Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pobierz] Publiczny hack

woBniaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Could you make me a hack Show Polygons separately? I want to test it ... Could Be That in a way advertising does not get hack I'm using? thank you =]

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No. Public cheats should give another players informations about that you are using it, that's my opinion

But i have added simple method to disable spamvertiser n i will update dll after tests.

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Opublikowano

Mi ten hack nie działa.

Nie rozumiem co mam zmodyfikować z tym injectem.

Zrobiłem z niego TatniumD3D.dll i wrzuciłem do folderu soldata. W pliku usunąłem tekst TatniumD3D.dll a liczbę zmieniłem na 5000. I nic.

W tej instrukcji to dla mnie jest opis co jest co, a nie instrukcja co zrobić z tym injectem.txt

/Edit:

Sry, nie pomyślałem wcześniej, że te Tantium to jakiś szkic w który miałem phack wpisać. Już działa.

Opublikowano

Może jakaś malutka podpowiedź, jak spam na multi wyłączyć?

Próbowałem programami do edycji dll, ale wtedy wyskakuje tylko kawałek pliku, a reszta jest jakby zablokowana i niewidoczna, więc nawet nie mam co edytować.

Jako plik tekstowy widzę masę teksu z dziwnymi znaczkami. Więc to raczej nie jest dobry trop, bo mówisz że zagadka jest łatwa.

Co do dodania jakichś opcji, to może 'double damage? Albo nawet 1,5 razy?

Opublikowano

Może jakaś malutka podpowiedź, jak spam na multi wyłączyć?

Próbowałem programami do edycji dll, ale wtedy wyskakuje tylko kawałek pliku, a reszta jest jakby zablokowana i niewidoczna, więc nawet nie mam co edytować.

Jako plik tekstowy widzę masę teksu z dziwnymi znaczkami. Więc to raczej nie jest dobry trop, bo mówisz że zagadka jest łatwa.

No to samo mam...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

To znaczy trzeba coś wpisać na chacie, a nie disassemblerować dllki xD

Opublikowano

Jeśli wpiszę prawidłowo to czy wyświetli mi się jakaś wiadomość? Skąd będę miał pewność? I czy wystarczy że raz to wpisze? Czy za każdym razem jak wejdę?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jak na razie trzeba będzie to wpisywać za każdym uruchomieniem, hack poinformuje cie jeśli dobrze wpisałeś. Podpowiadając bardziej - musisz 'poprosić' cheata o to co chcesz, tylko tak bez słowa proszę.

Więcej już nie podpowiem, to miała być zagadka xD

Opublikowano

Ehh trudno.

Ja prędzej nerwicy dostanę niż uda mi się trafić na odpowiednią komendę. Tym bardziej, że nie wiem z ilu słów się składa.

Powodzenia innym! :D

Opublikowano

tylko 3 słowa, resztę już zostawiam wam bo nie będzie w tym żadnej zagadki jak zaczne zdradzać jeszcze więcej

Opublikowano

Tak.

Choć w sumie faktycznie, ostatnie słowo jest nie polskie jakby nie było.

Opublikowano

Nie no jest to ciekawa zagadka, ale irytująca na dłuższą metę :P. Ja mam różne pytania, właśnie co do słowa hack i cheat, spam, multi, to akurat się wyjaśniło i ile słów.

Jednak nie wiem, czy mam 'poprosić cheat' (:D) w sposób ''Hacku wyłącz spam'' ,,Wyłącz spam multi'' itd. czy może coś innego. I kombinuj człowieku przy trzech słowach. :D

I czy słowa mają polskie ogonki, czy są przecinki itd.

Jest tyle kombinacji, ale ciężko trafić w akurat TE TRZY SŁOWA.

Nic no próbować będę, ale sporadycznie, bo już nerwów nie mam do tego. :D

Opublikowano

Lubie zagadki ale do przesady... jak byś dał np. pytanie: kto jest odpowiedzialny za grafike w soldacie itp. no bo kto wie co ty mogłeś wymyślić 3 słowa to bardzo dużo...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jak już chcesz się tak pozbyć spamera to usuń adres z mem. :) Albo zmień na ,, ugly mother fu*** .. '' ;D

Gdyby to było takie proste... ^_^

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...