Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odbicie-Cheat (dla obeznanych w temacie DMG etc.)

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bawiąc się w napadanie innych królestw na serwerze PandoraMT2 <3 zainspirowało mnie odbicie szamanki. Stwierdziłem, że gdyby wkleić odpowiednio Event'y do plików odrzucenia ("telepanie" postaci gdy ktoś nas bije) to może zadziałałoby to jako odbicie... A więc "w kopalni praca wrze". Po 15 minutach kombinowania zalogowałem się na serwa, aby sprawdzić czy moje cudo działa. Loguję się 2 kontem, zdejmuje mu eq (żeby nie bić za dużo) biję w 1 konto i... nic nie zabrałem, tylko SAM padłem po 4 sekundach xD xD xD Jak zrobić takie cudo ? To bardzo proste.

1.Musimy znaleźć jakiś plik z DMG i skopiować jego zawartość od linijki:

MotionDuration

2.Otwieramy pliki które podam poniżej, i wklejamy do nich to co skopiowaliśmy

(2 pierwsze linijki zostawiamy w spokoju, wklejamy za nimi)

Pliki w których mamy to podmienić:

PIERWSZE

Ścieżka:

...ymir work / pc2 (lub pc) / folder postaci / general

Pliki:

back_damage_flying.msa[/b]
[b]back_falling_stand.msa[/b]
[b]pick_up.msa

Ze zmianą animacji na hit lub wait.

DRUGIE

Ścieżka: ta sama co wyżej

Pliki:

[b]damage_flying.msa[/b]
[b]dig.msa[/b]

Bez zmiany animacji

Polecam 7-13 eventów i Radius na 300-350

Wszystko jest zrozumiałe ? Nie ? To kombinować ! Przykład poprawnego pliku pick_up.msa na ninje faceta:

http://wklej.to/9JIoU

PS działa na Globalach na zasadzie wait hacka (instalujemy moda i w folderze wait hack dokonujemy zmian)

PS 2 po PS nie daje się kropek !!!!!

PS 3 różni się od tego: http://www.mpcforum.pl/topic/504967-minitut-jak-zrobic-dmg-na-bron-aby-dobrze-walilo/tym, że działa nie tylko na hity, ale również na skille.

Opublikowano

A zrobiłbyś gotowca i wstawił na jakiś hosting?

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

groky02 - kto jest mądry to sobie ustawi, po za tym z twoją strukturą wolniej bije (bynajmniej u mnie, może coś zjebałem albo ty zrobiłeś jakąś nową :P)

heniacz123, gromiec, Gizdu, kortax - czytajcie nazwę tematu i nazwę działu. To są poradniki jak zrobić dany hack/cheat więc jak się na tym nie znacie to po prostu wyjazd.

PS czemu żeś dostał bana na misiekantosa ?

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ogarniam. Skoro sam padłeś, to po co nam ten cheat? Żebyśmy dedali po 4 sekundach w PvP? Wyjaśni mi to ktoś?

mca.png

Opublikowano

Sorka za nieścisłości ^^ To nie działa w dwie strony. Spróbuję napisać to w lepszy sposób:

Hack działa na zasadzie wait hacka, z tym że on nie jest w plikach wait tylko

back_falling_stand.msa

i w innych które podałem. Jak wiadomo wait odpala się tylko gdy stoimy, ten hack atakuje przy animacji uderzenia,

czyli gdy ktoś nas uderzy a postać jakby "zatrzęsie" się.

Jeszcze prościej: gdy ktoś/coś nas uderzy to to mu odda 2-3 razy, jednak nie zawsze (nie wiem od czego to zależy)

Gdy my kogoś uderzymy nic się nie stanie, tak samo jakbyśmy mieli wait hacka i ktoś inny by go nie miał, będzie bić ale bez obrażeń.

@ Chodziło mi o to że SAM padłem czyli nasz przeciwnik padł jeśli to było nie zrozumiałe

Opublikowano

Dużo osób prosi o gotowca. Hmm no w sumie. ;] Jeśli możesz to osobiście byłbym zadowolony :)

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taaa bo @Lubie da ci gotowca . . On nigdy nie dawał gotowców (nie licząc waithacka) ale np dmg hack x15 co chmurką się spota każdego wybijało ;D. Lenia ma chyba :P. Ja bym zrobil sobie to ale jak rozpakuje to zapakować nie mogę bo pisze "Nie mozna znalezc *nazwa pliku*"

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...