Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] RMCF1902

NasuWoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ku ścisłości linku Prosze RMCF sam daje linki w statusach:)

http://www.mpcforum.pl/statuses/id/471787/

@@A po 2. powód bana był spam statusami a nie umieszczanie linkow.

Administracja może dawać linki do konkursów i innych spraw związanych z działami.

Gdzie tak pisze? :O

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja może dawać linki do konkursów i innych spraw związanych z działami.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Dobra spina nie jest zła, ładna beczka.

Ja tam lubię RMCF'a, da się z nim dogadać.

Człowiek nie maszyna, też się myli.

Każdy może sie mylić jednak po moim banie z 2konta było wyjaśnienie

a on odpisał "Bany zostają,ja wyraziłem się jasno"

To chyba coś nie tak:)

Opublikowano

Wiecie, z RMCF da się naprawdę dogadać. Wiem to z własnego doświadczenia, bo też miałam z nim małą spine, a mimo to uważam, że można na niego liczyć, kiedy coś potrzebuje. Problem polega na tym, że bardzo często zamiast do niego napisać wiadomość prywatną, wyrzucacie wszystko na forum. Automatycznie tracicie wtedy w jego oczach i ja się w sumie nie dziwie. Jeżeli ktoś napisałby do niego wiadomość, zrobiłby to kulturalnie, wyjaśniając wszystkie swoje uwagi oraz w razie czego zapytał się, czy mógłby bardziej wytłumaczyć powód bana/warna, na pewno by to zrobił.

Tylko, że większość z was, albo woli napisać od razu temat, albo go oczernić.

@NasuWoj

W Twoim przypadku, ten post i kara za niego:

http://www.mpcforum.pl/topic/574971-pytanieskarganick/

Była słuszna, wyjaśnienie oraz dowody w postaci nawiązujących do tego pkt regulaminu podałam Ci w poście wyżej.

Również odnośnie statusów, podałam Ci pkt regulaminu świadczący o tym, że go złamałeś.

Niestety, nasz regulamin dla niektórych jest ciężki do zinterpretowania i można strzelić gafe, nawet o tym nie wiedząc.

Opublikowano

Wiecie, z RMCF da się naprawdę dogadać. Wiem to z własnego doświadczenia, bo też miałam z nim małą spine, a mimo to uważam, że można na niego liczyć, kiedy coś potrzebuje. Problem polega na tym, że bardzo często zamiast do niego napisać wiadomość prywatną, wyrzucacie wszystko na forum. Automatycznie tracicie wtedy w jego oczach i ja się w sumie nie dziwie. Jeżeli ktoś napisałby do niego wiadomość, zrobiłby to kulturalnie, wyjaśniając wszystkie swoje uwagi oraz w razie czego zapytał się, czy mógłby bardziej wytłumaczyć powód bana/warna, na pewno by to zrobił.

Tylko, że większość z was, albo woli napisać od razu temat, albo go oczernić.

@NasuWoj

W Twoim przypadku, ten post i kara za niego:

http://www.mpcforum.pl/topic/574971-pytanieskarganick/

Była słuszna, wyjaśnienie oraz dowody w postaci nawiązujących do tego pkt regulaminu podałam Ci w poście wyżej.

Również odnośnie statusów, podałam Ci pkt regulaminu świadczący o tym, że go złamałeś.

Niestety, nasz regulamin dla niektórych jest ciężki do zinterpretowania i można strzelić gafe, nawet o tym nie wiedząc.

Nie rozumiesz że:

po1. dostałem bana za "Spam statusami" a nie za linki.

po2. jeśli nawet byłby to ban za linki to Za linki wychodząc z poza forum jest ban,a za linki na MPCforum jest usuniecie statusu.

A jak pisałem w 1 punkcie Ban Byl za "Spam Statusami" (taki powód bana w temacie w zbanowanych oraz powód warna 5% widocznym na ss w 1 poscie.) jednak w regulaminie nie jest to ujęte.

Opublikowano
po1. dostałem bana za "Spam statusami" a nie za linki.

