Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odbicie-Cheat (dla obeznanych w temacie DMG etc.)

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam. Co to w ogóle daje, jest baedzo pomocne w expie/dropie/pvp? 100% odbicia czy jak. Chciałbym się dowiedzieć. Niech ktoś zrobi filmik, tak będzie najlepiej i 0 wątpliwości.

Edit. No to kiedy będzie ten filmik?

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie chce mi sie tego robić, ale potrafiłbym jakoś to zrobić. Ale nie będę się trudził skoro nie wiem co to w ogóle daje? Że masz odbicie jak u szamanki? Jest to rozpoznawalne. Wstaw filmik jak to działa a nie tłumacz, gdyż nie każdy zrozumie... No i jeszcze raz bardzo proszę o filmik!

Opublikowano

@up. Chodzi o to , że jak ktoś Cię uderzy (to Ty mając tego hacka) odbijesz jego atak i on dostanie te przykładowe 5k :D. Ale nie zawsze odbija ;p. Proszę o zrobienie gotowca na jakąś postać. Obojętnie jaką.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wygląda to fajnie tylko wstaw filmik/gotowca bo 80% osób nie ogarnia xD

@edit

Kur... męczyłem się dobrą godzinę i gówno mi z tego wyszło ;/

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem to hack nie działa gdy my bijemy (mimo ze ktoś nas też bije) czyli np w pvp, pvm.

Jeśli tak to w sumie mało przydatne, można się najwyżej pośmiać z ludzi, którzy obrywają gdy nas biją;p

Chyba że ci co nas biją równocześnie nic nam nie zabierają, jeśli tak to zaczynam robić;p

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

takie pytanko jak normalnie bije po 1k to odbicie tez po tyle bedzie bic?chodzi mi o ta modyfikacje nie normalne odbicie w itemkach czy skillach szamanki/sury

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czyli idziesz na bossa stajesz on Cie leje i sam pada? w tłumie na wojnach też przydatne.Osobiście i tak tego nie używam za dużo hacków to nie zdrowo ^^

Opublikowano

Czyli na wojnach np bym wogole nie padał, taa?? np jakiś dps(np archer) by mi walnął ognistą to by on dostał te obrażenia, które ja powinienem dostać??? Jeżeli można to bym prosił gotowca na pw pod serwer dragonmt2 na sure i ninje

Opublikowano

tez poproszę gotowca na serwer dragonmt2.

na sure i ninje.

Dam dużo lajków.

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czyli idziesz na bossa stajesz on Cie leje i sam pada?

Teoretycznie tak to powinno działać

w tłumie na wojnach też przydatne.

Przy słabszym sprzęcie może wywalać na wojnach

Co do gotowca, jest przecież NinjaHack Premium z wgranym odbicie-cheatem.

Przepraszam za odkop, chciałem ostatecznie odpowiedzieć na pytania.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...