Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] RMCF1902

NasuWoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,Obrazu na wstępie pisze RMCF nie zamykaj tego czekam na odpowiedz kogoś kompetentnego z administracji.

A wiec do rzeczy,

dostałem blok postów za ten temat

http://www.mpcforum.pl/topic/574971-pytanieskarganick/

Niby za obrazę, po1. nie widzę tam obrazy,po 2. jeśli ktoś bierze za obrazę "Lizać Dupe" to okey,tylko przed w/w obrazą napisałem "za przeproszeniem".

Oraz oczywiście dostałem warny

http://screenshooter.net/1337131/dfqqafi

2 sprawa dostałem bana na 48h za "spam statusami"

http://www.mpcforum.pl/topic/575051-nasuwoj/

jednak w regulaminie nie jest napisane ze to jest karane, a jeśli napisanie 3 statusów w ciągu 15min to spam to nie wiedziałem bo w regulaminie czegoś takiego nie ma.

A co do statusów chciałem sie dowiedzieć czy mogłem dostać 48h bloka za w/w temat o nickach.

Pozwolę sobie pokazać przykładowe nie słuszne bany od RMCF1902

http://www.mpcforum.pl/topic/575770-easy33/

UB ale jednak ban był.

http://www.mpcforum.pl/topic/574147-endymion/

Co to za powód nie umie sie zachować? Bo tego w regulaminie nie widzę.

A z tego co wiem tylko Administracja może banować za rzeczy nie uwzględnione w regulaminie.

To tyle i jeszcze raz czekam na wypowiedz kogos z Administracji a nie GM, Modów.

Dziękuję za uwagę pozdrawiam.

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do 1 to znowu niesłuszny blok na posty. Według mnie nie ma tu żadnej obrazy

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Nie słuszny ban dla easy33? Ja bym od razu perma dał.

Jeden napisał coś o kierzku i rmcf to drugi zaczął powtarzać

gówno o tym wiedząc. Czepiacie się jakiś pieprzonych nagród

które rmcf'owi dał makin więc szczerze to "Gó*** wam do nich".

Poza tym dla mnie bany słuszne bo to już przesada. Zazdrość zżera ?

hejtujcie.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Do 2. jakbyś zaczął używać mózgu to byś się domyślił, że za to jest warn/ban.

Nie raz widziałem za to bany.

Nie rozumiesz ze nie ma tego w regulaminie? to skad mialem wiedziec?

Opublikowano

W regulaminie jest to, ale ujęte nie tak dosłownie bo regulamin by trochę dziwnie wyglądał jako

Zakaz używania słów
"Liże dupe"
"Kurwa"
"Lama"

@down

liże żeby dostać moda aczkolwiek nie wiem czy się uda

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Nie słuszny ban dla easy33? Ja bym od razu perma dał.

Jeden napisał coś o kierzku i rmcf to drugi zaczął powtarzać

gówno o tym wiedząc. Czepiacie się jakiś pieprzonych nagród

które rmcf'owi dał makin więc szczerze to "Gó*** wam do nich".

Poza tym dla mnie bany słuszne bo to już przesada. Zazdrość zżera ?

hejtujcie.

Lizu lizu ? :) Wyjdź...

Nie mam czego zazdrościć. Ale ty możesz dzięki takiej postawie moda wyłapiesz :)

Wracając do tematu nie no róbmy sobie jaj żeby za takie coś warny/bloki/bany dawać. Powinna być wolność słowa i np żeby sobie każdy dowolną sugestie napisał bez obawy o karę. Ogar.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Szwing, vice król CS'a, murzyn mateq'a pragnie poinformować, że kilka razy była poruszna kwestia spamu w statusach.

I to jeszcze za czasów mou jak był admem - czyli w chuj niedawno.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Szwing, vice król CS'a, murzyn mateq'a pragnie poinformować, że kilka razy była poruszna kwestia spamu w statusach.

