Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sugestia dotycząca działu "Zbanowani"

Pro kiki Junior

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dobra sugestia?

• Tak.
      73
    • Nie.
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ja miałem bana ,to po googlach chodziłem ,aby się wylogować xD Oczywiście na tak, bo czemu nie? ;)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

na tak, wielu użytkowników zbanowanych jest bez podstawy tylko dlatego ze moderator mial taki kaprus i zły dzien.

Jak osoba utworzyła nowe konto w celu wyjasnienia została ponownie zbanowana za niby multi.

napewno jestem na tak

Opublikowano
na tak, wielu użytkowników zbanowanych jest bez podstawy tylko dlatego ze moderator mial taki kaprus i zły dzien. Jak osoba utworzyła nowe konto w celu wyjasnienia została ponownie zbanowana za niby multi. napewno jestem na tak
Skończ już. Teraz będziesz pierdzielić że wszyscy BEEEEEEEEE bo Cię na kida nie wzięli. Klikaj wyloguj i spierdyczaj.

Albo pw do GM'a i Ci pomogą.

PS. Pisze się na pewno.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Moje zdanie jest neutralne, skoro ktoś dostaje bana to nie powinien mieć wstępu na to forum. Z drugiej jednak strony trochę by to ułatwiło odwoływanie się od bana, bo zakładanie specjalnie konta do odwołania się trochę uprzykrza życie.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Ja jestem na Tak na pewno ułatwiło to by odwoływanie od bana bo tworzenie kolejnych kont jest trochę uciążliwe

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Moje zdanie jest neutralne, skoro ktoś dostaje bana to nie powinien mieć wstępu na to forum. Z drugiej jednak strony trochę by to ułatwiło odwoływanie się od bana, bo zakładanie specjalnie konta do odwołania się trochę uprzykrza życie.

Chodziło mi o to, ze jak będzie miał tego bana to będzie miał tylko dostęp do działu zbanowani gdzie znajduję się temat dlaczego i na ile.

w83od2.jpg

Opublikowano

Można utworzyć grupę Zbanowani wtedy do tej grupy byliby przypisani ci co mają bana. Ban polegałby na tym, że grupa Zbanowani miałaby widoczny tylko 1 dział Zbanowani. Inne działy by były niewidoczne dla takiej osoby. Jest to dosyć łatwe i byłoby wygodniejsze dla Administracji. Bo tak muszą użerać się z nowymi kontami tworzonymi pod wyjaśnienia.

Jestem na TAK.

jqeuR.png

Opublikowano

@2xup

Jest grupa banned ,ale nikt nie przydziela nikogo do niej :) po prostu banują przez menu warna , a przydała by się taka opcja ,że po banowaniu przenosi do tej grupy :)

@top

tak.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...