Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasada?

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kokosz dał Ci taki wpis za Twoje zachowanie, również on zabrał Ci rangę Gold Membera nie ja. Ja usunąłem Ci tylko tą nagrodę. Skoro nie masz rango to nie możesz mieć i nagrody. Taka zasada. Temat cls. Jak chcesz coś uzgodnić pisz do kokosza.
A co to kurwa za zasada? Gdzie ją mogę znaleźć? Siedzę tu od 2k7, więc chociaż trochę szacunku mi okaż i nie zabieraj czegoś, co sprawiedliwie wygrałem. Tak cię boli, że miałem jebany prostokącik przy poście?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Popierdoliło wam się w baniach nieźle..

Co do Mateqa to ma chłopak racje.Zresztą sam się naciąłem na humorki kokoszka więc i tak gówno zdziałamy.

Opublikowano

A co to kurwa za zasada? Gdzie ją mogę znaleźć? Siedzę tu od 2k7, więc chociaż trochę szacunku mi okaż i nie zabieraj czegoś, co sprawiedliwie wygrałem. Tak cię boli, że miałem jebany prostokącik przy poście?

Czy musisz tak rozpaczać po jebanym prostokąciku przy poście? Dajcie sobie spokój...

Opublikowano

Pimpusss:

Siedzisz od połowy 2k11, więc się nie udzielaj...

Mateq dostał zasłużenie Golda, więc mu go oddajcie, a nie przyjdzie taki "HEJO" (wiecie kogo mam na myśli) i myśli, że jest PRO i wgl. , bo ma GM. To jest ŻAŁOSNE.

Opublikowano

Czy musisz tak rozpaczać po jebanym prostokąciku przy poście? Dajcie sobie spokój...

On nie płacze, on pokazuje jakie jest mpc ;<

Do tego wygrał konkurs więc nikt mu tej nagrody odebrać nie może.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Nie chodzi o prostokącik, chodzi o fakt zajebania ci czegoś, co było twoje i ci się należało.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jeśli zasłużenie go dostał to tak samo zasłużenie mógł go stracić. Jeśli nie umie się zachować wobec innych ludzi to trudno.

Nie chodzi o prostokącik, chodzi o fakt zajebania ci czegoś, co było twoje i ci się należało.

Popatrz na to z innej perspektywy: Jeśli coś osiągniesz i wejdziesz na szczyt to musisz tam zostać, aby tego nie zmarnować...

Opublikowano

Jeśli zasłużenie go dostał to tak samo zasłużenie mógł go stracić. Jeśli nie umie się zachować wobec innych ludzi to trudno.

Weź się nie kompromituj i wyjdź z tego tematu, dzięki.

Km5iG.png

Opublikowano

To w tematach gdzie można wygrać golda powinno być :

"Możesz stracić rangę szybciej niż ją zdobyłeś"

Rangi za konkursy zdobywa się permamentie, kpw?

1332703407-U173186.png

Opublikowano

Pimpusss:

Mateq dostał zasłużenie Golda, więc mu go oddajcie, a nie przyjdzie taki "HEJO" (wiecie kogo mam na myśli) i myśli, że jest PRO i wgl. , bo ma GM. To jest ŻAŁOSNE.

:

27

lip

2011

nie masz prawa głosu.

Nie ważne jest kiedy się kto zarejestrował, każdy ma prawo do swego losu na forum , więc proszę nie pisz tak.

Co do sprawy z Mateq uczciwie wygrał konkurs więc to trochę nie fair tak po prostu zabierać mu jest nagrodę.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Prycin:

To samo mi napisał Ace na PW:

Nie ważne jest kiedy się kto zarejestrował, każdy ma prawo do swego losu na forum

Starzy userzy pamiętają czasy, kiedy było spokojnie...

Opublikowano

jakby ktos nie wiedzial, mateq dostal golda za takiego zajebistego arta

http://img641.imageshack.us/img641/542/jpego.jpg

a nie za wzorowe zachowanie

fs_overall.png

Opublikowano

Pimpusss:

nie masz prawa głosu.

Wy będziecie mi mówić, że nie mam prawa głosu, ponieważ wyrażam zdanie odmienne waszemu patrząc na TERAŹNIEJSZOŚĆ, a nie przeszłość...?

przyjdzie taki 2k11 , 2k12 i powie ci ze warunkiem gold membera jest kultura

Ktoś z normalnym rozumem nie będzie startował do gma/admina w celu "pojechania go". Nie pasuje wam skład teraźniejszego team'u to nikt was tu nie trzyma.

Może "humorki kokosza" były wywołane prowokacją z innej strony?...

Opublikowano

Wy będziecie mi mówić, że nie mam prawa głosu, ponieważ wyrażam zdanie odmienne waszemu patrząc na TERAŹNIEJSZOŚĆ, a nie przeszłość...?

Ktoś z normalnym rozumem nie będzie startował do gma/admina w celu "pojechania go". Nie pasuje wam skład teraźniejszego team'u to nikt was tu nie trzyma.

Czytam już któryś raz i nadal cię nie rozumiem o.O Gold powinien być mateq zwrócony.

1332703407-U173186.png

Opublikowano

Siedzę sobie prawie spokojnie w dziale od 5 miesięcy.Miałem lekką spine z Geoningiem.Wszystko ucichło z deczka.Pewnego wieczoru wchodze na mpc a tu baniq za wyzywanie czy tam coś teamu.Najelpsze jest to że nikogo nie wyzywałem..

Opublikowano

Siedzę sobie prawie spokojnie w dziale od 5 miesięcy.Miałem lekką spine z Geoningiem.Wszystko ucichło z deczka.Pewnego wieczoru wchodze na mpc a tu baniq za wyzywanie czy tam coś teamu.Najelpsze jest to że nikogo nie wyzywałem..

No to jest dziwne. Tylko większość innych przypadków jest po prostu sprowokowane, a potem płacz czego on to nie stracił...

Opublikowano
No to jest dziwne. Tylko większość innych przypadków jest po prostu sprowokowane, a potem płacz czego on to nie stracił...
Kiki, cass, mizzer i jeszcze kilku innych..

Ta sama sytuacja co moja ten sam dzien..

Opublikowano

Kiki, cass, mizzer i jeszcze kilku innych..

Ta sama sytuacja co moja ten sam dzien..

Wracasz do swoich? (kiki itp?)

Nie straciliście swoich rang, bo komuś się to nie podobało.

Opublikowano

Śmieszy mnie to Wasze "hejtowanie". Tak jak to powiedziałem na pw NiNeTaLeS: Chcecie być traktowani poważnie, to zachowujcie się poważnie.

Skargę, czy jak to w ogóle nazwać oddalam. Jak przyjdzie admin to się wypowie i tyle.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...