Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] RMCF1902

NasuWoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończ już ten temat.Pierdolenie głupie...

Spamowałeś , spamowałeś dostałeś bloka i przestałeś spamować. ( wszyscy mieli korzyść z tego ;) )

Będziesz płakał teraz 20 stron przez to?

I tak nic nie wskórasz , także odpuść sobie ;)

A ty zanim co napiszesz to przeczytaj pierw wszystkie posty, Bloka dostałem za obrazę a nie za spam.

A juz pisze to z 5 raz nie ma w regulaminie pkt ze nie można spamowac statusami.

Jak ci nie pasuje to wyjdz i nie czytaj,Ja mam prawo do skargi i z niego korzystam.@@

To musi pisać w regulaminie , że nie wolno spamować... to chyba jest logiczne...
Jeśli chodzi o posty to wiadomo ale o statusy no nie wiem:>I nie wiem czy mozna nazwać spamem napisanie 3 statusów w ciągu 15min.
  • Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To musi pisać w regulaminie , że nie wolno spamować... to chyba jest logiczne...

,Ja mam prawo do skargi i z niego korzystam.

Co Ci z tego prawa jak i tak nic ta skarga nie da :P:P

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ale jest w regulaminie punkt że nie wolno podawać linków do zewnętrznych for. Ciesz się że ban nie jest na 7 dni, a jak tak bardzo

się czepiasz tego powodu "spam" to poproś rcmf'a żeby Ci zmienił

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

To napisz mi dlaczego ja? bo mam na pieniku z RMCF?

Zobacz statusy ile jest linkow,i co? nawet nie usuwaja a tyle jest dostępnych modow,GM,adminow.

Jak ma jakiś problem to niech wyjaśni to ze mną na PW,TS

Anie warnuje banauje bez ostrzeżeń i zbyle jakich powodów.

Opublikowano
Jak ma jakiś problem to niech wyjaśni to ze mną na PW,TS

Anie warnuje banauje bez ostrzeżeń i zbyle jakich powodów.

On nie ma obowiązku dyskutować z Tobą na pw.

Mógł dać samo ostrzeżenie, ale nie musiał.

To w Twoim obowiązku jest zaznajomienie się z regulaminem globalnym.

Jeżeli go nie znasz, albo nie rozumiesz, to musisz liczyć się z tym, że zostaniesz ukarany.

Opublikowano

Dobra ludzie nie spinajcie bez potrzeby. Rozumiem, że uważasz, że warn i ban nie jest słuszny, ale jednak to nie powód do 1412 postów. A administracją nie wygrasz, co poradzisz.

Opublikowano

Tak sobie czytam czytam czytam i się zastanawiam, co oni tu [cenzura] piszą, ślepi są czy jak?

@Wredna Bronisz RMCF, rozumiem, tylko że Ty co innego, a temat co innego ;)

Piszesz że dostał bana za linki w statusach, ale kurcze powiedz mi, czy słowo spam oznacza linki w statusach? Mnie się wydaje że nie...

Napisałeś 5 statusów w ciągu 15 minut, więc to za dużo.

Warny zostają :)

I tak nikt Ci tego nie zdejmie :)

Po 2-gie nawet RMCF pisze, że warna dostał za spam, nie za linki, następny fail...

Wredna, RMCF nic do Was nie mam, ale to są jakieś jaja...

Opublikowano

No kurwa mać tak być nie może, to już żarty jakieś są, rozgłośnic to trzeba.

No kurwa mać tak być nie może, to już żarty jakieś są, rozgłośnic to trzeba.

dostalem za to warna od rmcf ~~

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Na MPC do władzy dochodzą nie powołane osoby, które mają w dupie userów, ich zdanie, ich posty. eReMCeeF pewnie ma na tą skargę wyjebane .

