Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sugestia dotycząca działu "Zbanowani"

Pro kiki Junior

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dobra sugestia?

• Tak.
      73
    • Nie.
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja prdl. M@niek , Seldek, kokosz ,zajrzyjcie ... (ref tak wcześnie ,bo teraz większość GM'ów dostępni...)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Po co dział Sugestie i ten temat kokosza z pierdoleniem o IDEACH i lepszym podejściu do użytkowników ? Nawet czasu nie macie by zweryfikować sugestie i dodać nowości jeśli takie sugestie są pozytywnie przyjmowane przez innych ?

jqeuR.png

Opublikowano

Dzisiaj na forum przytrafiła się pewna sytuacja, która dała mi jasno do myślenia, iż ten sposób nie przejdzie. Mieliśmy dzisiaj wyjątkową falę reklam. Jeden użytkownik założył chyba z 15 kont, które za każdym razem były banowane permanentnie. Sa to typowe boty, które tworzą konta tylko po to, by napisać post/temat z reklamą. Sądzę, że jeżeli umożliwić by takim użytkownikom wgląd do działu nawet po banie, możliwe, że nadal by robili, to co do tej pory- wysyłali reklamy. Mamy wtedy jeden problem- skoro osoba została zbanowana i nadal może pisać posty /tematy reklamujące, to jaki w tym jest cel? Osobiście sądzę, że nie ma żadnego.

Opublikowano

@Wredna

a może posty akceptowane przez GM (ew. inne wybrane osoby) w dziale zbanowanych rozwiązały by ten problem, który przedstawiasz w swoim poście ;) ?

A może możliwość pisania tylko w temacie ze swoim nickiem zbanowanym ( przykład: xxx zbanowany przez xamizo- tylko xxx, xamizo i GM ma prawo odpowiedzieć). Nie wiem czy jest to możliwe technicznie, ale jest pomysł :D

Opublikowano

Lecz i tak było by to widoczne tylko dla Was /Nas (teamu moderacyjnego ;)), a to to już mniejsze zło, niż widoczne dla każdego ( choć i tak przecież dział Zbanowanych nie ma takiego powodzenia jak Metin, Minecraft ).

Opublikowano

Skoro już tak obawiamy się spamu w dziale Zbanowani to zapytam jaki macie problem z wprowadzeniem CAPTCHA w dziale Zbanowani ? Captcha miałoby utrudniać znacznie pracę botom bo te boty tutaj raczej nie obsługują dobrej captchy.

jqeuR.png

Opublikowano

Dzisiaj na forum przytrafiła się pewna sytuacja, która dała mi jasno do myślenia, iż ten sposób nie przejdzie. Mieliśmy dzisiaj wyjątkową falę reklam. Jeden użytkownik założył chyba z 15 kont, które za każdym razem były banowane permanentnie. Sa to typowe boty, które tworzą konta tylko po to, by napisać post/temat z reklamą. Sądzę, że jeżeli umożliwić by takim użytkownikom wgląd do działu nawet po banie, możliwe, że nadal by robili, to co do tej pory- wysyłali reklamy. Mamy wtedy jeden problem- skoro osoba została zbanowana i nadal może pisać posty /tematy reklamujące, to jaki w tym jest cel? Osobiście sądzę, że nie ma żadnego.

Reklamy w działu "zbanowani"?

I odwołanie musiało by zawierać max ileś tam znaków, 0grafiki i linków wychodzących.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...