Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pobierz] Publiczny hack

woBniaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie się zna na dll to i odgadł.

Ja rozkodowałem tego dllka i jako zielony w tej sprawie nic z niego nie rozumiem. :D Rzeczywiście dobrze mówił wobniar, że to nic nie da. :)

Ja już pomysłów nie mam na to jaka może być komenda. Tym bardziej, że polski język sprawia w takich sprawach trudności. Już bym hasło po angielsku wolał.

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ciekawe jakie to haslo

//spam

wez nie spam

<3 mój błąd, sorry !!!

~ Jamajkas!

Obecnie po trochu piszę cheata do soldat :

przechwytywaniesb.png

Opublikowano

To więc jaka to komenda na wyłączenie spamu próbowałem i nic ;D. PROSZĘ PODAJCIE KOMENDĘ PRZEZ TEN SPAM MAM BANA :D

Opublikowano

Brawo, xziolox000. Jesteś geniuszem :D

Jw. Szkoda tylko, że zamaist nauczyć się grać czysto, to wszyscy za wszelką cenę kombinują. :<

//skoro tak Cię to boli to czemu zakładasz konta na forach o cheatach? Paradoks?

I'm bot, DING!

Opublikowano

To była selekcja dz... Prosty trik i osoby, które nie powinny wyłączać spamera, nie wyłączą - coś ala ,,KAPCZA'' tylko na ludzi :x

Opublikowano

sohocke, jak widać nie każdy nadal załapał (czyt. moderator dający mi warna za spam :D oraz xziolox000)

// dobra akcja :D :D

nie gniewaj się <3

przechwytywaniesb.png

Opublikowano

Hasło do zablokowania spamu to

"

wez nie spam"

Od teraz weźcie nie spamcie

:) Tematy nie związane z cheatem lub odnośnie hasła do blokowania spamchatu będą warnowane.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

.... Nie no mi się to nie podoba, że podałeś. Ja nawet tego nie oczekiwałem, chciałem sam do tego dojść. A teraz byle kto sobie wyłączy spam.

Kilka osób doszło do tego, ja doszedłem do tego dzisiaj dużo się męcząc przy tym (tu dziękuję za podpowiedź pewnej osobie), a tu wchodzę na forum i bum: hasło podane i moja praca i innych osób na marne. Nie miałbym nic przeciwko temu, gdyby to jeszcze autor cheata podał te hasło. A tak to jest obrócenie wniwecz zamiarów autora. Chyba, że się na to zgodził.

Dobrze o tyle, że nie ma tam zaawansowanych opcji wspomagających grę.

Opublikowano

Aha nie załapałem wtedy, myślałem że to ktoś pisze do kogoś żeby nie spamił. Tak czy inaczej pytanie, jak to inni odebrali.

BTW. Wobniar mi przy włączonym hacku często wywala soldata i wyskakuje komunikat.

I też jest problem z tym, że też często po zmianie mapy okienko z opcjami hacka jest całe czarne i nie widać co tam jest napisane, więc nawet nie da się czegoś włączyć lub wyłączyć.

Opublikowano
Wobniar mi przy włączonym hacku często wywala soldata i wyskakuje komunikat.

Jaki komuniat?

I też jest problem z tym, że też często po zmianie mapy okienko z opcjami hacka jest całe czarne i nie widać co tam jest napisane, więc nawet nie da się czegoś włączyć lub wyłączyć.

Jaki system i directx?

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Opublikowano

[...]

Dobrze o tyle, że nie ma tam zaawansowanych opcji wspomagających grę.

Właśnie dlatego wstawiłem to hasło.

przechwytywaniesb.png

Opublikowano

Wobniar komunikat to coś tam,,Acces violation...'' dalej nie pamiętam. Ale wiem z czym to jest związane - z Player Health - zwykle po włączeniu tego od razu wywala soldata, a nieraz po czasie.

DirectX 9.0c, Windows XP

Opublikowano

To więc jaka to komenda ???? "ugly mother fu*** " co to jest komenda ??? . Proszę o komendę aby nie spa-miła i ja też już nie spamie ;d

Opublikowano

Przecież napisałem na poprzedniej stronie jakie jest hasło. Człowieku, czytaj co się pisze w temacie -.-

przechwytywaniesb.png

Opublikowano

woBniaR

Zrobili obejście na twojego hacka w postaci bana.

A ban leci od razu automatycznie po wpisaniu komendy 'wez nie spam'.

Na moich ulubionych serwerach zostałem pobanowany na stałe. Z początku właśnie nie wiedziałem o co chodzi, dlaczego ban leci i tak sobie wchodziłem po każdym banie na inny serwer i wpisywałem komendę i za każdym razem ban.

Się załatwiłem, teraz pozostaje chyba odinstalować Soldka. ;] Bo praktycznie nie mam na jakich serwerach grać. Chyba, że na tych co nikt nie gra.

PS. Żeby nie było, nie mam do ciebie urazy, bo wiem, że sam się o to prosiłem, używając hacka, piszę to raczej żeby odreagować no i w sumie ostrzec innych i powiedzieć, że pomysł z tą komendą okazał się głupi.

Opublikowano

Po wejściu w soldat musisz wpisać tylko raz tę komendę, zatem czemu nie wpisałeś jej sobie na single a potem nie przeszedłeś na multi ? Za głupotę się płaci.

przechwytywaniesb.png

Opublikowano

CosiekM, jeśli masz bany na hwid to zmień sobie jakiś klucz w rejestrze odnośnie biosu / procesora, jeśli na ip to zainteresuj się VPNem.

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Opublikowano

Jakiś klucz? Ja się nie znam na tym, wiem tylko że Uruchom>regedit i co dalej. Bo jeszcze coś popsuję. Możesz dać przykład jakiś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...