Pamiętam te czasy gdy był Mou, D&G i reszta, których nie wymieniłem, a mieli GM w 2k9 i 2k10. 2k11 i 2k12 to lata pseudo moderatorów, globalów, kid modów. Na tą chwilę obecną trzeba li*ać d*pę. ("censraka speszial for eremceef")

Opublikowano

Na MPC do władzy dochodzą nie powołane osoby, które mają w dupie userów, ich zdanie, ich posty. eReMCeeF pewnie ma na tą skargę wyjebane .

Pamiętam te czasy gdy był Mou, D&G i reszta, których nie wymieniłem, a mieli GM w 2k9 i 2k10. 2k11 i 2k12 to lata pseudo moderatorów, globalów, kid modów. Na tą chwilę obecną trzeba li*ać d*pę. ("censraka speszial for eremceef")

+1

D&G był zajebisty :) Kiedyś było można napisać to co się chce i nie dostało się warna, a teraz nawet za pytanie czy normalną odp. można dostać, bo modki nie widzą życia po za mpc i wjebywania warnów userom...

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Skoro dostajesz warna to jest ku temu powód.

@down

Przeczytałem go więcej razy niż ty.

Opublikowano

Ja pierdole, ogarnij się. Liżesz dupe tylko dlatego, że masz kidmoda i chcesz mieć moderatora, skończ się podlizywać bo to widać .

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Do autora.

To jest skarga na użytkownika czy odwołanie od bana ?

Nie chcę wprowadzać zamieszania ani niepotrzebnie rozpoczynać kłótni ale jak widzę, że zaczynasz pisać tylko po to aby się pospierać to mnie szlag trafia.

1 Post:

dostałem blok postów za ten temat

Poruszane już wcześniej, wyjaśnione jako decyzja administracji, fair czy nie fair według administracji sprawa wyjaśniona. Kolejny temat był zbędny. Po cholerę wgl zakładałeś ten temat ? Nie łaska napisać na pw i wyjaśnić temat niżeli robić wielkie halo o jakiś nick ? Czego się spodziewałeś po tej skardze, że wywołasz jakąś rewolucję ?

2 sprawa dostałem bana na 48h za "spam statusami"

Według Ciebie to nie spam, według administracji i mnie tak. Po co pisałeś 5x to samo w ciągu zaledwie 15 minut ? Żeby jak najwięcej osób ją zobaczyło, pomyślmy co byłoby gdybyś nie dostał bana na 48, w ciągu godziny mielibyśmy 20 zmian z tą samą treścią.

Co to za powód nie umie sie zachować

Nikt Cię nie będzie całe życie prowadził za rączkę i pora zacząć myśleć logicznie. Jak zapewne słyszałeś gdzieś na etapie podstawówki "Jak ktoś Ci nie zabroni rzucić się z dachu to to zrobisz ?". Regulamin jest dobrze napisany, problem z tym, że nie każdy umie go zinterpretować (ja też).

Napisałem 3 statusy w ciagu 15min o tresci "Czy mogłem dostać bloka 48h za ten temat <link>,Linki do Mpcforum można dawac.

Bo miałem bloka wiec nie miałem sie jak zapytać postem,oraz nikt nie odpisywał.

I tu powinien ten temat się zakończyć, wymówka o nieodpisywaniu to jak dla mnie żenada. Ile czasu czekałeś na odpowiedź ? Godzinę, dwie ? Nie otrzymałeś jej więc zacząłeś pisać w statusach. Skoro za drugim/trzecim razem nikt nie odpisał to logicznie można było się domyślić, że wystarczy poczekać na odpowiedź z pw i tam wyjaśniać dalej sprawę. (piszę 2-3 gdyż RMCF wspomniał nie o 3 a o 5)

Dostałem bana/warna za spam statusami a nie linki.(taki powód bana warna napisał RMCF widoczne na 1poscie)
Nie wiem czy czytacie tu nie chodzi o warny bo mam to gdzieś tu chodzi o bana 48h i bloka 48h

Czyli ostateczna wersja to ?