Równie dobrze mógł napisać w powodzie bana "wielokrotne, notorycznie, pisanie tego samego w statusie i dawanie linka do tematu/postu"

On to po prostu skrócił do słowa "spam".

po2. jeśli nawet byłby to ban za linki to Za linki wychodząc z poza forum jest ban,a za linki na MPCforum jest usuniecie statusu.

Źle interpretujesz ten pkt regulaminu. Jeżeli coś jest zabronione, to jest również karane. To tak na logikę biorąc.

W tym wypadku spam statusami i kara za niego wynosi 48h. W przypadku refinków od 7 dni, a nawet perma.

Opublikowano

Wrednaa nie tłumacz się tak przed nim, bo tak czy siak nie skłonisz mnie do tego, żebym ja albo tamta osoba, która założyła temat abym załapał jakąś sympatie do tej osoby, bo na pewno ja nie polubię osoby, która MNIE OCZERNIAŁA przy naszym założycielem MPCforum na konferencji na Gadu-Gadu wypisując jakieś bzdury na mój temat.

Pozdro :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Pierwszy nie słuszny drugi już tak

Nie słuszny ban dla easy33? Ja bym od razu perma dał.

Jeden napisał coś o kierzku i rmcf to drugi zaczął powtarzać

gówno o tym wiedząc. Czepiacie się jakiś pieprzonych nagród

które rmcf'owi dał makin więc szczerze to "Gó*** wam do nich".

Poza tym dla mnie bany słuszne bo to już przesada. Zazdrość zżera ?

hejtujcie.

A jeżeli ktoś się spyta

"co się stanie jak dostanę 100%"

odbierzesz to na

"Chcę zobaczyć co się stanie jak dostanę 100%"

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Z RMCF'em trzeba się dogadać od początku :) Ja tak zrobiłem i zyskałem jego zaufanie. Zauważyłem że niektórzy zazdroszczą mu władzy, ale nie tylko jemu. Po wstąpieniu Antixa i kierzka na GM wyskoczyły szumy, ale z czego ? Z zazdrości. Według mnie 1 nie powinno być ;)

simply.4557.gif

Opublikowano

Z RMCF'em trzeba się dogadać od początku :) Ja tak zrobiłem i zyskałem jego zaufanie. Zauważyłem że niektórzy zazdroszczą mu władzy, ale nie tylko jemu. Po wstąpieniu Antixa i kierzka na GM wyskoczyły szumy, ale z czego ? Z zazdrości. Według mnie 1 nie powinno być ;)

Zazdrościmy im tego że nie mają życia ani znajomych a cały wolny czas poświęcają na forum

Elo

@Top

rmcf1902 jest bardzo mądrym ciężko pracującym człowiekiem którego ciężką pracę bardzo szanuję

Warn oczywiście jest w 100% słuszny ponieważ rmcf zawsze daje słuszne warny i nie wiem jak możecie wogóle sugerować że zrobił coś źle :( :( :(

Zżera was zazdrość i zawiść wstydzcie się swojego karygodnego zachowania

s2c77Oa.png

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć ciebie jako globala.

Jesteś o wiele milsza .

Następna dudsonowa? NIE.

Co do pierwszego warna nie wiem co myśleć. ;)

Chyba niesłuszny.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Nie słuszny ban dla easy33? Ja bym od razu perma dał.

Jeden napisał coś o kierzku i rmcf to drugi zaczął powtarzać

gówno o tym wiedząc. Czepiacie się jakiś pieprzonych nagród

które rmcf'owi dał makin więc szczerze to "Gó*** wam do nich".

Poza tym dla mnie bany słuszne bo to już przesada. Zazdrość zżera ?

hejtujcie.

lizodup

1 i 2 ban słuszny, hejtujcie.

x2 lizodup-

Może dlatego, że niektórzy pracują/pracowali przez 2-3 lata w dzaiłach, przykładowo iRokoshou, a globala nie dostał, bo dział był mały, a wystarczy koleś który przyjdzie na 3 miesiące do mc i już ma rangę, bo dogaduje sięz adminami na ts i ma znajomości.? (Nie chodzi tutaj o mnie)

Jak dla mnie AceBoy najbardziej zasłużył na ta rangę.

