Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powodzenia

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamykaj dalej. Sprawa nierozwiązana, otwieram.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

YYY.Nie wiem czy ja tu moge pisać, ale o co chodzi wytłumaczy ktoś.

Jak coś jest nie tak z postem prosze o usunięcie.

image.png 

Opublikowano

jeśli chodzi o Koniuha to dodam coś od siebie.

Niektórzy z was drodzy GMi zapomnieli o tym jak banowani byli moderatorzy za "wyzwiska" w stronę Geo.

PKJ najechał na Koniuha, a Koniuh na PKJ. w moich oczach nie ma kogoś bardziej winnego, Koniuh mógł po prostu zgłosić to i olać sprawę a nie wdawać się w flamewar. Sam jest obie winien.

Tak samo jak my jesteśmy karani za pisanie w Zbanowanych 5% i tam niby nie ma równych i równiejszych, więc czemu w takich sytuacjach jest taka zasada ?

Albo oboje są winni albo żaden.

@edit.

Chuj mnie obchodzi Twoje zdanie. To jest forum a nie jakiś kurwa cyrk, gdzie nikt nie jest nikomu równy, chuja zrobiłeś w przeciwieństwie do Kikiego.

EXPmIpC.gif

Opublikowano
jeśli chodzi o Koniuha to dodam coś od siebie.

Niektórzy z was drodzy GMi zapomnieli o tym jak banowani byli moderatorzy za "wyzwiska" w stronę Geo.

PKJ najechał na Koniuha, a Koniuh na PKJ. w moich oczach nie ma kogoś bardziej winnego, Koniuh mógł po prostu zgłosić to i olać sprawę a nie wdawać się w flamewar. Sam jest obie winien.

Tak samo jak my jesteśmy karani za pisanie w Zbanowanych 5% i tam niby nie ma równych i równiejszych, więc czemu w takich sytuacjach jest taka zasada ?

Albo oboje są winni albo żaden.

Jeżeli chodzi o mnie - global już tym zajął bo to ich sprawa nie twoja

Jeżeli chodzi o kikiego - niech się cieszy że dostał od kierzka na 3 dni niż od kokosza na zawsze.

@down

kokosz może dać perma nawet za błąd ortograficzny, ale bez przesady

qzco.jpg

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Jeżeli chodzi o mnie - global już tym zajął bo to ich sprawa nie twoja

Jeżeli chodzi o kikiego - niech się cieszy że dostał od kierzka na 3 dni niż od kokosza na zawsze.

Za flamewar jest 3dni więc perma nie mógł dostac.

@Up

Jak po mou wszyscy jechali to jakoś perma nikt nie dostawał, a tu taka zmiana?

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@Mtq

Thx.

@Top

To jest bez sensu 7 temat o jedno i to samo.

Na TSie pewnie sie leją przez mikro jakiejś randomy o to.

My nie mamy tu nic do gadania.

Najlepiej jeszcze 7 dni niech koniuh aka. Mixie bedzie kidem.

Tak wgle Mateq czemu nie ma PostMakera?

image.png 

Opublikowano

hah.

NasuWoj, gdy zabierają rangi nadają Membersa, jak napisze jednego posta w dziale w którym liczy posty dostanie ProUsera, kolejny post - kolejna "ranga"

na razie Mateq pisze w tym dziale, a tutaj nie liczy postów.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

lol, co ma nic ponad members do rangi za posty? ;O

Nie wiem.

Km5iG.png

Opublikowano

Sorry bardzo, wiele osób ma wpis "nic powyżej membersa", a jakoś są w MMT, mają Gold Membery... >.<

PKJ i Koniuh są winni. Oboje powinni dostać tego bana. Dostal moderatora, to teraz regulaminy się go nie tyczą? Bez przesady...

PKJ też był moderatorem i to o wiele dłużej. Można wspomniec jeszcze o tym, ile zrobił dla MMT.

Koniuh, skończ lizać. Masz już moda.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Skończcie już te wasze bajeczki z lizaniem. Dostał moda bo sobie w jakiś sposób na to zasłużył pracą w dziale.

Dostał ode mnie opierdziel i wie na czym stoi. To, że jest moderatorem nie oznacza, że może łamać sobie regulamin i on już o tym wie. Nie otrzymał kary w postaci bana tylko dlatego, że chwilę przed tam zanim ten temat powstał został moderatorem. Moja decyzja odnośnie jego była taka i tyle.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...