Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pobierz] Publiczny hack

woBniaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super! Dzięki, nie myślałem, że zmiana nazwy coś da, wcześniej z serialami próbowałem i różnymi numerkami, a tu usunąłem literkę i działa. :)

Teraz już nawet hacka mam gdzieś, wracam do normalnej gry.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Edit

Cheat Dobry. Komenda prosta Gdy ktos spamil mi na soldacie Na grze Wpisałem wez nie spam i było już nie będe

^^ fajnie hehe

Opublikowano

Czytałem wczoraj że na niektórych serwerach za napisanie tego na chacie dostaje się permanentnego bana, więc uważaj :)

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam błędy jak klikam na jakom funkcje. I nie działa hack na pełnym ekranie soldat. Tylko na mniejszym . A tego aimbota byś mógł dać jak nie . To ja mogę kupić ale sms tak ;) Ale tak dobra robota xD

ten typ mnie zabija swoimi postami... bez kitu. dzieciaku skończ najpierw podstawówkę zanim zaczniesz się wypowiadać na publicznym forum, bo twoje wykształcenie nie obejmuje nawet jakichkolwiek zasad ortografii, pomijając już całą składnię.

@admini/moderatorzy powinniście wprowadzić jakiś limit wiekowy do rejestracji albo już na bieżąco eliminować ten typ ludzi. takie dzieci psują image całego forum :)

@wobniar dobra robota, stary. inteligentne, przemyślane rozwiązania. jeśli byłbyś zainteresowany dystrybucją itp. to pisz na pw ;) możesz zbić ładne kieszonkowe na tej pracy. odnośnie szacunku do gry - twórcy nic ci nie dali, więc nie czuj się zobowiązany. możesz prześlizgnąć się z tym hackiem przez jakieś 2 wersje, złapać klientów a jak ci się nudzi to dać sobie po prostu spokój; patrz stary multihack Snowy'ego. pozdrawiam!

P.S.

Witam całą społeczność MPCforum - to mój debiutowy post. oczywiście nie obyło się bez hejtu ;))

Opublikowano
możesz zbić ładne kieszonkowe na tej pracy.

Ładne kieszonkowe? <lol2> Nawet gdyby doszedł do ciekawej sumy to urząd skarbowy bo go przetyrał, ale nawet nie dojdzie, bo w soldata mało osób gra i praktycznie nikt nie chce w tej grze za cokolwiek płacić (a polacy to już wgl).

Stary hack Snowy'ego? No właśnie wszyscy widzimy jak się to skończyło, zabezpieczenia złamali i rozdali cheaty za darmo i wszedł WeEeEdy, który też rozdał swojego cheat'a za darmo... -_- No i tak wygląda robienie ' ładnego kieszonkowego ' na tej pracy.

Opublikowano

Dokładnie ;)

Nie ma nawet sensu tego sprzedawać bo i tak nikt nie zapłaci, a nawet jeśli to i tak większość to dzieci które nie mają jak inaczej zapłacić niż przez sms, z czego ja gówno dostane.

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...