Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Lulu, the Fae Sorceress

APBR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3T2-_rEew0A

- tutaj macie patch preview

9777920400_1341294249.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tak się cieszyłem że to będzie ap, duże dmg, fajnie się grało na midzie.... ew. solo top ale za duzo chyba wymagam... a tu support -.-' juz mialem 6300 ale chyba kupie kogos innego

Opublikowano

A tak się cieszyłem że to będzie ap, duże dmg, fajnie się grało na midzie.... ew. solo top ale za duzo chyba wymagam... a tu support -.-' juz mialem 6300 ale chyba kupie kogos innego

A co mało Ci tych casterów? solo toperów? Pomyśl kiedy ostatnio support wyszedł.
Opublikowano

yes

a fiory nie nerfia -.-

pewnie krotko grasz w lola lub nie znasz riota :P juz na samym poczatku filmu mowia ze omowia czesc zmian a nie wszystkie. fiora pewnie dostanie nerfa jednak dowiemy sie o tym kiedy pokaza cala liste.

@topic

dziwna jest mechanika tej postaci :P myslalem ze bedzie cos typu sona. nie wyobrazam sobie kontrolowanie takiej wrozki

Opublikowano

pewnie krotko grasz w lola lub nie znasz riota :P juz na samym poczatku filmu mowia ze omowia czesc zmian a nie wszystkie. fiora pewnie dostanie nerfa jednak dowiemy sie o tym kiedy pokaza cala liste.

@topic

dziwna jest mechanika tej postaci :P myslalem ze bedzie cos typu sona. nie wyobrazam sobie kontrolowanie takiej wrozki

omg ona jej nie bedzie kontrolowac , to poprostu bedzie kolo niej latało, to czesc ubrania, a jak lulu uzyje skila to ta wrozka ma dodatkową animacje to nie ejst to samo co kulka orianny

Opublikowano

Wreszcie support. Skille ma zajebiste. Mimo braku heala będzie to potężny support.

heh, nie sądze, support bez heala? nowość. kazdy support powinien miec jakiegos heala, chodźby najmniejszego no ale pozyjemy zobaczymy.

Opublikowano

heh, nie sądze, support bez heala? nowość. kazdy support powinien miec jakiegos heala, chodźby najmniejszego no ale pozyjemy zobaczymy.

Głupoty gadasz. Janna, nie ma stałego heala na skillu. Jedynie ulti, a mimo to jest epickim supportem ;3

Opublikowano

Głupoty gadasz. Janna, nie ma stałego heala na skillu. Jedynie ulti, a mimo to jest epickim supportem ;3

zgadzam sie Janna jest zajebistym supportem a cd jej ulti to minimum 60 sekund wiec mało czasem healam ich tak poprostu no ale support to ma być support , ma mieć heala, LulU nie ma heala no i po co ci np. taki buff do Pż skoro masz 15 hp goni cie cały team ona zmienia jednego w wiiewióre a potem co? :x

daje ci buffa do pz i i tak giniesz LOL nie mowie ze bedzie słaba to jedynie moje przypuszczenia.

Opublikowano

Mam pytanie co do Lulu-nowej postaci (supportowej?)

Grałem nią dzisiaj już na PBE i czy ona jest supportem ? albo będzie? złożyłem itemy na ap i ładnie wali , fajne ma combo

Co prawda nie ma heala ale ma tarcze, slowa i ulti fajne

więc co to jest ?

Opublikowano

Mam pytanie co do Lulu-nowej postaci (supportowej?)

Grałem nią dzisiaj już na PBE i czy ona jest supportem ? albo będzie? złożyłem itemy na ap i ładnie wali , fajne ma combo

Co prawda nie ma heala ale ma tarcze, slowa i ulti fajne

więc co to jest ?

wszedłęm dziś na PBE i nie ma jeszcze Lulu jest tylko ekran logowania zmieniony i muzyczka ale lulu nie ma to jak to jest? tez bym chciał nią pograć

Opublikowano

zgadzam sie Janna jest zajebistym supportem a cd jej ulti to minimum 60 sekund wiec mało czasem healam ich tak poprostu no ale support to ma być support , ma mieć heala, LulU nie ma heala no i po co ci np. taki buff do Pż skoro masz 15 hp goni cie cały team ona zmienia jednego w wiiewióre a potem co? :x

daje ci buffa do pz i i tak giniesz LOL nie mowie ze bedzie słaba to jedynie moje przypuszczenia.

Skoro twoje wyobrażenie na temat supporta opiera się jedynie na healu to zostaw lepiej dolną linię innym graczom.

Ciekawa postać. Myślę jednak, że ze względu na cenę nie będzie tak popularna jak aktualne topowe supporty.

Opublikowano

Skoro twoje wyobrażenie na temat supporta opiera się jedynie na healu to zostaw lepiej dolną linię innym graczom.

Ciekawa postać. Myślę jednak, że ze względu na cenę nie będzie tak popularna jak aktualne topowe supporty.

nie oceniaj supporta po tym jak pomaga ad carry na linii tylko p otym co moze zrobić w teamfightcie, no właśnie Janna i Sona królują, jeśli chodzi o teamfighty

Opublikowano

Ja licze na to że to będzie suport bo dawno nowego nie było a poza tym jak takie coś by było OP to by było zjeban* i tyle.

support nie moze być OP , tak sądze, no chyba ze jej ulti bedzie dawało np 1000/2000/3000 hp no to wtedy to bedzie chamstwo

Opublikowano

Lulu- grałem na PBE, koksi, duże bazowe dmg ze skilli, Q uzywanie podwojnie, jedno od bohaterki drugie od motylka(nie pamietam nazwy) slow 80% na 2sec z Q, slow 60% z W, przyspieszenie 35% z W(zalezy czy na wroga czy na sojusznika), 350 shield lub dmg z E+pokazywanie przeciwnika przez 5 sec. Z ulti +300/450/600 HP i podrzucenie wszystkich celi naokoło(uzywane na sojusznika)

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Nie zauwazylem ze jest w rotacji B)

Dobra ta Lulu, naprawde sobre ulti z niskim CD fajne Q którym mozna spamować, tak więc łezka opłacalna, wgl sądze ze AP Lulu tez by była dobra , ma az 3 skille które zadają dmg więc mozna spróbować, ma fajne buffy , tak wiec moge nawet powiedzieć ze jest troszke OP :P

Opublikowano

Tu macie co nieco o niej.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Dlaczego ona wychodzi za 6300 ??? Support for 6300...

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Kurczę. Moim zdaniem to tylko kwestia czasu kiedy cena Lulu zostanie zmniejszona do 3150/4800, bo ta cena jest za dużo.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Spokojnie, ludzie niechętnie grają supportami tak więc cena 6300 IP / 975 RP jest raczej tylko dla kolekcjonerów, fanatyków supportów lub bogatych dzieci z RP.

Riot pewnie obniży cene.

co jak co ale supporty nie robią ''tons of damage'' :>

Opublikowano

za dużo ?

przecież to będzie taki op że ja prdl

np. tw, nafeedowany shaco zabija wszystkich na 2 hity, lulu go przemienia w zwierzątko i shaco pada w 2sec...

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...