% z moba

Drop broni 65/75 Szkaty Metiny zbroje podobnie. (drop miecz w Atlantydzie będę się starał ustawić gdy będzie duży problem w ich zdobyciu) Bony wchodzą od 6% w zwyż (takie małe utrudnienie, Będą rozdawane itemki Pro (czyli takie w których będzie ustawiona ilość bonusy np krytyk 30% unikatowe egzemplarze za wyjątkowe osiągnięcia) Oprócz ebonitowej szkatułki dodania/zmianki można kupić w is. 6skill odbugownay. Ku jak w zapowiedzi.. Kamienie duchowe od 50lvl. ego/rady IS ewentualnie dorzucę do jakieś szkaty. w IS po 200sztuk w szkatułkach po 10sztuk. Wymiany ku nie będzie. Z czasem powstanie taka mapka ale na ulepszacze nie na EQ.

Opublikowano

zagram

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Proponuje 10 ku do G1 bo szkoda czasu 55ku zdobywać i do 80 lv się męczyć na M6. Co 3-5 godzin bez egzo i rady pustelnika.

FeLLoW - Body

TaŁi - Dagger

SunGrown - Smok

I Love YOU !!!

<3

Opublikowano
Proponuje 10 ku do G1 bo szkoda czasu 55ku zdobywać i do 80 lv się męczyć na M6. Co 3-5 godzin bez egzo i rady pustelnika.

Wzasadzie dobry pomysł ^^ tylko niech bedzie co 2-3h

Opublikowano

Jak narazie jest bardzo ważnych pytań na które Administracja nie udzieliła odpowiedzi ..

-Co ze zwojami egzo, radami ?

Z czego będą dropić ?

-Co z marmurami, księgami poli ?

Ich drop będzie zwiększony ?

- Jak jest z KU czy czyta się je co chwile czy co jakiś czas..

Przydałby się również kontakt .. Np. TS/Ventrilo

Opublikowano

@UP

Drop broni 65/75 Szkaty Metiny zbroje podobnie. (drop miecz w Atlantydzie będę się starał ustawić gdy będzie duży problem w ich zdobyciu) Bony wchodzą od 6% w zwyż (takie małe utrudnienie, Będą rozdawane itemki Pro (czyli takie w których będzie ustawiona ilość bonusy np krytyk 30% unikatowe egzemplarze za wyjątkowe osiągnięcia) Oprócz ebonitowej szkatułki dodania/zmianki można kupić w is. 6skill odbugownay. Ku jak w zapowiedzi.. Kamienie duchowe od 50lvl. ego/rady IS ewentualnie dorzucę do jakieś szkaty. w IS po 200sztuk w szkatułkach po 10sztuk. Wymiany ku nie będzie. Z czasem powstanie taka mapka ale na ulepszacze nie na EQ.

Marmury będą w specjalnym sklepie.

Opublikowano

ja mam trzy proste pytania

1. czy serwer na pewno dziś wystartuje ? jeśli tak patrz pkt 2

2. kiedy dostaniemy clienta przed otwarciem czy od razu z otwarciem

3. stronka będzie wcześniej aby nie było zmuły jak wszyscy się rzucą czy będzie na start ?

NJxbd4x.png

Opublikowano

Widzę troche pod is robiony.. Odrzuca mnie ten fakt, że niektóre przedmioty można zdobyć tylko z isu , bądź po dłuższym czasie gry. Troche mnie odstraszyliście, ba. Nawet Ts nie ma, więc nie widzę przyszłości, jeszcze jakieś spiny z teamu, 0 wyjaśnień.

Opublikowano

Server OFF 4 EVER zrozumcie to idioci. Kłótnie w team'ie i strona nie działa. Żałosne .

Po primo: Od idiotów to wyzywaj kolegów na podwórku.

Po Duo: Mam wierzyć takiemu " Srakoszowi" Co wyzywa od idiotów i wgl. Wolę dostać info od administracji.

A na koniec. W team nie jesteś więc gówno wiesz, chodź w małej mierze się zgadzam, godzina do startu nie ma clienta ani strony i żadnego członka Team. Źle to wróży

Opublikowano

Czy będą jakieś inne mounty oprócz tych podstawowych ?

np. Dzik Wojenny, Renifer ?

Jeśli tak to w jaki sposób będzie można je zdobyć ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...