Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polityka forum

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc wczoraj otrzymałem wpis od kokosza

wru2I.png

Okej, nic do tego nie mam, zresztą nic bym nie wywalczył, bo niby jak. Pokazuje to jednak, że na tym forum mogą ci zajebać wszystko nawet bez podania powodu. Nvm. Miałem gold membera, który nie jest żadną rangą funkcyjną, rangi goldmember też już nie mam. Została nagroda, ale do czasu.

http://i.imgur.com/uqOek.jpg

RMCF wręcz emanuje dojrzałością. Możecie się cieszyć, że macie takiego gm'a.

Dochodząc do sedna, rozumiem, że kokosz może mieć kaprys i zarządzić "nic ponad members", ale jakim prawem odebrano (a raczej: Dlaczego rmcf mi ją zabrał?) mi nagrodę, którą sprawiedliwie wygrałem w konkursie? Zawsze wiedziałem, że to forum działa na zasadzie: "Ale brzydka pogoda. O, Mateq, ile on tu siedzi? 5 lat? Może go wyjebię i zabronię nadawania mu jakichkolwiek praw? Tak, świetny pomysł!", no, ale kurwa, żeby nawet wygranego goldmembera zajebać?

Apel do was, nie starajcie się o nic na tym forum, bo obudzicie się z ręką w kiblu pełnym gówna.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
(a raczej: Dlaczego rmcf mi ją zabrał?)

Bo jest kretynem.

Nikt się tu nie liczy z tym co osiągnąłeś,co zrobiłeś dla forum i ile czasu dla niego poświęciłeś.

Realia "polityki MPCForum".

Można zagiąć ten system zwyczajnie liżąc dupe,ale gdzie tu sens ?

Opublikowano

Ale kokosz wpisał Ci "Nic powyżej membera" czyli goldmember odpada.

Na to wynika chyba

To już chyba bardziej była decyzja kokosza niż rmcf

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Z tego co widać to raczej była to decyzja kokosza, a RMCF zrobił to po prostu za niego.

Ale po co Golda zabierać ? ;x

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nagroda, a ranga to 2 różne rzeczy.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@ZiomQ

Bo to zjeby.

Już od dawna wiadomo, że nie ma co się tu starać :D

Matequ, i tak zawsze będziesz naj hejtem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ach, a ta radość rmcf'a po zabraniu mi nagrody - bezcenna. Haahahahaha.

Km5iG.png

Specjalista
Opublikowano

Są osoby które miały wpis ''nic ponad members'', a siędzą w MMT, albo mają exmoda, a taki Joaquin Phoenix ma tylko Postwritera, a tyle zrobił na forum.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

mateq to przecież mpcforum, czego się spodziewałeś? ich chuja obchodzi czy wygrałeś konkurs czy nie.

Co do nazwy tematu:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Totalitaryzm

Know that. Pokazuję tylko ludziom co ich czeka.

Km5iG.png

Opublikowano

A wiesz co to anarchia czy jeszcze w podstawówce nie nauczyli?

Km5iG.png

Opublikowano

Ale kokosz wpisał Ci "Nic powyżej membera" czyli goldmember odpada.

Na to wynika chyba

To już chyba bardziej była decyzja kokosza niż rmcf

Idź lizać dalej, mod gwarantowany.

Z tym nic ponad members chodzi o to że dostanie rangi + kidmod.

Przecież w nazwie golda jest gold member więc?

mateq to przecież mpcforum, czego się spodziewałeś? ich chuja obchodzi czy wygrałeś konkurs czy nie.

edit.

ja dostałem od kokosza 95% za "spam". umotywował ten czyn słowami "jest to twoja ostatnia szansa" gdzie mówił mi to 2 tygodnie przed daniem procentów.

267455-310201215111pm.png

;)

Też dostałem 95% ,, Ostatnia szansa '' za pw.

Btw. Który mi znowu tytuł użytkownika zabrał?

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Po prostu podpadłeś mu czymś, a RMCF to dzieciak, dano mu nieco władzy wirtualnej i już myśli, że jest pro elo koksem a obraza jego boskiej osoby równa się wyrokowi śmierci, którą wykonuje on sam dając ci bana, bądź odbierając tytuły bo na nic więcej go nie stać...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ja was nie rozumiem co macie na myśli mówiąc "lizanie dupy".

Każdy ma swój rozum i tak jak administracja nie daje rang przez takie coś...

Przypomnijcie sobie moment kiedy nadawali wam rangę KidModeratora jakiego mieliście banana na mordce.

Teraz macie wyje**** i nie wiem czego oczekujecie. Postawcie się w roli administratora.

Tyle ludzi do ogarnięcia, ale życie czasami jest niesprawiedliwe i przekonacie się o tym bardziej w realu niż na forum.

Proszę bez komentarzy "Lizodup" itp. Bo wyraziłem tylko i wyłącznie swoje zdanie.

Opublikowano

Ja też od kokoszka dostałem wpis: Nic ponad ExMod. Nagrody jeszcze mam lulz.

Kpina z tych "wspaniałych globali" co fapią sobie chyba do swojego kolorka na MPC. (żeby było jasne, chodzi mi tylko o niektórych)

Opublikowano

Mnie tam na nagrodzie nie zależy, nigdy się o nią nie upominałem,tak jak pkj:). Pomogłem forum w potrzebie i to dla mnie najlepsza nagroda, chociaż teraz patrząc na to co się dzieje to bym tego nie powtórzył.

Opublikowano

Mnie tam na nagrodzie nie zależy, nigdy się o nią nie upominałem,tak jak pkj:). Pomogłem forum w potrzebie i to dla mnie najlepsza nagroda, chociaż teraz patrząc na to co się dzieje to bym tego nie powtórzył.

Mi też nie chodzi o ta jebaną nagrodę, tylko o zasady. Czemu zabiera się komuś coś, co sprawiedliwie wygrał w konkursie?

Km5iG.png

Opublikowano

Ich forum ? Ich nagrody ? Kim ty jesteś ? Tylko korzystasz z forum. To wszystko należy do nich, oni tym zarządzają i mogą w każdej chwili zabrać ci co im się spodoba. I nie masz nic do gadania.

Dodatkowo masz notatkę "Nic ponad members" czyli nie możesz być goldem, bywa ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...