I to jeszcze za czasów mou jak był admem - czyli w chuj niedawno.

Tylko ze nigdzie nie jest to napisane.

@

Wystarczy użyć tzw. mózgu, albo bardziej go wysilić.

Ty chyba nie rozumiesz co napisałem, Skąd miałem wiedzieć ze za to jest ban jak nie ma tego w regulaminie?

Co ja jestem jasnowidz?

Ze ty siedzisz ciągle w statusach, itp to może wiesz, jednak ja czytałem regulamin i takiego punktu nie ma.

Opublikowano

@UP

Teraz za wszystko można dostać warna/bana. Najlepiej nic nie pisać.

A szególnie gdy pan RMCF zaczyna rządzić się i banować za byle co tylko i wyłącznie dlatego, że jest za przeproszeniem "pieprzonym dzieciakiem" Ponieważ siedzi 24/7 i warnuje, bo co by miał bez celu siedzieć?

Musi komuś "wjebać" warna, bo jego życie to MPCforum.pl, a jak nie dał by komuś w któryś dzień warna/bana to dla niego to dzień stracony, to się nazywa uzależnienie, najlepiej udać się z tym do psychologa, ewentualnie wyjść na dwór i znaleźć se jakąś dziewczynę.

Pozdrawiam, post nie miał na celu nikogo obrazić, jest on jedynie moim zdaniem, które uważam za słuszne.

Krzysztof

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Ale macie problemy.

Wyjaśnię wam coś :)

To jest internet a do tego forum o grach gdzie jest pełno trolli, hejtów, neo i tp wiedz tutaj musi być coś takiego stosowane bo za dużo by było pozwolone.

Podam przykład

Wchodzi nowy użytkownik i jest ogłoszenie że są nowi modzi i tp a pod spodem posty że ten i ten lizał to ma moda wiedz jakie będzie ktoś miał zdanie o forum ? że wystarczy polizać i ma się moda ;)

Jak na moje oko oba warny/bany słuszne i tyle.

PS. to kokosz decyduje co sie dzieje a wy macie tye do gadania co żyd za okupacji :)

jbnYjmf633fsA9.png

Opublikowano
4. Użytkownik, który swoimi wypowiedziami będzie zaniżał poziom dyskusji Forum lub spójność wątków, w szczególności poprzez: - pisanie postów odbiegających znacząco od tematu głównego - niestosowanie się do zasad ortografii - wulgarne wypowiedzi - wypowiedzi tzw. zaczepne pod adresem innych Użytkowników - wypowiedzi, które w swej treści mogą burzyć porządek i relacje między Użytkownikami Forum - pisanie językiem niezrozumiałym lub budzącym wątpliwości, co do intencji - wypowiedzi zaburzające poprawną komunikację między Użytkownikami Forum, - odsyłanie Użytkowników do innych serwisów w celu uzyskania odpowiedzi, może zostać upomniany prywatnie, publicznie, może otrzymać negatywną reputację, może otrzymać oficjalne ostrzeżenie, może zostać zablokowany na czas określony lub nieokreślony, a w ostateczności nawet usunięty z listy użytkowników Forum.

2. Użytkownik jest zobowiązany do ważenia swoich wypowiedzi, tak by nie obrażały uczuć oraz przekonań innych.

Te dwa punkty, nawiązujące do pierwszego przypadku.

Niektórzy modzi/gm nie przywiązują do tego dużej wagi, ale RMCF jest bardzo dokładny.

Odnośnie spamu statusami, to faktycznie, nie ma tego w regulaminie, ale jeszcze zależy w jaki sposób spamowałeś.

Opublikowano

Post powyżej jest właśnie przykładem tego lizu lizu, czy ty przykładowo za to, że komuś podpowiesz coś na czym się znasz a potem dostaniesz warna od pana i władcy to będziesz Heapy?

Za to, że chciałeś komuś pomoc dostajesz bana?

Super nie?

