Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uzaleznienie dzieci od tej wspanialej gry :)...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe, pewnie z 10/12 latki. Do szkoły plastycznej się nie nadają ;).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

dafuq? widać, że to jakaś podstawówka - bo...

1. nikt normalny nie rysowałby gówna z minecrafta.

2. żaden ogarnięty 'starszak' nie malowałby kredą, tylko jakimś sprayem. :O

niedługo będą konie z metina i smoki z mario. <3

Opublikowano

PATOLOGIA ! ... jak można rysować te je bane kwadraty z tej gry, a po drugie nie potrafią kwadratów rysować.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Boze ,czemus ich opuscil ...

Po 1. Nie umieja rysowac kwadratow

Po 2. Niezle po****ce to musze byc zeby malowac cos takiego i to jeszcze z takiego Gufna ...

61093c6efb.png

Opublikowano

@Mączka

Te twoje teksty zawsze mnie rozbroją.

@!.Szymcio:*

Plus za to że oglądasz naruto i masz KAKASHIEGO(i love him) w sygnaturce oraz jego cytacik!

@topic

W szkole u nas widnieje plakat z minecrafta -.- A na murze szkoły:

NAPIERDALAJCIE W MINECRAFTA

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

A teraz czas na mój długi post . Myślę że dzieci wagarowali i mają po 2 lata , uciekli z przedszkola i zlali kanarów w autobusie , teraz pewnie myślicie że ten post nic nie wnosi ? To się mylicie bo już opisałem wam kto to zrobił i co ich podkusiło (kanary w autobusie) . Więc kiedy szli to zobaczyli 17 letnią dziewke i zaczęli ją podrywać , kiedy chłop do nie zadzwonił to oni spytali się czemu ma zielony telefon ona powiedziała bo to Creeper z Minecraft . Więc oni wyciągnęli ze swoich spodni kredę i zaczęli malować .

@Topic

Mogli chociaż farbę użyć a nie kredę zabrali z ostatniej lekcji , namalowali i poszli się uczyć .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Dobrze, że to nie metin... Chociaż i tak wolę zwykłe klocki układać niż w minecraft (no co, lego jest dla ludzi w każdym wieku :D btw. Ciekawostka #1 Widzieliście, że Cobi to polska firma?)

Opublikowano

wolalbym by malowali mi metina na osiedlu niz minecraffa

Jednym słowem ci powiem, metin to gówno nie ma co robić, biegasz k*rwa z mieczem i napier***alasz w jakieś małe gównienka nie przypominające zwierząt/potworów..

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Pewno jakieś 8-11 latki, bo nie dośc ze nie spray, to jeszcze nie umią narysować kwadrata.

@off

ja tez widziałem narysowanego creepera na jezdni kredą -,- . I wczoraj widziałem jak 2 ,,idioci" robili pvp. Jeden z kijem, a drugi świgał kamieniami. Ten ,,pierwszy" był prawdopodobnie ,,graczem" , a ten drugi jak sądze ,,szkieletem". Te dzieci w czasach dzisiejszych są dziwne.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Szkoda, minecraft to naprawdę zajebista gra. Takiego pomysłu jeszcze nie było. Ale jest świetna dopóki grasz na singlu, na multi grasują stada neokidów, a napis na tym murze jest najpewniej skutkiem przymusowego wyjścia z domu na przerwę od kompa...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Prawdę mówiąc to takie dzieci powinno zamykać się w psychiatryku. Jest to bardzo poważne uzależnienie od komputera. Mają "niedosyt" tej gry, więc starają się, aby realny świat stał się grą. W przyszłości, może to mieć poważne psychiczne i cielesne "rany". Na miejscu ich rodziców ograniczyłbym komputer do 15 minut dziennie oraz znalazł dobrego psychologa.

Pozdrawiam El Piloto

graphic.png

Opublikowano

Jednym słowem ci powiem, metin to gówno nie ma co robić, biegasz k*rwa z mieczem i napier***alasz w jakieś małe gównienka nie przypominające zwierząt/potworów..

W majkrafcie wcale tego się nie robi c'nie?

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...