Ano jeszcze, kiedyś się pytałem makina czy usunie mi _ z nicku, to ten powiedział, że goldmember, a kierzkowki to się usuneło c'nie?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Napisałeś 5 statusów w ciągu 15 minut, więc to za dużo.

Warny zostają :)

I tak nikt Ci tego nie zdejmie :)

No to pokaż mi punkt w regulaminie gdzie pisze ze to karane?

Jak czegoś nie ma w regulaminie to jak mogę za to dostać bana?, Chyba że sam nie znasz regulaminu :O

Co władza ci tak bije do głowy ze sam wymyślasz powody banów?

I jakie 5 statusow?

własnie przejzalem historie i napisalem

3 statusy

pierwszy o 21:28

http://screenshooter.net/1337131/eowincc

drugi o 21:34

http://screenshooter.net/1337131/fowgekt

Trzeci o 21:42

http://screenshooter.net/1337131/ffpldxw

Jak widać 3statusy w ciągu 14min.

Opublikowano

Z czego w każdym dałeś link więc wszystko co gm'owie zrobili jest słuszne :]

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Z czego w każdym dałeś link więc wszystko co gm'owie zrobili jest słuszne :]

Mam to 20razy pisać?

Dostałem bana/warna za spam statusami a nie linki.(taki powód bana warna napisał RMCF widoczne na 1poscie)

Jak byś nie widział to 80% ludzi daje w statusach linki do mpc,screenshotera i bana/warna nie maja.

Opublikowano

Linki dawają np. tak:

SCREENSHOTER/159815.....

3 Statusy w ciągu 14 minut to raczej spam, nie sądzisz ?

Jak wredna napisała, rmcf sformułował powód bana na spam, a nie np. wielokrotne, notorycznie, pisanie tego samego w statusie i dawanie linka do tematu/postu.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A co do Obrazy jest napisane "Za Przeproszeniem"

I co z tego?

Za przeproszeniem, ale jesteś [20 obrażających przymiotników]. I nie chcę warna, ponieważ napisałem "za przeproszeniem"...

Chłopie, nie rozśmieszaj mnie...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Nie wiem czy wy sklepi jestescie czy cos w pkt regulaminu pisze.

14. Jakiekolwiek

linki publikowane w statusach i komentarzach do statusów są zakazane

i będą usuwane.

W przypadku wstawienia weń linków wychodzących poza MPCforum (tzw. Reflinków) użytkownik może zostać ukarany blokadą konta na 7 dni, lub ostrzeżeniem.

Na to wychodzi ze linki do mpcforum bd usuwane.

W przypadku wstawienia weń linków wychodzących poza MPCforum (tzw. Reflinków) użytkownik może zostać ukarany blokadą konta na 7 dni, lub ostrzeżeniem.

A linki wychodzące bd karane banem.

@

I co z tego?

Za przeproszeniem, ale jesteś [20 obrażających przymiotników]. I nie chcę warna, ponieważ napisałem "za przeproszeniem"...

Chłopie, nie rozśmieszaj mnie...

Ale nie obraziłem nikogo typu "krycha1996 lizo dup",tylko napisałem ogólnie "lizać dupe"

Nie mógł dać najpierw warna dla upomnienia tylko odrazu bana 48h

i bloka 48h?

Opublikowano

Czemu nie mogłeś po prostu napisać do RMCF'a na PW i wszystko na spokojnie, bez stresu wyjaśnić, zapewnie byście to pomiędzy sobą rozwiązali.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Czemu nie mogłeś po prostu napisać do RMCF'a na PW i wszystko na spokojnie, bez stresu wyjaśnić, zapewnie byście to pomiędzy sobą rozwiązali.

Widocznie wolał w szerszym zakresie wyjaśnić sprawę.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Linki dawają np. tak:

SCREENSHOTER/159815.....

3 Statusy w ciągu 14 minut to raczej spam, nie sądzisz ?

Jak wredna napisała, rmcf sformułował powód bana na spam, a nie np. wielokrotne, notorycznie, pisanie tego samego w statusie i dawanie linka do tematu/postu.

Dają również normalnie i warnów nie mają.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...