Tyle ode mnie, pozdro.

@Edit

Niee wredna :D

Ten post:

Ale macie problemy.

Wyjaśnię wam coś :)

To jest internet a do tego forum o grach gdzie jest pełno trolli, hejtów, neo i tp wiedz tutaj musi być coś takiego stosowane bo za dużo by było pozwolone.

Podam przykład

Wchodzi nowy użytkownik i jest ogłoszenie że są nowi modzi i tp a pod spodem posty że ten i ten lizał to ma moda wiedz jakie będzie ktoś miał zdanie o forum ? że wystarczy polizać i ma się moda ;)

Jak na moje oko oba warny/bany słuszne i tyle.

PS. to kokosz decyduje co sie dzieje a wy macie tye do gadania co żyd za okupacji :)

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Te dwa punkty, nawiązujące do pierwszego przypadku.

Niektórzy modzi/gm nie przywiązują do tego dużej wagi, ale RMCF jest bardzo dokładny.

Odnośnie spamu statusami, to faktycznie, nie ma tego w regulaminie, ale jeszcze zależy w jaki sposób spamowałeś.

Napisałem 3 statusy w ciagu 15min o tresci "Czy mogłem dostać bloka 48h za ten temat <link>,Linki do Mpcforum można dawac.

Bo miałem bloka wiec nie miałem sie jak zapytać postem,oraz nikt nie odpisywał.

A co do Obrazy jest napisane "Za Przeproszeniem"

Opublikowano

@NasuWoj

Skarga i tak ci nic nie da .

Taka praca jego .

FMCF i tak zamknie ci ten temat ;D

@Krzysztofa

A ty za takie coś pewnie bloka dostaniesz ^^

I to tyle....

@Wredna

Chciałbym zobaczyć ciebie jako globala.

Jesteś o wiele milsza .

Nie chce tu nikogo urazić z Gm'ów .

oDYVDfv.gif
Opublikowano
Napisałem 3 statusy w ciagu 15min o tresci "Czy mogłem dostać bloka 48h za ten temat

Rozumiem, że w statusach były linki, więc:

14. Jakiekolwiek linki publikowane w statusach i komentarzach do statusów są zakazane i będą usuwane. W przypadku wstawienia weń linków wychodzących poza MPCforum (tzw. Reflinków) użytkownik może zostać ukarany blokadą konta na 7 dni, lub ostrzeżeniem.

Gdyby był jeden, to by został usunięty, ale że było więcej to zostałeś ukarany.

Opublikowano

Ja kiedyś od Makina dostałem warna za zadanie pytania, bo nie zrozumiałem treści tematu... Witamy na MPCForum ^^

Pierwszy warn był nie słuszny, przecież on tylko chciał się dowiedzieć, a wy kurwa od razu z warnami lecicie jakbyście życia po za mpc nie widzieli...

Drugi też niesłuszny. W regulaminie nie ma nic o tym.(tz. o pisaniu statusów, a nie o linkach) Czy tak trudno dopisać parę linijek, aby nie było nieporozumień takich jak to?

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Rozumiem, że w statusach były linki, więc:

Gdyby był jeden, to by został usunięty, ale że było więcej to zostałeś ukarany.

No tak ale pisze ze za linki wychodzące poza forum jest ban:)

A za linki z mpcforum status powinien zostać usunięty.

@

Piszesz o drugiej części punktu. W pierwszej uzasadnione jest, że zabronione są JAKIEKOLWIEK linki.

Ale pisze ze bd usuwane,a wychodzące linki banowane:)

Opublikowano

A jak pan kierzek czy też jakiś moderator wrzuci linka do swojego tematu to jest dobrze tak?

Bo ja nie rozumie waszego rozumowania, administracja powinna dawać szarym memberom wzór, a nie jeszcze robić wszystko na odwrót, tak samo jak z policją w polsce, myślą że im wszystko wolno.

|<|®Krzysztofa®|>|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...