Idąc dalej, wykłócasz się o jakieś linki, podczas gdy w pierwszym poście nie ma o nich ani słowa. Po czym ewidentnie po kilku postach przyznajesz, że jednak dałeś gafę:

Sam nie pamiętam ze napisałem ale okey racja.

Jednak to nie przkonuje Cię do wrócenia na właściwy tor rozmowy, dalej dyskutujesz o linkach, które nie mają tu żadnego znaczenia.

Opublikowano

Shadow zazdrościsz?

Moje życie więc będę lizał kiedy chcę i gdzie chcę.

Waszym jedynym argumentem na prawdę są słowa "liżesz dupe".

Sami pewnie lepsi nie byliście a tym bardziej ty Shadowlord.

Jeżeli tak wam bardzo MPC nie odpowiada to po co tu siedzicie?

Opublikowano

Shadow zazdrościsz?

Moje życie więc będę lizał kiedy chcę i gdzie chcę.

Sami pewnie lepsi nie byliście a tym bardziej ty Shadowlord.

Jeżeli tak wam bardzo MPC nie odpowiada to po co tu siedzicie?

Zazdrościć, że z mordy gówno kapie? Never.

w83od2.jpg

Opublikowano

Lepszy taki niż "to nie twoja sprawa" "ja swoje wiem" " nie muszę ci się tłumaczyc" "przynajmniej mam beke".

Opublikowano

Koniuhowi od tych pixeli w minecrafcie coś w mózgu padło i dlatego pierdoli takie głupoty. Panowie, miejmy nadzieję, że to odwracalne.

//Dobrze przynajmniej, że on w przeciwieństwie do kierzka nie ma tutaj żadnej władzy, chociaż za to lizanko pewnie niedługo będzie niedługo już 'rzondził empisi z rangom modersa'.

/AceBoy: 5% za obrazę.

Opublikowano

Tak sobie czytam czytam czytam i się zastanawiam, co oni tu [cenzura] piszą, ślepi są czy jak?

@Wredna

Bronisz

RMCF

, rozumiem, tylko że Ty co innego, a temat co innego

;)

Piszesz że dostał bana za linki w statusach, ale kurcze powiedz mi, czy słowo spam oznacza linki w statusach? Mnie się wydaje że nie...

snapback.pngUżytkownik RMCF1902 dnia 09 marzec 2012 - 06:41 napisał

Napisałeś 5 statusów w ciągu 15 minut, więc to za dużo.

Warny zostają :)

I tak nikt Ci tego nie zdejmie :)

Po 2-gie nawet

RMCF

pisze, że warna dostał za spam, nie za linki, następny fail...

Wredna, RMCF

nic do Was nie mam, ale to są jakieś jaja...

W końcu ktoś zrozumiał...

Opublikowano

Przyznam szczerze, że byłam przekonana iż chodzi o linki, a RMCF pisząc "spam" w powodzie bana, po prostu użył skrótu, tak jak ja nieraz w swoich warnach.

Nigdy się w sumie nie interesowałam karami, które dotyczą statusów, ze względu na to, że ja nie mam prawa za nie karać. Specjalnie przestudiowałam tą sprawę, poszperałam w regulaminach i rzeczywiście nie znalazłam żadnego punktu, dotyczącego bezpośrednio spamu. Przed snem, napisałam do RMCF, czy rzeczywiście, kara za spam statusami wynosi 48h. Wyszło na to, że jest to "kara umowna", stosowana od bardzo dawna, między innymi przez byłym adminów.

Teraz w sumie i ja jestem trochę do tego negatywnie nastawiona. Coś co nie jest udokumentowane bezpośrednio w regulaminie, nie powinno być karane. Bo w sumie, w jaki sposób użytkownicy mają wiedzieć, że taka zasada istnieje? Chyba tylko dopiero wtedy, kiedy ją złamią...

Nasu, proponowałabym Ci napisać bezpośrednio do jakiegoś admina z tą sprawą. Ten temat nic nie da, a nawet jeśli admin w niego zajrzy, odrzuci go ilość postów oraz kłótnia w nim zawarta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...