Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

brać diete czy nie brac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sory za spam.

Czekaj dalej na "hejty" nikt nie będzie się kłócił z pajacem który nawet czytać nie umie że temat zamknięty przez autora...

Po pierwsze trzeba nie mieć żadnej styczności z siłownią żeby napisać że dieta jest nie potrzebna.

Po drugie masz w planie plecy więc o co c'mon?

Tyle odemnie nie licz na dalszą dyskusję, gdyż obrażasz mnie swoimi postami....

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sory za spam.

Czekaj dalej na "hejty" nikt nie będzie się kłócił z pajacem który nawet czytać nie umie że temat zamknięty przez autora...

Po pierwsze trzeba nie mieć żadnej styczności z siłownią żeby napisać że dieta jest nie potrzebna.

Po drugie masz w planie plecy więc o co c'mon?

Tyle odemnie nie licz na dalszą dyskusję, gdyż obrażasz mnie swoimi postami....

No to tak , nie ja tutaj Ciebie obrażam , tylko Ty mnie , bo "znawca" to nie jest obraza , ale "pajac" już jest .

Nie napisałem że dieta nie jest potrzebna , tylko , że nie jest konieczna bo i tak jest jeszcze nastolatkiem , więc czipsy od czasu do czasu zje .

To tyle , lecimy do końca i z procentami , czy zostawiamy to w spokoju ?

Opublikowano

Up ja cię nie obraziłem, tylko porównałem, twój cały post jest nastawiony negatywnie do odbioru. Do tego piszesz nie posiadając podstawowej wiedzy o ćwiczeniu na siłowni, przykłady podawałem wyżej, ale przytoczę je jeszcze raz.

Po pierwsze sześciopak bardzo by Ci się przydał, ze względu na młody wiek Twój kręgosłup "zardzewiały" nie jest , a mięśnie brzucha tylko go utwardzą .no spoko six pack jest fajny, ale dalsza czesc tego zdania to nie porozumienie, miesnie brzucha stabilizują wyprostowaną postawę ciała a nie utwardzają plecy. Nie będziesz miał silniejszych pleców robiąc brzuszki.

Po drugie to PLECY ! ćwicz jak najwięcej , nie ma lepszych efektów od pleców nie ma to jak wygladac jak mutant, niesymetrycznie, bez proporcji. Po drugie "ćwicz jak najwięcej plecy" prosta dorgoa do przetrenowania bądź kontuzji.

Po trzecie to dieta nie jest aż tak konieczna , jesteś jeszcze prawde mówiąć dzieckiem , więc od czasu do czasu napewno wpierdalasz jakieś chipsy na śniadanie czy coś .I co z tego że jest nastolatkiem? Uważasz że zbuduje masę mięśniową z "czipsów" i coli? Bez względu na to czy ma 14 lat czy 40 lat dieta to 80% sukcesu do zdrowej i muskularnej sylwetki

Dla mnie tema temat jest już wyczerpany i nie rozumiem dlaczego ciągle próbujesz się pokazać na forum jaki to mądry nie jesteś, nie wnosząc nic do tematu...

Niech to ktoś w końcu zamknie bo się człek nie odczepi...

Opublikowano

Za dużo, jak na twoją wagę to 100 tabs (po 5mg) 15mg/ed do tego kup jeszcze nolvadex na wszelki wypadek (jakby ci suty zaczęły puchnąć)

Jakiej firmy?

Ale i tak stanowczo odradzam :)

Opublikowano

tak tylko pisze xDD

suty puchnac haha :D zartuje narazie na sucho potem jak bedzie +50 w bicku albo +45 to juz metka w strzalach ;

f

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Metka w "szczałach" u nas nie do zdobycia, do tego injekcje do miejscowe co godzinę. Poczekaj przynajmniej do 18 roku życia. Bo tyle co piszesz to na sucho może w 10 lat zrobisz ;p

Opublikowano

zbychu kosa rozumiem ze ta 'meta w strzalach' to zart ? ^^

tak 45-50 na sucho narazie :>

nie no w sumie to 50 mogl bys miec na sucho ale to bys

wygladal jak bekon i bys nie przypominal kogos kto cwiczy ale kogos

kto zje ciagle i nic nie cwiczy

ale 40-43cm. z nawet fajna rzezba mozna zrobic

na sucho niech ktos juz zamknie ten temat bo widze ze Keji tak samo sie znasz

zajebiscie na tym malolatowi radzisz mete zapodawac jak on nawet dla jaj napisal

ze chce wziasc

pisalismy Ci wiele razy sfd albo kfd i masz tam all odpowiedzi ale widac

ze Ty lubisz siegac po porady 15 latkow ktorzy pakuja 1 mies. i wiedza

wiecej od ludzi z wieloletnim doswiadczeniem

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...